geçmez canım kolay kolay bence hafif bi çorba yemelisin benimde midem bulanmaya başladı gecenlerde hiç bulanmazken üşütmüşüm sanırım . midem bulanıyo diye bişey yememiştim yemedigimdende halsiz düştüm bi çorba içtim kendime geldim sende azda olsa bişeyler yemeye çalış hafif geçer inşallah
benim ayrıntılı ultrasonum 4 boyutlu degildi normal ultrasondu burdaki arkadaslarımızın bazılarıda normal ultrasondu demekki aynı degil kaydirigubbakcemile3
Kızlar ben çıkıyorum ii akşamlar olssun hepinize.
Yarın güzel bir gün olsun.
Herkesi öpt
yedim canım yaa ııh fayda etmedi artıı renine içtim bi fayda diye oda çok bişey yapmadı şimdi yastığı ısıtıcıda ısıtıyorum mideme bastırıyorum belki fayda eder bilmiyorum canım ya artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayımbilmiyorumkismile
melocum bende sana küseyim simdik niye benim ismimi de yazmıyon :gitme:
iyi akşamlar canım.Yarın görüşürüz kendine ve minişine iyi bak bol tepikli bir akşam geçirmen dileğiyle opuyorumnanaktan
Sıcakta iyi gelebilir ayyy çok zor yaaa böyle mide bulantısıyla dolaşmak.İnş.çabucak iyileşirsin canım
Küsen küsene topikte bu aralar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cnm şimdi aşağıdan uzun kısımdan başlıyorsun ben daha kesim kısmına gelmedim ama oraya gelince orta kısmını kesiyorsun yanlardan örmeye devam ediyorsun ben bu akşam evde bi sayayım kaç kesilmiş örnek sana haber veririm
Ayy ne güzel yakınsın demek. Ben de internetten çok beğeniyorum. Eşim görerek alalım diyor. Size güveniyorum malı kaliteli ve fiyatı da uygun. Eşimi kandıracağım guclubacismile
Birde biz şubat ta doğum yapacağız ya Allah nasip ederse. 4-5 aylık olduğunda yaza denk gelecek o kıyafetlerini şimdiden alıyormusunuz? Alıyorsanız kısa kolllu mu alıyorsunuz? Çok soru sordum
Bana müsade kızlar artık hepinize iyi akşamlar bol tepikli geceler diliyorum kaydirigubbakcemile3
Bana müsade kızlar artık hepinize iyi akşamlar bol tepikli geceler diliyorum kaydirigubbakcemile3
kızlar bakın bebeğime bunu örüyorum
Eki Görüntüle 56362
Ben geldim beni özlediniz mi kaydirigubbakcemile3
bu arada inşallah Mucize'den güzel haberler alırız... Zaman zaman böyle kanamalar oluyor bi çok hamilede..
Bugün akşam 6'da bende detaylı ultrasona gidiyorum... Çok heyecanlıyım...
kızlar geçmişi okuyamadım.. 2-3 gündür girmedim hiç... pazar günü kızımın odasını boyadık.. dünde evde temizlik vardı.. derken giremedim..
asıl güzel haber AMNİYOSENTEZİMİZ TEMİZ ÇIKTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
allahıma binlerce şükürler olsunnnnn... allahım bir daha yaşatmasın... sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh :Saruboceq:
kızlar nasılsınız biz gece biraz mide sancısı çektik kalkamıyorduk yerimizden ama bugün şükür iyiyiz
Kıızlaarrr.....
benim bebişim iyiymiş şimdi çıktım muayeneden , çookk şükürr CERENin iyiymiş hatta doktorlarım sen bizi kandırdın kanama filan yok dedilerzemuszemus Allahıma binlerce kez şükürler olsun....Yasmin kamu çok sevindimmm sanada....
