- 18 Haziran 2010
- 1.017
- 171
- 123
- 43
canım nevşehirli misin..görünce çok sevindim..ben de nevşehirliyim..ama artvinde yaşıyorum şu an..kusura bakma böyle pat diye sordum ama gurbette olunca insan memleket hasreti çekiyor..
neresindensin..
canım ogün bana yazmışsın tam cevap yazacaktım, bende Gülşehirliyim ama doğma büyüme Ankara dayım, ürgüp lüsün sende çook güzel ürgüp te, çok sevindim hemşehrimin burda olmasınakaydirigubbakcemile5
günaydınnn annişlerr paşalarr kraliçelerr:)))
dün kraliçeme ciciler aldık ekleyebilirsem ekleyeyim şimdi.
dün gece sağ yarafıma belime ve göğsümün üstüne ağrı girdi gece uyandırdı beni uyutmadı da belli bi süre.daha şimdiden yatmalarım problem oldu yaa.ya size ne sorcam bu hamileler için bel yastığı görmüştüm alan yada kulllanan varmı.Alsam boşuna mı almış olurum acaba.
canım nevşehirli misin..görünce çok sevindim..ben de nevşehirliyim..ama artvinde yaşıyorum şu an..kusura bakma böyle pat diye sordum ama gurbette olunca insan memleket hasreti çekiyor..
neresindensin..
selam kızlar nasılsınız ?
bebişlerin odaları alınmaya başlandımı
yoksa ben mi çok acele ettim ?
selam kızlar nasılsınız ?
bebişlerin odaları alınmaya başlandımı
yoksa ben mi çok acele ettim ?
hg cnm iyiyiz seni sormali?
ben rezerve ettim depoda duruyo aralikta eve getiririm, bebisin odasindan önce kendi odami eve getircem bende odami yeniledimm :kedi:
ben 1 aydir falan kullaniyorum ve cok memnunum o olmasa nasil uyurdum bilmem boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?