çağlayancığım özlemezmiyiz seni hiç hoşgeldin nasılsın
Hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın.Süveter örneklerin çok güzelmiş becerikli kızsın vesselam :)))[/QUO
saol canım valla elimden geldiği kadarıyla yapmaya çalışıyorum malumm kuzucuklar kışın ortasında doğacak sıcak sıcak giysinler die her kıyafetine uygun örmeye çalışıcam :)
Hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın kimsecikler kalmamış ama bugün nerde bu millet :))
Hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın.Süveter örneklerin çok güzelmiş becerikli kızsın vesselam :)))[/QUO
saol canım valla elimden geldiği kadarıyla yapmaya çalışıyorum malumm kuzucuklar kışın ortasında doğacak sıcak sıcak giysinler die her kıyafetine uygun örmeye çalışıcam :)
Nasıl yetiştiricen her kıyafetine öyle çok şanslı senin kuzu
canım selam nasılsın ? nerde buldun 700 liraya bizde bakıyoruz bebişko ya gittik ama orada çok pahalı ama çok ta güzel : (kızlar insanın fikri ne kadar değişiyor değilmi baştan herkes park yatak al felan diyordu birde avantajlı diye duydum arkadaşlardan ona karar verdim şimdi de büyüyebilen beşik lerden düşünüyoru oooof yaaa çok zor
ben beşiği ve dolabını düşünüyorum sadece ve sade birşey istiyorum ya beyaz yada kestane rengi ile krem karışımı vardı baktıklarımdan sade yani
valla ikisini dün 700 e sordum en uygunu buydu yani mdf ama adi birşey değil
öyle cicili bicililer çok daha pahallı
Nasıl yetiştiricen her kıyafetine öyle çok şanslı senin kuzu
valla cnm şimdiden annem ve kayınvalide örüyor ben tek öremiyorum ki onlarında var elinde örgüler :)
bilmem ki dün de burası çok sakindi...ben çıktım geldim hala kimseler yok aa kayıp aranıyora bildirsek mikaydirigubbakcemile3
Verelim valla bir gün gelmedik topikte kimsecikler kalmamış
haftasonu da böyleydi...yanına eleman almışlar gözün aydın demelimiyimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Çok güzel bunlar yaa tam kızçeler için çok güzel :)))
slm kızlarrr bende geldim
çağlayancım hoşgelsidn cnm özlettin kendini
izmirligülşahh maaşllah cnm ne kadar hamaratsın ya bende çok isterdim örenbilmeyi ühüüüüüüüüüüüü
cnm bak bi site adresi vereyim ordan buldum kadın kendi örüyormuş 45 tl dedi ben görüştüm 10 15 tl ilk peşin alıor gerisini bitince alıyor ben yaptırmakta krarsız kaldım örgücini ve hobileri die bir site girin bakın derim
slm kızlarrr bende geldim
çağlayancım hoşgelsidn cnm özlettin kendini
izmirligülşahh maaşllah cnm ne kadar hamaratsın ya bende çok isterdim örenbilmeyi ühüüüüüüüüüüüü
Kızlar selam..
kötü haberlerle geldim, kanamam oldu dün şimdi doktora gidiyorum benim için çok dua edin,CEREN ime bişi olmasın...
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae heeee
De vallahi canım allahtan kızçe tam kafa çıktı iki gündür iyi anlaşıyoruz ama patronlarım bu duruma çok bozuldular,delikafadulden
Kızlar selam..
kötü haberlerle geldim, kanamam oldu dün şimdi doktora gidiyorum benim için çok dua edin,CEREN ime bişi olmasın...
slm kızlar nasılşsınız acayip yorgun hidediyorum kendimi 2 gündür bakıp bakıp çıktım hep yazacak halim yoktu baş ağrısımı diyim bi acayibim kaslarım eriyor resmen yaa uyuklayasım var süreklii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?