merhaba kızlarr
doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlara çokçok teşekkür ediyorum
evet benimde güzel haberim var benimde amniyosentez sonucun,m temiz çıktııı
içim içime sığmıyor çok sevindim.bilgisayarım hala yok ben başka bir yerden giriyorum.sonucumda burda yasminkurununda temiz çıkmış onuda öğrendim çok amam çok mutlu oldum gözümün aydın
]
Kızlar birşey sorucam senasyn , evridiki , fns93 ,fadime83'de yok arkadaşları görmedim onlar hiç geldimi iyiler mi haberi olan varmı.
fns93 sabah burdaydı oda hastalanmış grip olmuş, kayınvalidesini yollamıştı aklinialirimsmile
evrdiki arkadaşımızda zaten genelde akşamları burda oluyo sengözlerimebaksanab
senay arkadaşımız geldi
hoşgeldin senayyy a.s.şu izne bi çıksak valla bende hiç çalışmak istemiyorum yaa
Seni andık sen geldin canım nasılsın :))
Ayakta bütün gün durmak kabus gibi birşey olsa gerek benim artık ayakta durmaya hiç tahammülü kalmıyor ayaklarım ve belim ağrıyor hemen
CaglayanCicek, mavi3, nesli81, nhlhsn, nuryasemin, red_cake, senaysn, smeyr, sudenur80, yasminkamu
huuuuuu huuuuuuuuuuu
Kızlar ben çıkıyorum ii akşamlar olssun hepinize.
Yarın güzel bir gün olsun.
Herkesi öpt
tamamm canım şimdiden çokkk teşekkür ederim....opuyorumnanaktan
arkadaşlarr çoookkk uzun zaman oldu girip yazmayalı
özlemişim yazılanları okumayı
iki hafta önce gittik doktora,21 hafta 350 gr dedi
suan 24.haftadayız
vakit ne çabuk geçiyo değilmi artık.
yarın yine gidicez bakalım ne kadar oldu oğluşum.
oğlumun adı ETKA olacak inş.
sürekli hareket ediyor bayılıyorum bunaaa
herkese iyi geceler..
canım iyiyim kocişi bekliyordum tam sana yazarken kapı çaldı yemek falan yedik ancak yazabildim.sen nasılsın bebiş nasılmelocum nasılsın iyimisin bende geçmişi okuyordum
kızlar bu midem geçmedi yaaasenağlama
sıcak şeyler içmeyi denesen sıcak çorba,ıhlamur iyi gelir miki<*yedim canım yaa ııh fayda etmedi artıı renine içtim bi fayda diye oda çok bişey yapmadı şimdi yastığı ısıtıcıda ısıtıyorum mideme bastırıyorum belki fayda eder bilmiyorum canım ya artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayımbilmiyorumkismile
yoktu kıs aşşağda...hem ben sana cevap yasdım görmedin ben de küstüm :umursamaz:melocum bende sana küseyim simdik niye benim ismimi de yazmıyon :gitme:
eline sağlık çok güzel görünüyor gülayyy miniğe bak, heyecanlandırdı hepimizi. gözün aydın canım
canım okul 2.30 da bitiyor eve gelene kadar 3 buçuk 4 oluyor. o saatten sonra kimse kalmıyor zaten. biz de sizi özlüyoruzzz
sağol canım ben de adımı görünce sevindim eksik olmayın. oturarak hiç ders anlatamıyorum ben tabi eve gelince ağrıdan ölüyorum.
selam canım, sen sabahçımısın? erken geliyosun buraya
CaglayanCicek, mavi3, nesli81, nhlhsn, nuryasemin, red_cake, senaysn, smeyr, sudenur80, yasminkamu
huuuuuu huuuuuuuuuuu
Allah korkusuyla günaha girmeyen,
haramdan kaçınan,
yaptıgı her işte allah rızasını gözeten demek.
kuran da da leyl suresinde geçiyor.
adına yakışır büyür inş.
evet bı cınsıyetımız kaldı aman aman o ıyı olsunda cınsıyetı artık beklerız nolacak
25 ında ayrıntılı utrasonumuz var ınsallah oda ıyı sonuclanır
yanlız bebegım 3 gundur okadar hareketlıydıkı artık ben yoruluyodum ıkı gundur pek bu durgun sımde ona taktık arada bı kıpırdanıyo sonra tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?