2011 Şubat Anneleri

herlde üşütmüşüm canım ya sıcak yastığı mideme bastırınca rahatlıorum ama etkisi çabuk geçio

Kızlar ben çıkıyorum ii akşamlar olssun hepinize.
Yarın güzel bir gün olsun.
Herkesi öpt

iyi akşamlar canım.Yarın görüşürüz kendine ve minişine iyi bak bol tepikli bir akşam geçirmen dileğiyle opuyorumnanaktan

Sıcakta iyi gelebilir ayyy çok zor yaaa böyle mide bulantısıyla dolaşmak.İnş.çabucak iyileşirsin canım

melocum bende sana küseyim simdik niye benim ismimi de yazmıyon :gitme:

Küsen küsene topikte bu aralar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok tşk ederim canım yaa kocişe yemek de yapmadım bugün artık dünden kalanlarla idare etsinyerimseniben

tamamm canım şimdiden çokkk teşekkür ederim....opuyorumnanaktan

canım ben yazlıkları şimdi almıycam yaza yeni ürünler değişik modeller gelir o zaman bebişimide alır giderim alışverişede civili tavsiye ederimgerçekten çok güzel şeyler var ve çok uygun alışverişe yavaş yavaş başla istersen çok alacak şey var sonradan çok sıkışıyo insan canım

kızlar bakın bebeğime bunu örüyorum
Eki Görüntüle 56362

eline sağlık çok güzel görünüyor gülşah

Ben geldim beni özlediniz mi kaydirigubbakcemile3

özlemez olurmuyuz canım, nasıl gidiyor eğitim durumları? yeni elemanın iyiymiş sevindim canım, şimdi patronlar derdine yansın. bakalım sen gidince ne yapacaklar

bu arada inşallah Mucize'den güzel haberler alırız... Zaman zaman böyle kanamalar oluyor bi çok hamilede..
Bugün akşam 6'da bende detaylı ultrasona gidiyorum... Çok heyecanlıyım...

senden de güzel haberler gelir inş. canım

çoook sevindim yasmin, gözümüz aydın.

kızlar nasılsınız biz gece biraz mide sancısı çektik kalkamıyorduk yerimizden ama bugün şükür iyiyiz

geçmiş olsun esracım

ayyy miniğe bak, heyecanlandırdı hepimizi. gözün aydın canım

gözümüz aydın, çok sevindim dillerim_lal

Kızlar birşey sorucam senasyn , evridiki , fns93 ,fadime83'de yok arkadaşları görmedim onlar hiç geldimi iyiler mi haberi olan varmı.

canım okul 2.30 da bitiyor eve gelene kadar 3 buçuk 4 oluyor. o saatten sonra kimse kalmıyor zaten. biz de sizi özlüyoruzzz

canım ya çooook var daha ocak 20'ye;(( ilk dönemi çalışarak kapatmam lazım ama nasıl dayanıcaz bilmiyorum.

Seni andık sen geldin canım nasılsın :))
Ayakta bütün gün durmak kabus gibi birşey olsa gerek benim artık ayakta durmaya hiç tahammülü kalmıyor ayaklarım ve belim ağrıyor hemen

sağol canım ben de adımı görünce sevindim eksik olmayın. oturarak hiç ders anlatamıyorum ben tabi eve gelince ağrıdan ölüyorum.

CaglayanCicek, mavi3, nesli81, nhlhsn, nuryasemin, red_cake, senaysn, smeyr, sudenur80, yasminkamu

huuuuuu huuuuuuuuuuu

selam canım, sen sabahçımısın? erken geliyosun buraya

Kızlar ben çıkıyorum ii akşamlar olssun hepinize.
Yarın güzel bir gün olsun.
Herkesi öpt

iyi akşamlar cutiecim

Bana müsade kızlar artık hepinize iyi akşamlar bol tepikli geceler diliyorum kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar Çağlayancım

arkadaşlarr çoookkk uzun zaman oldu girip yazmayalı
özlemişim yazılanları okumayı
iki hafta önce gittik doktora,21 hafta 350 gr dedi
suan 24.haftadayız
vakit ne çabuk geçiyo değilmi artık.
yarın yine gidicez bakalım ne kadar oldu oğluşum.
oğlumun adı ETKA olacak inş.
sürekli hareket ediyor bayılıyorum bunaaa
herkese iyi geceler..

meraba zumrudu_anka yarında güzel haberler alırsın inşallah :dance:
ETKA çok ilginçmiş anlamı ne acaba bilmiyorumkismile

ben ogluma daha isim bulamadım yaaa :uhm:

Allah korkusuyla günaha girmeyen,
haramdan kaçınan,
yaptıgı her işte allah rızasını gözeten demek.
kuran da da leyl suresinde geçiyor.
adına yakışır büyür inş.

melocum nasılsın iyimisin bende geçmişi okuyordum
canım iyiyim kocişi bekliyordum tam sana yazarken kapı çaldı yemek falan yedik ancak yazabildim.sen nasılsın bebiş nasıl
kızlar bu midem geçmedi yaaasenağlama

sıcak şeyler içmeyi denesen sıcak çorba,ıhlamur iyi gelir miki<*
melocum bende sana küseyim simdik niye benim ismimi de yazmıyon :gitme:
yoktu kıs aşşağda...hem ben sana cevap yasdım görmedin ben de küstüm :umursamaz:

evet canım sabah 730 da gidip 13.00 da geliyorum öğleciliği seviyorumkaydirigubbakcemile5

CaglayanCicek, mavi3, nesli81, nhlhsn, nuryasemin, red_cake, senaysn, smeyr, sudenur80, yasminkamu

huuuuuu huuuuuuuuuuu

oku oku oku oku,doyamadııııım:)
geçmişi okudum geldim ancak bitti,
yasmin ve dillerim_lal gözlerimiz aydın olsun çok şükür allaha,inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza bebiklerimizi:Saruboceq:

arkadaşlar üç gün boyunca size anlatamıyacağım şekilde midem yandı.
gaz desem değil asit desem değil. resmen boğazımda tırtıklı ateş toğu var gibiydi
bundan sonra hep böyle geçicek zannettim
korkunçtu...
ne iyi geldi biliyomusunuz
eşimin yaptığı hazır kremalı tavuk çorbası
4 aydır ilk defa hazır çorba yedik
ama pişman değilim yine olsun yine yerim valla
artık çok şükür iyiyiz
mide problemi olanlara tavsiye ederim:)

canımmm gözün aydınnn çok sevindim çok şükür yasminde sende güzel haberler aldınız merak etme benim velette kaç gündür öldürdü beni tepiklerden 2 gündrü tık yok arada bi tepikliyo sonra tık yok napalım sağlıkları iyi olsunda tepiklerini bekleyelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…