2011 Şubat Anneleri

canım selam nasılsın ? nerde buldun 700 liraya bizde bakıyoruz bebişko ya gittik ama orada çok pahalı ama çok ta güzel : (

haftasonu da böyleydi...yanına eleman almışlar gözün aydın demelimiyimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

laelaelaelaelaelaelaelaelaelae heeee

De vallahi canım allahtan kızçe tam kafa çıktı iki gündür iyi anlaşıyoruz ama patronlarım bu duruma çok bozuldular,delikafadulden

slm kızlarrr bende geldim
çağlayancım hoşgelsidn cnm özlettin kendini

izmirligülşahh maaşllah cnm ne kadar hamaratsın ya bende çok isterdim örenbilmeyi ühüüüüüüüüüüüü

izmirligülşahh maaşllah cnm ne kadar hamaratsın ya bende çok isterdim örenbilmeyi ühüüüüüüüüüüüü

saol canım aslında bende anneme tşekkür etmeliyim o öğretti banada iyiki zamanında ögrenmişim diyorum şimdi işime yaradıkaydirigubbakcemile2

Kızlar selam..

kötü haberlerle geldim, kanamam oldu dün şimdi doktora gidiyorum benim için çok dua edin,CEREN ime bişi olmasın...

slm kızlar nasılşsınız acayip yorgun hidediyorum kendimi 2 gündür bakıp bakıp çıktım hep yazacak halim yoktu baş ağrısımı diyim bi acayibim kaslarım eriyor resmen yaa uyuklayasım var süreklii

Siteye girip incelemek lazım aslında çok güzel örgüler vamrış
:))

Hoşgeldin canm bende hoşgeldim opuyorumnanaktan :)))

laelaelaelaelaelaelaelaelaelae heeee

De vallahi canım allahtan kızçe tam kafa çıktı iki gündür iyi anlaşıyoruz ama patronlarım bu duruma çok bozuldular,delikafadulden

kaydirigubbakcemile3o zaman diyorum gözün aydın patronları çatlatıosunuz haaakaydirigubbakcemile3

Kızlar selam..

kötü haberlerle geldim, kanamam oldu dün şimdi doktora gidiyorum benim için çok dua edin,CEREN ime bişi olmasın...

Canım ya çok üzüldüm inş.kötü birşeyler yoktur.Dr gidince bizede haber ver olur mu nasıl olduğunu dualarımız seninle canım

Kızçem sana ne oldu böyle iki gün gelmedim herkese birşeyler olmuş ilaçlarını içiyormusun bakıyım sen vitamin olsun.kan hapı olsun.Birde bu zamanlarda bol bol c vitamini almak lazım aslında kendine dikkat et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…