2011 Şubat Anneleri

Selam hanımlaaarrr... Nasılsınız? yeni haberler var mı? Amniyosentez yaptıranların sonuçları ne oldu?
Hediyeleri göndermeye başladınız mı? ben bugün kargoya veriyorum hediyemi

Hoşgeldin canım hediyeni kargoya verme sakın ayın 25.inde başlıycak gönderimler erkenden gönderme o zaman bizde göndermek zorunda kalırız ki ben daha alışverişe bile çıkmadım zamanım var diye kaydirigubbakcemile3

sorma ya ayaktayken hala daha pek belli olmuyor bide elbisem genişti oturuken ve dar bodylerle daha belli tabi hamileler ne giydik çek görelim forumuna koyarken göbiş topiğinede koyayım dedim.Malum foto mak. olmadığı için koyamıyorum bari nikahta çekilmişken fırsat bu fırsat dedim:)

saol canım inş geçer çabucak

Kızlar selam..

kötü haberlerle geldim, kanamam oldu dün şimdi doktora gidiyorum benim için çok dua edin,CEREN ime bişi olmasın...

Geçmiş olsun canım. İnş. kötü bişey yoktur. İyi düşün ki iyi şeyler olsun.Kızıma hamileyken 4-5 ay benim ara ara pemge renkli kanamalarım olmuştu ve doktor nedenini bulamamıştı.Çok şükür kızım sapasağlam doğdu. Sende içini ferah tut.

peki ortopedi doktorunamı gitmeliyim sen hangisine gitmiştin :uhm:

Hoşbulduk canım saol benimde senin gibi kasılmalarım oluyor ama senin anlattığın gibi hiç olmadım başka bir dr daha sorsan olmaz mı.Madem sıkıntı çekiyorsun sonradan başka bir sorn çıkmasın

ben de sabah ilk idrarımı verdim sonuçlarıpazartesi çıkacak
aşı yerim hiç acımadı kızlar çok şükür

birinci aşın mı canım...beni fena salladı aşı şimdi ikinci aşı olacak perşembe günü ayy yine sallayacak yaf..:sinifsinif:

Selam hanımlaaarrr... Nasılsınız? yeni haberler var mı? Amniyosentez yaptıranların sonuçları ne oldu?
Hediyeleri göndermeye başladınız mı? ben bugün kargoya veriyorum hediyemi
ne kadar hızlısın kuuuu
evet canım okuldan geldim...nasıl senin eleman kafaladın galiba
birinci aşın mı canım...beni fena salladı aşı şimdi ikinci aşı olacak perşembe günü ayy yine sallayacak yaf..:sinifsinif:

canım ilk ve sonmuş ben daha önce de vurulmuştum 3 doz olmuş

maşallah canım ya ne kadar güzel benim göbiş git gide büyüyor çok seviyorum onu gerçi dr.kilo almışsın diycek gene biliyorum ama elimden geleni yapıyorum almamak için

hem de nasıl teyzesi bol tepikliyiz hatta şuan senin kızçenede tepikler gönderiyor bilmiyorum artık gözüne mi kestirdi nekaydirigubbakcemile3

Hoşbulduk canım saol benimde senin gibi kasılmalarım oluyor ama senin anlattığın gibi hiç olmadım başka bir dr daha sorsan olmaz mı.Madem sıkıntı çekiyorsun sonradan başka bir sorn çıkmasın

haklısın bosuna agrı cekmektense belki kolay bi yolu vardır gecmesi için cuma günü gidicem artık bu çalışmak olmasa çoktan gitmiştim.

evet canım ortopedi doktoruna gitmen gerekiyor emg çekiyorlar çok basit bişey ama hamileyken çekiliyormu bilgim yok o konuda gitsen aydınlatırlar seni

tamam teşekkür ederim sevimli arkadaşım yerimseniben geç olmadan gdeyim en iyisii bilmiyorumkismile

ne kadar hızlısın kuuuu

evet canım okuldan geldim...nasıl senin eleman kafaladın galiba

canım ilk ve sonmuş ben daha önce de vurulmuştum 3 doz olmuş

Hemde ne kafalamak canım eşim şeytan tüyü var galiba sende diyor patronların suratını düşürdün dün diyor bana :))

Okul nasıldı zor olmuyormu ayakta takılmak öğlene kadar bilmiyorumkismile

hadi yaaaaa tühhhh... bizimde bugün aynı yere bi kargomuz vardı onun yanında yollicaktım bilmiyorumkismile Oki o zaman bekleteyim. boshayallersmile

rica ederim canım inş bişey çıkmaz olumunekankayizsmile

kayınvalidemin komşusunun gelini var sinir oluyorum beni her gördüğünde kaç aylıksın diye sorar göbeğin bayağı çıkmış ben doğurduğumda böyleydi senin bayağı büyük diyip duruyor hiç abartısız kızlar her gördüğünde bunu söylüyor ve benim sinirler tavan yapıyorkötükedihüso

maşallah canım ya ne kadar güzel benim göbiş git gide büyüyor çok seviyorum onu gerçi dr.kilo almışsın diycek gene biliyorum ama elimden geleni yapıyorum almamak için

valla ben evde ölçülmüyorum artık zaten doktorunki daha ağır çıkıyo ayakkabılar giysilerle filan ama 1 ayda 3 kilo alınca tırstım bende çünkü o aydada diğer aylardan farklı beslenmemiştim.Doktorda sağolsun kilo almamak için şunları şunları yap demedi takılıyorum öyle kafama gör ama ben ceviz ve fındık çok fazla tüketiyorum bide tahini onların fazlası kilo aldırmış olabilir.Ölçülmedim ama sanki daha bi ağırlaştım gibime geliyor 1 kilo daha almış olabilirim kontrolden beri.

bu arada inşallah Mucize'den güzel haberler alırız... Zaman zaman böyle kanamalar oluyor bi çok hamilede..
Bugün akşam 6'da bende detaylı ultrasona gidiyorum... Çok heyecanlıyım...

canım banda tam tersi göbek nerde benimki senden büyük deyip duruyorlar sanki bizim elimizdeymiş gibi milleti takmamaya çalış her kafadan bi ses çıkıyor işte sanki onların yorumlarına ihtiyacımız varmış gibi klava:

Son düzenleme:
hem de nasıl teyzesi bol tepikliyiz hatta şuan senin kızçenede tepikler gönderiyor bilmiyorum artık gözüne mi kestirdi nekaydirigubbakcemile3

Bu erkek bebişlerde çok yaramaz oluyor ya :))

Çalış çalış nereye kadar canım ya sağlık söz konusu olunca gözün görmiycek aslında ama yapamıyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…