2011 Şubat Anneleri

kızlar geçmişi okuyamadım.. 2-3 gündür girmedim hiç... pazar günü kızımın odasını boyadık.. dünde evde temizlik vardı.. derken giremedim..

asıl güzel haber AMNİYOSENTEZİMİZ TEMİZ ÇIKTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

allahıma binlerce şükürler olsunnnnn... allahım bir daha yaşatmasın... sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh :Saruboceq:

çokk şükür sonunda canım gözün aydın allahım artık kucağımıza alacağımız günleri sağlıkla göstersin rabbim :teytey::teytey::teytey:

Son düzenleme:

canıııım çoooooook sevindim dualarımız kabul oldu şükürler olsun

cnm gözün aydın cok sevindim valla :)

hadi yaaaaa tühhhh... bizimde bugün aynı yere bi kargomuz vardı onun yanında yollicaktım bilmiyorumkismile Oki o zaman bekleteyim. boshayallersmile

Sakın kızzz gönderme bekle hepimizi :)))

klava:al eline sopayı kovala canım yaaa gıcık şey benimde eşimin halası ee sen kilo almamışsın bebek nerde diye soruyorlar herkes bir şekilde yorum yapıyor işte takma kafana tıka kulaklarını ben bana hamileliğimle ilgili birşey söylerlerse dışardan duymuyorum bile lafı artık :))

Evetya onun ki fazla tartıyor ama bunu dr.kabul etmiyor tabii eşimde dr.tartıyordur diyor,bende artık kestim iyice yediklerimi ceviz fındık badem bende yiyorum ama onlarıda kısıtlı yiyorum artık fırça yemiyim diye kaydirigubbakcemile3

bu arada inşallah Mucize'den güzel haberler alırız... Zaman zaman böyle kanamalar oluyor bi çok hamilede..
Bugün akşam 6'da bende detaylı ultrasona gidiyorum... Çok heyecanlıyım...

Görüşgünü geldi o zaman desene hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz akşama :lepi:

:lepi::lepi::teytey::teytey::teytey: Çok güzel bir haber bu canım gözün aydın :sm_cool::sm_cool:

Takmamaya çalışıyorum olmuyo ki canım ya her gördüğünde der mi insan tamam bir kere yorumda bulunmuşun 100 kere aynı yoruma ne gerek var bir daha dediğinde ağzının payını düşünüyorum demi ama ya bizim elimizde değil ki hem ben memnunum göbüşümden onun dediği kadrda büyük diil normal...:CüvCüv:

aaa çok sevindim gözünaydın yasmin :teytey::teytey:

Amaaan boşver niye sinir yapıyosun kendine... herkes bi garip... kendiyle yada yakınından biriyle karşılaştırmaya bayılıyorlar.
Göbeğine ya küçük derler ya büyük derler. Öyle bi durumda ben gayet ukala bi tavırla
"ben de bebeğim de gayet iyiyiz,sürekli kontrole gidiyorum.durumumda anormal bişey yok çok şükür" diyorum.

cnmm çok sevindim gözün aydınn ohh çok ii oldu bu haberr

kızlar nasılsınız biz gece biraz mide sancısı çektik kalkamıyorduk yerimizden ama bugün şükür iyiyiz

haklısınız aslında kızlar yaa...senin verdiğin cvp da gayet süper güzelmiş canım yaazemuszemus

Görüşgünü geldi o zaman desene hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz akşama :lepi:

Evet... Akşama yetişemem ama yarın inşallah güzel haberlerle gelmek nasip olur.

Oleeeeyyyyy :teytey::teytey: Süper haber valla... Tütütü maaşallah tüm bebişlere.
Demekki neymiiişşş bu para tuzağı testlere çokta takılıp üzülmemek gerekliymiş. :)

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

kızlar çok ama çok teşekkür ederimm... allah razı olsun hepinizden... allahım kimseye yaşatmasın...neler yaşadığımı bir allah bir ben biliyorum...kabuslar.. sıçrayarak uyaanmalar... ağlama krizleri vss... evet içinizden inanıyorsunuz sorun yok benim kızım sağlıklı diyorsunuz... ama ya değilse ????? demeden de geçemiyorsunuz??? allahım hepimizin yavrularını sağlıklı sıhhatli bizlere bağışlasın....ve allahım kimseyi evlatlarıyla sınamasın...

dillerimlal den haber var mı?? başka amniyo olan sonuç bekleyen arkadaşımız yoktu sanırım...

çokk şükür sonunda canım gözün aydın allahım artık kucağımıza alacağımız günleri sağlıkla göstersin rabbim :teytey::teytey::teytey:

canıııım çoooooook sevindim dualarımız kabul oldu şükürler olsun

cnm gözün aydın cok sevindim valla :)

:lepi::lepi::teytey::teytey::teytey: Çok güzel bir haber bu canım gözün aydın :sm_cool::sm_cool:

gözün aydın yasmin... ne güzel oda hazırlıklarınada başlamışsınız bizde daha tık yok

aaa çok sevindim gözünaydın yasmin :teytey::teytey:

kızlar nasılsınız biz gece biraz mide sancısı çektik kalkamıyorduk yerimizden ama bugün şükür iyiyiz

geçmiş olsun canım ya kötü o mide sancısı da...benimde bulantı var dünden beri nedenini hala anlayamadığım

haklısınız aslında kızlar yaa...senin verdiğin cvp da gayet süper güzelmiş canım yaazemuszemus

Bi kere herkesin vücut yapısı farklı, doğuracağı bebek farklı,yediği içtiği farklı,yaşam tarzı farklı.... yani bi çok etken var. Önemli olan kontrollerde senin de bebeğinin de sağlığınızda sorun çıkmaması.Doktorun gidişattan memnun olması.
Milletin dedikleri bi kulağından girsin ötekinden çıksın... Cevap vermeye bile tenezzül etme. Boşver o kendince yorumunu yapsın.Bişey biliyorum sansın.

Kıızlaarrr.....

benim bebişim iyiymiş şimdi çıktım muayeneden , çookk şükürr CERENin iyiymiş hatta doktorlarım sen bizi kandırdın kanama filan yok dedilerzemuszemus Allahıma binlerce kez şükürler olsun....Yasmin kamu çok sevindimmm sanada....

geçmiş olsun canım ya kötü o mide sancısı da...benimde bulantı var dünden beri nedenini hala anlayamadığım

canım geçmiş olsun sanada ben nane limon içtim onun üzerine çektim kafama battaniyeyi yattım bence biz midemizi üşütüoz sende öle yap rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…