2011 Şubat Anneleri

mrb arkadaşlar....
yasemin gözün aydın çok sevindim...rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inş...
seda çok sevindim canım ya zaten iyi geleceğini düşünmüştük hep çok şükürde öyle olmuş...
mucize sende ufak bir sıkıntı atlatmışsın ama çok şükür bişicik yokmuşş inş bir daha böyle korkular yaşatmaz hiçbirimize....
yasese kontrole gtmişsiniz gözünüz aydın bebişiniizi görmüşsünüz çok şükür testiniz iyi çıkmış sevindim....
çağlayancım gelmişsin ama ben yoktum eşim evde olunca pek giremiyorum yarın görüşürüz inş...
gülşah akşam girmeye çalışırım yazarsan okurum inş...
şenay başınız saolsun...
bugün hep güzel haberler gelmiş inş gayeden de güzel haberler alırız yarın....
ayrıca topiğmize kocaman

ayy canım allah gecinden versin, kimseyi kaybetmedik. galiba karıştırdın melocum'un dünürleri vefat etmişti yanlış hatırlamıyorsam

benim dr da radyoloji uzmanına gönderecek bende tereddüt ettim orası başka sonuçta
içim rahatladı.yaptırayım yani ona

bende ayrıntılı ultrasona gireceğim dua edin geçen hafta kalbine bakmamıştı.uyuyamıyorum 1 haftadır.başka dr gideceğim.üniversite hastanesine gitmiştim kendi dr ma gideceğim yarrın özel hastane.radyoloji dr bakıyomuş

amniyo sentezi temiz çıkanlara çok sevindim.dualarımız sizinleydi.hep beraber kucagımıza alalım saglıkla inşallah

iyi haberle dönen arkadaşların gözü aydın bende uzun zamandır buraya bişeyler yazamıyordum çok kasık ağrılarım oluyor doktor oğluşumun azcık yaramaz olduğunu söyledi uzun süre oturmamı yasakladı pc başına geçemiyorum herkes iyidir umarım

benimde bebikim 2gün kımıldıo sonra bi gün kımıldamıo öle oynasın die bekliorum,perş. kontrolüm var bakalım ayrıntılı için gün vercek inşallah.şafak 2 bişi kalmadı:teytey:

yaseminkamu ve dillerim-lal gözünüz aydın zaten sonuçlarınızın iyi gelceğini hepimiz biliyodukkkzemuszemus

ayy canım allah gecinden versin, kimseyi kaybetmedik. galiba karıştırdın melocum'un dünürleri vefat etmişti yanlış hatırlamıyorsam

canım kusura bakma ya bütün sayfaları okuyup öyle cvp yazmaya çalıştım çok özür dilerimmm.........:kedi:

ya kızlar şu alışveriş listelerinizi çıkarın artık piyasayaaa kocişe öbür topikte yazdıklarımı aldırıp inme indirmeyeyim adamaaa...herkesinkiyle bir ortak liste çıkarayımmm bariiisositososito

merhaba kızlar
çok kötüyüm hala geçmedi grip:sinifsinif:
burnum tıkalı nefes alamıyorum ama aynı zamanda akıyor
halsizlik fena
kendimi kötü hissediyorumm:gitme:

merhaba kızlar
çok kötüyüm hala geçmedi grip:sinifsinif:
burnum tıkalı nefes alamıyorum ama aynı zamanda akıyor
halsizlik fena
kendimi kötü hissediyorumm:gitme:

geçmiş olsun fatma ablacım....doktora falan gittin mi?dikkat et kendine olur muopuyorumnanaktan

teşekkürler too-be
2 gündür okuyamıyorum 50 sayfadan fazla birikmiş önemli birşey yoktur umarım sitedeki anne ve bebişlerde??
yada duyuru falan yok değilmi hediye çekilişinde tarih planı aynımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…