2011 Şubat Anneleri

bende aynıyım geçmiş olsun
teşekkürler too-be
2 gündür okuyamıyorum 50 sayfadan fazla birikmiş önemli birşey yoktur umarım sitedeki anne ve bebişlerde??
yada duyuru falan yok değilmi hediye çekilişinde tarih planı aynımı?

hadi kızlar ben çıktım
kendinize iyi bakın
öptüm hepinizi ve bebişleri

canım çok geçmiş olsun en önemli haber kızların ikisinin de amniyosentezi temizzzz

teşekkür ederiz canım bizde iyiyiz benim oğluşumda bir kaç gündür çok hareketliydi bugün biraz durgun dinleniyo sanırım benim yaramazım bende dört gözle oynamasını bekliyorumsempatiksalakcinni

kızlar 2 penye battaniye
1 örgü battaniye,1 de şu tüylü çin battanieysimi diyorlar 4 tane var yetermiki

bence yeter canım ben bir tane kadife 2 tanede penye alıcam

benimde bebikim 2gün kımıldıo sonra bi gün kımıldamıo öle oynasın die bekliorum,perş. kontrolüm var bakalım ayrıntılı için gün vercek inşallah.şafak 2 bişi kalmadı:teytey:

sende hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım

merhaba kızlar
çok kötüyüm hala geçmedi grip:sinifsinif:
burnum tıkalı nefes alamıyorum ama aynı zamanda akıyor
halsizlik fena
kendimi kötü hissediyorumm:gitme:

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendinede 2 kızçenede ıhlamur iç vitamin al canım

hadi kızlar ben çıktım
kendinize iyi bakın
öptüm hepinizi ve bebişleri

iyi akşamlar canımopuyorumnanaktan

Güsel sonuçlar alan herkesin gözü aydınnnn Bebişlerimiz güsel güsel büyüsün kucağımıza alalım vakti gelince inşallah
Eskisi kadar giremiyorum ben de malesef, özlüyorum sizleriiiiiiii
23ünde bizimde şeker yüklememiz olacak bakalım nasıl alıcaz sonucu?

inşallah sende iyi sonuçlarla gelirsin canım

gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmm
çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmm hihoyyyt

bizde iyiyiz canım oğluşum bugün çok durgun dinleniyo galiba bende biraz oynasın diye bekliyorum çarşıdan neler aldın kızçene annesi

güç topluyordu annesibugün babamıza çalıştık dün kızçemiz için çıkmıştık beşiğimize şekerimize karar verdik....penye battaniye aldıkk bembeyaz prenses gibi uyusun diye...bayanssulusmile

güç topluyordu annesibugün babamıza çalıştık dün kızçemiz için çıkmıştık beşiğimize şekerimize karar verdik....penye battaniye aldıkk bembeyaz prenses gibi uyusun diye...bayanssulusmile

heralde canım yarın tepik manyağı olucam galibasempatiksalakcinni beşikle şekerlerinizi ne zaman alıcaksınız diğer aldıklarının resmini eklesene görelim canım prensesin iyi günlerde sağlıkla kullansın inşallah

canım bi ne zaman sipariş vereceğimize karar veremiyoruz:dance:ya ben resim eklemeyi beceremiyorummmohaoldumsmile

Merhaba arkadaşlar. Bir kaç gündür giremedim. Umarım herkes iyidir. Bir kaç sayfaya bakabildim.

Fatmacım geçmiş olsun. Ben de 2 haftadır hastaydım. Şimdi iyiyim ama öksürük devam ediyor malesef.

Dillerim lal ve yaseminkamu gözünüzaydın. Çok sevindim sizin adınıza. Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah.

merhaba canım sanada çok geçmiş olsun ballın içine zencefil koy karıştır macun gibi ye hemen öksürüğü kesiyor dikkat et kendinede bebişinede canım

kızlar ben çıkıyorum eşim gelicek birazdan yemek yapıcam size iyi akşamlar yarın görüşürüz kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın

merhaba canım sanada çok geçmiş olsun ballın içine zencefil koy karıştır macun gibi ye hemen öksürüğü kesiyor dikkat et kendinede bebişinede canım

Teşekkürler canım. Ama zencefilin kanamayı tetikleyici dolayısıyla erken dogum riskini artırdıgını biliyorum.

Ben de ballı süt içiyorum.Ama geçmiyor. Nöbet halinde geliyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…