kızlar geçmişi okuyamadım.. 2-3 gündür girmedim hiç... pazar günü kızımın odasını boyadık.. dünde evde temizlik vardı.. derken giremedim..
asıl güzel haber AMNİYOSENTEZİMİZ TEMİZ ÇIKTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
allahıma binlerce şükürler olsunnnnn... allahım bir daha yaşatmasın... sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh :Saruboceq:
kızlar geçmişi okuyamadım.. 2-3 gündür girmedim hiç... Pazar günü kızımın odasını boyadık.. Dünde evde temizlik vardı.. Derken giremedim..
Asıl güzel haber amniyosentezimiz temiz çıktıııııııııııııııııııııı
allahıma binlerce şükürler olsunnnnn... Allahım bir daha yaşatmasın... Sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh :saruboceq:
kızlar geçmişi okuyamadım.. 2-3 gündür girmedim hiç... pazar günü kızımın odasını boyadık.. dünde evde temizlik vardı.. derken giremedim..
allahıma binlerce şükürler olsunnnnn... allahım bir daha yaşatmasın... sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh :Saruboceq:
hadi yaaaaa tühhhh... bizimde bugün aynı yere bi kargomuz vardı onun yanında yollicaktım bilmiyorumkismile Oki o zaman bekleteyim. boshayallersmile
kayınvalidemin komşusunun gelini var sinir oluyorum beni her gördüğünde kaç aylıksın diye sorar göbeğin bayağı çıkmış ben doğurduğumda böyleydi senin bayağı büyük diyip duruyor hiç abartısız kızlar her gördüğünde bunu söylüyor ve benim sinirler tavan yapıyorkötükedihüso
valla ben evde ölçülmüyorum artık zaten doktorunki daha ağır çıkıyo ayakkabılar giysilerle filan ama 1 ayda 3 kilo alınca tırstım bende çünkü o aydada diğer aylardan farklı beslenmemiştim.Doktorda sağolsun kilo almamak için şunları şunları yap demedi takılıyorum öyle kafama gör ama ben ceviz ve fındık çok fazla tüketiyorum bide tahini onların fazlası kilo aldırmış olabilir.Ölçülmedim ama sanki daha bi ağırlaştım gibime geliyor 1 kilo daha almış olabilirim kontrolden beri.
bu arada inşallah Mucize'den güzel haberler alırız... Zaman zaman böyle kanamalar oluyor bi çok hamilede..
Bugün akşam 6'da bende detaylı ultrasona gidiyorum... Çok heyecanlıyım...
canım banda tam tersi göbek nerde benimki senden büyük deyip duruyorlar sanki bizim elimizdeymiş gibi milleti takmamaya çalış her kafadan bi ses çıkıyor işte sanki onların yorumlarına ihtiyacımız varmış gibiklava:
kayınvalidemin komşusunun gelini var sinir oluyorum beni her gördüğünde kaç aylıksın diye sorar göbeğin bayağı çıkmış ben doğurduğumda böyleydi senin bayağı büyük diyip duruyor hiç abartısız kızlar her gördüğünde bunu söylüyor ve benim sinirler tavan yapıyorkötükedihüso
Amaaan boşver niye sinir yapıyosun kendine... herkes bi garip... kendiyle yada yakınından biriyle karşılaştırmaya bayılıyorlar.
Göbeğine ya küçük derler ya büyük derler. Öyle bi durumda ben gayet ukala bi tavırla
"ben de bebeğim de gayet iyiyiz,sürekli kontrole gidiyorum.durumumda anormal bişey yok çok şükür" diyorum.
Görüşgünü geldi o zaman desene hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz akşama :lepi:
çokk şükür sonunda canım gözün aydın allahım artık kucağımıza alacağımız günleri sağlıkla göstersin rabbim :teytey::teytey::teytey:
canıııım çoooooook sevindim dualarımız kabul oldu şükürler olsun
cnm gözün aydın cok sevindim valla :)
:lepi::lepi::teytey::teytey::teytey: Çok güzel bir haber bu canım gözün aydın :sm_cool::sm_cool:
gözün aydın yasmin... ne güzel oda hazırlıklarınada başlamışsınız bizde daha tık yok
aaa çok sevindim gözünaydın yasmin :teytey::teytey:
kızlar nasılsınız biz gece biraz mide sancısı çektik kalkamıyorduk yerimizden ama bugün şükür iyiyiz
haklısınız aslında kızlar yaa...senin verdiğin cvp da gayet süper güzelmiş canım yaazemuszemus
geçmiş olsun canım ya kötü o mide sancısı da...benimde bulantı var dünden beri nedenini hala anlayamadığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?