mrb arkadaşlar....
yasemin gözün aydın çok sevindim...rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inş...
seda çok sevindim canım ya zaten iyi geleceğini düşünmüştük hep çok şükürde öyle olmuş...
mucize sende ufak bir sıkıntı atlatmışsın ama çok şükür bişicik yokmuşş inş bir daha böyle korkular yaşatmaz hiçbirimize....
yasese kontrole gtmişsiniz gözünüz aydın bebişiniizi görmüşsünüz çok şükür testiniz iyi çıkmış sevindim....
çağlayancım gelmişsin ama ben yoktum eşim evde olunca pek giremiyorum yarın görüşürüz inş...
gülşah akşam girmeye çalışırım yazarsan okurum inş...
şenay başınız saolsun...
bugün hep güzel haberler gelmiş inş gayeden de güzel haberler alırız yarın....
ayrıca topiğmize kocaman
Cnm benim bildiğim ultrason aynı ama detaylı bakıyorlar. İç organlarına vs. Benim dr um radyoloji uzmanına da baktırabilirsin istersen demişti. Radyoloji uzmanına gittim. İki dr baktıysa benim bakmama gerek yok dedi. Baktırmadık
bende ayrıntılı ultrasona gireceğim dua edin geçen hafta kalbine bakmamıştı.uyuyamıyorum 1 haftadır.başka dr gideceğim.üniversite hastanesine gitmiştim kendi dr ma gideceğim yarrın özel hastane.radyoloji dr bakıyomuş
yaseminkamu ve dillerim-lal gözünüz aydın zaten sonuçlarınızın iyi gelceğini hepimiz biliyodukkkzemuszemus
tuğbacııım ne liste yazmışsın öyle diğer topikte. hala şooklardayım, hepsi alınır mı onların((
ayy canım allah gecinden versin, kimseyi kaybetmedik. galiba karıştırdın melocum'un dünürleri vefat etmişti yanlış hatırlamıyorsam
merhaba kızlar
çok kötüyüm hala geçmedi grip:sinifsinif:
burnum tıkalı nefes alamıyorum ama aynı zamanda akıyor
halsizlik fena
kendimi kötü hissediyorumm:gitme:
merhaba kızlar
çok kötüyüm hala geçmedi grip:sinifsinif:
burnum tıkalı nefes alamıyorum ama aynı zamanda akıyor
halsizlik fena
kendimi kötü hissediyorumm:gitme:
geçmiş olsun fatma ablacım....doktora falan gittin mi?dikkat et kendine olur muopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?