Selam hanımlaaarrr... Nasılsınız? yeni haberler var mı? Amniyosentez yaptıranların sonuçları ne oldu?
Hediyeleri göndermeye başladınız mı? ben bugün kargoya veriyorum hediyemi
Hoşbulduk canım benim :kedi::kedi: teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Görüşemedik ne zamandır seninle nasılsın göbiş topiğinde resmini gördüm hiç göbiş çıkmamış annesi çok güzel görünüyordur minişi nereye sakladın :))
bencede cnm ne güzel bnma nneciğimde pek bilmez örgü ama ördürüyo torununa saolsun:)
cnm bnm inşş hiç bişi yoktur önemsi bi durumdur inşş içini ferah tutmaya çalış dualrımız senle ve mutlaka yaz bize güzel haberini bekliyoz inşş
çok geçmiş olsun sevimcim allah şifa versin cnm
Kızlar selam..
kötü haberlerle geldim, kanamam oldu dün şimdi doktora gidiyorum benim için çok dua edin,CEREN ime bişi olmasın...
canım ben efa daly diye bi hap kullanıyorum
el uyuşması içinde korkutmak gibi olmasın ama el uyşmasından geçen yıl amelyat oldum genelde kadınlarda olan bi rahatsızlık olabiliyormuş adı karpal tünel sendromu mutlaka git görün doktora canım ben şimdi azıcık uyuşsa oturup ağlıyorum ilerlemeyen saffalarda bileklikle filan atlatılabiliyor tabi bu sende olucak diye bişey yok sadece mutlaka görün doktorA
doktoruma sordum sadece tuzlu yiyormusun dedi yemiyorum dedim o zaman bi ortopedi doktoruna gitmelisin dedi hiç magnezyum eksikliği felan demedi
burda okumustum magnezyum eksikliğinden olur diye ama doktora söyleyemedim tabii işi öğretirmiş gibi olmasın diye :) doktorada gitsem ilaç verecek onuda ben kullanmak istemiyorum ama agrılarada dayanamıyorum :S
hoşgeldin çağlayan yeni iş arkadasın hayırlı olsun :)
ben de sabah ilk idrarımı verdim sonuçlarıpazartesi çıkacak
aşı yerim hiç acımadı kızlar çok şükür
peki ortopedi doktorunamı gitmeliyim sen hangisine gitmiştin :uhm:
ne kadar hızlısın kuuuuSelam hanımlaaarrr... Nasılsınız? yeni haberler var mı? Amniyosentez yaptıranların sonuçları ne oldu?
Hediyeleri göndermeye başladınız mı? ben bugün kargoya veriyorum hediyemi
evet canım okuldan geldim...nasıl senin eleman kafaladın galibaKızçem iyi teyzesi sana tepikleri var ondan bahsedildiğini anladı galiba :))
Senin bebişin nasıl annesi tepikliyormu seni bol bol :))
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Nasılsın melocum görüşmeyeli okuldan geldin galiba :))
birinci aşın mı canım...beni fena salladı aşı şimdi ikinci aşı olacak perşembe günü ayy yine sallayacak yaf..:sinifsinif:
sorma ya ayaktayken hala daha pek belli olmuyor bide elbisem genişti oturuken ve dar bodylerle daha belli tabi hamileler ne giydik çek görelim forumuna koyarken göbiş topiğinede koyayım dedim.Malum foto mak. olmadığı için koyamıyorum bari nikahta çekilmişken fırsat bu fırsat dedim:)
Kızçem iyi teyzesi sana tepikleri var ondan bahsedildiğini anladı galiba :))
Senin bebişin nasıl annesi tepikliyormu seni bol bol :))
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Nasılsın melocum görüşmeyeli okuldan geldin galiba :))
Hoşbulduk canım saolbenimde senin gibi kasılmalarım oluyor ama senin anlattığın gibi hiç olmadım başka bir dr daha sorsan olmaz mı.Madem sıkıntı çekiyorsun sonradan başka bir sorn çıkmasın
evet canım ortopedi doktoruna gitmen gerekiyor emg çekiyorlar çok basit bişey ama hamileyken çekiliyormu bilgim yok o konuda gitsen aydınlatırlar seni
ne kadar hızlısın kuuuu
evet canım okuldan geldim...nasıl senin eleman kafaladın galiba
canım ilk ve sonmuş ben daha önce de vurulmuştum 3 doz olmuş
Hoşgeldin canım hediyeni kargoya verme sakın ayın 25.inde başlıycak gönderimler erkenden gönderme o zaman bizde göndermek zorunda kalırız ki ben daha alışverişe bile çıkmadım zamanım var diye kaydirigubbakcemile3
haklısın bosuna agrı cekmektense belki kolay bi yolu vardır gecmesi için cuma günü gidicem artık bu çalışmak olmasa çoktan gitmiştim.
tamam teşekkür ederim sevimli arkadaşım yerimseniben geç olmadan gdeyim en iyisii bilmiyorumkismile
maşallah canım ya ne kadar güzel benim göbiş git gide büyüyor çok seviyorum onu gerçi dr.kilo almışsın diycek gene biliyorum ama elimden geleni yapıyorum almamak için
kayınvalidemin komşusunun gelini var sinir oluyorum beni her gördüğünde kaç aylıksın diye sorar göbeğin bayağı çıkmış ben doğurduğumda böyleydi senin bayağı büyük diyip duruyor hiç abartısız kızlar her gördüğünde bunu söylüyor ve benim sinirler tavan yapıyorkötükedihüso
hem de nasıl teyzesi bol tepikliyiz hatta şuan senin kızçenede tepikler gönderiyor bilmiyorum artık gözüne mi kestirdi nekaydirigubbakcemile3
haklısın bosuna agrı cekmektense belki kolay bi yolu vardır gecmesi için cuma günü gidicem artık bu çalışmak olmasa çoktan gitmiştim.
tamam teşekkür ederim sevimli arkadaşım yerimseniben geç olmadan gdeyim en iyisii bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?