2011 Şubat Anneleri

Kızlar selam..

kötü haberlerle geldim, kanamam oldu dün şimdi doktora gidiyorum benim için çok dua edin,CEREN ime bişi olmasın...

geçmiş olsun canım korkma inş. bişey yoktur belki sadece rahim ağzı kanamasıdır bizi haberdar et dr gelince

canım valla hepsini içiyorum havalardanmı oldu bilmiyoru ama halsizim çok bol bol meyve yiyorum bakalım geçmesse perşembe bi kontrole giderim
, belim ağrıyor sırt üstü yattığımda nefes alamıyorum yan yattığımda belim ağrıyor napıcamı şaşırdım

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3o zaman diyorum gözün aydın patronları çatlatıosunuz haaakaydirigubbakcemile3

Hemde nasıl yalnız şöyle bir durum var kız dün sabah bir anda pat diye geldi ben dedi yeni başladım işe tabii ben kalakaldım ortada nasıl yani falan oldum sonra patronlarıma sordum tabii onlarla biz böyle msnden konuşuyoruz yüzyüze konuşmuyorlar niye söylemediniz diye hiçbirşey söylemediler,bizde kızla kanki olduk iki günde onlar tabii bu duruma baya bir bozuldular ama ne yapıyım kıza kötü davranamam ki ben onun suçune aklinialirimsmile

Kızlar selam..

kötü haberlerle geldim, kanamam oldu dün şimdi doktora gidiyorum benim için çok dua edin,CEREN ime bişi olmasın...
inş iyi haberlerle gelirsin canım dualarımız seninle bizi habersiz bırakma ve sakin olmaya çalış olur mu...

aynen bende bazen yazacak mecalim bile olmuyor

laelaelaelaelaelaelaelaelaelae heeee

De vallahi canım allahtan kızçe tam kafa çıktı iki gündür iyi anlaşıyoruz ama patronlarım bu duruma çok bozuldular,delikafadulden

çağlayancım hoşgeldin bir iki gün giremedin siteye valla sensiz muhabbet olmuyormuş okurken anladım:) kızın kafa çıkmasına da çok sevindim:)

canım valla hepsini içiyorum havalardanmı oldu bilmiyoru ama halsizim çok bol bol meyve yiyorum bakalım geçmesse perşembe bi kontrole giderim

Cumartesi pazar gerçi bende öyleydim ateşim çıktı gene iki gün evde yatmak zorunda kaldım.Halsizlik yorgunluk hepsi vardı ama sanırım havalardan oluyor.Bir sıcak bir soğuk anlayamıyoruz ne olduğunu.

kızlarrrrrrrrrrrr balık hapınınn hangisini kullanıyorsunuz bende kullanmayı düşünüyorumda:uhm:

birde el uyuması olan arkadaşlarımdan doktora giden varmı ben bu cuma gidicem artık dayanamıyorum işten izin alsam şimdi giderimde hem aşı günüm cuma günü ikisini birden gitmiş olucam.

neler yapıyorsunuz uyusmaması için ben geceleri 3 4 kez uyanıyorum agrılara daynamıyorum artık nettende baktım neler yapılması gerektiği yazmıyo uyusmamması için bişeyler yapan varmı acabaa :uhm:

saol canım aslında bende anneme tşekkür etmeliyim o öğretti banada iyiki zamanında ögrenmişim diyorum şimdi işime yaradıkaydirigubbakcemile2
bencede cnm ne güzel bnma nneciğimde pek bilmez örgü ama ördürüyo torununa saolsun:)
Kızlar selam..

cnm bnm inşş hiç bişi yoktur önemsi bi durumdur inşş içini ferah tutmaya çalış dualrımız senle ve mutlaka yaz bize güzel haberini bekliyoz inşş

çok geçmiş olsun sevimcim allah şifa versin cnm

Hoşbulduk canım benim :kedi::kedi: teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Görüşemedik ne zamandır seninle nasılsın göbiş topiğinde resmini gördüm hiç göbiş çıkmamış annesi çok güzel görünüyordur minişi nereye sakladın :))

cnm magnesıum eksikliğinden olutor agrılar kasılmalar ilaç alıyormusun bununla ilgili

iyi olmuş kıs kanki olmanız patronlar çatlasınaklinialirimsmilekızçen nasıl annesi

günaydın kızlarr...dün gece hiç uyuyamadım mide yanmasıı hat safhadaydıı nee gıcık bişeymiş yaaa sizde de oluyo mu?
ben de henüz yok canım
aynen canım ya...hem hamilelik hem de alışveriş konusunda
meraba?bende bu siteye katılalı fazla olmadı.merak ediyordum şubat 2011 anneleri nerde diye.şu an 23 haftalık hamileyim.oğluşum geliyor çok heyecanlıyım.ilk bebeğim.allah herkese nasip etsin inşallah
hoşgeldin
günaydın kızlar nasılsınız.....benimde düünden beri midem bulanıo çok kötüturkbayragi
niye oldu acaba yaaa
hoşgeldin
Ben geldim beni özlediniz mi kaydirigubbakcemile3

Hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın kimsecikler kalmamış ama bugün nerde bu millet :))
şekerim sen olmayınca burası hiç gitmiyor
hangi site

ben de sabah ilk idrarımı verdim sonuçlarıpazartesi çıkacak
aşı yerim hiç acımadı kızlar çok şükür

canım ben efa daly diye bi hap kullanıyorum
el uyuşması içinde korkutmak gibi olmasın ama el uyşmasından geçen yıl amelyat oldum genelde kadınlarda olan bi rahatsızlık olabiliyormuş adı karpal tünel sendromu mutlaka git görün doktora canım ben şimdi azıcık uyuşsa oturup ağlıyorum ilerlemeyen saffalarda bileklikle filan atlatılabiliyor tabi bu sende olucak diye bişey yok sadece mutlaka görün doktorA

Selam hanımlaaarrr... Nasılsınız? yeni haberler var mı? Amniyosentez yaptıranların sonuçları ne oldu?
Hediyeleri göndermeye başladınız mı? ben bugün kargoya veriyorum hediyemi

iyi olmuş kıs kanki olmanız patronlar çatlasınaklinialirimsmilekızçen nasıl annesi

Kızçem iyi teyzesi sana tepikleri var ondan bahsedildiğini anladı galiba :))
Senin bebişin nasıl annesi tepikliyormu seni bol bol :))

ben de henüz yok canım

aynen canım ya...hem hamilelik hem de alışveriş konusunda

hoşgeldin

niye oldu acaba yaaa

hoşgeldin

şekerim sen olmayınca burası hiç gitmiyor

hangi site

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Nasılsın melocum görüşmeyeli okuldan geldin galiba :))

cnm magnesıum eksikliğinden olutor agrılar kasılmalar ilaç alıyormusun bununla ilgili

doktoruma sordum sadece tuzlu yiyormusun dedi yemiyorum dedim o zaman bi ortopedi doktoruna gitmelisin dedi hiç magnezyum eksikliği felan demedi

burda okumustum magnezyum eksikliğinden olur diye ama doktora söyleyemedim tabii işi öğretirmiş gibi olmasın diye :) doktorada gitsem ilaç verecek onuda ben kullanmak istemiyorum ama agrılarada dayanamıyorum :S

opuyorumnanaktan yeni bir kızçe aldılar canım benim yanıma dün bütün gün onunla ilgilendim şimdi o dosyalama yapıyor bende siteye kaçtım sizi özledimde

hoşgeldin çağlayan yeni iş arkadasın hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…