Kızlar dün civilim ve diğer siteleri gezinirken pamidor diye bir site buldum. Civilim gibi %30 indirim varmış ürünleri benziyor birbirine aynı olanlarda var. Kıyafetlere baktım sadece. alkisalkisalkis
ay bezler bile alinmaya baslanmis benim kizimin 3 tane citcitli bodysi var bi ehüüü =)
annişler bebek bezi alanlar varmı aranızda annem kardeşime canbebe kullanmıştı ve çok memnun kalmıştı bende aldım dün hemde çok uyguna 3-6 kg 66 lı paket 9,90 tl 2 tane aldım şimdilik stok yapmaya gerek yok hehalde dimi ne diyorsunuz?
ben aldım canım primanın yenidoğanını yeni bebek yazıyo üstünde 50li 1 paket aldım 14.90 tl. genelde diğer topiklerde onu tavsiye etmişler ama şimdilik 1 paket aldım,merak edip çıkardım bi tanesini,aman allahım minnacık popişler o kadar küçükmü olacak ohaoldumsmile
güzel kız kıyafetleri varr bende geçen gün gezinirken bulmuştum...ürünleri nasıl acabaaa
günaydın kızlarrr...alt taraf maşallah epey kalabalıkbu hamilelik benim uykumu epey düzene soktu yaa saat 11 de yatıp sabah 7.30 da kalkıyorum kızım kendi düzenine göremi ayarlıyo beni neee:1hug:
canım benimde düne kadar bişey almam için erken olduğunu düşünen eşim akşam birden '' önce senin eksiklerini alıp çantamızı hazırlayalım hayatım nolur nolmaz hazır dursun'' dedi pat diye şok oldum , hep kaçamak alıyodum acele etme daha çok var diyip duruyodu aklına ne düştüyse o da tekmeleri hissettikçe heyecanlanmaya başladı galiba,oğluş 2 gündür tepiyo babasınıay bezler bile alinmaya baslanmis benim kizimin 3 tane citcitli bodysi var bi ehüüü =)
günaydınn yasecimmm opuyorumnanaktangünayyydınnnnn millett nasılsınızz???
Günaydin kizlar, erkenden dolmus bura muhabbetimizh bol olsun =)
küçücük popişleri olcek annesiii yerimseniben
yerim o popişleri ben yaaaaa
günaydınn güzel annelerr herkes iyidir umarım a.s.
günaydınn güzel annelerr herkes iyidir umarım a.s.
ama ama el kadar ya 2 paketi almaya cesaret edemedim o kadar minik görünce ayy içim bi hoş oluyo ekmeleyince filan ayağından yakalayıp çıkarasım geliyo yiyesim geliyo, sonra diyorum aman dur allahım vaktinde göndersin diyorum ama dayanamıyorum canım hele öyle minnak bezleri küçücük patikleri filan görünce kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eline sağlık çok güzel görünüyor gülşah
özlemez olurmuyuz canım, nasıl gidiyor eğitim durumları? yeni elemanın iyiymiş sevindim canım, şimdi patronlar derdine yansın. bakalım sen gidince ne yapacaklar
senden de güzel haberler gelir inş. canım
çoook sevindim yasmin, gözümüz aydın.
geçmiş olsun esracım
ayyy miniğe bak, heyecanlandırdı hepimizi. gözün aydın canım
gözümüz aydın, çok sevindim dillerim_lal
canım okul 2.30 da bitiyor eve gelene kadar 3 buçuk 4 oluyor. o saatten sonra kimse kalmıyor zaten. biz de sizi özlüyoruzzz
canım ya çooook var daha ocak 20'ye;(( ilk dönemi çalışarak kapatmam lazım ama nasıl dayanıcaz bilmiyorum.
sağol canım ben de adımı görünce sevindim eksik olmayın. oturarak hiç ders anlatamıyorum ben tabi eve gelince ağrıdan ölüyorum.
selam canım, sen sabahçımısın? erken geliyosun buraya
iyi akşamlar cutiecim
iyi akşamlar Çağlayancım
mrb arkadaşlar....
yasemin gözün aydın çok sevindim...rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inş...
seda çok sevindim canım ya zaten iyi geleceğini düşünmüştük hep çok şükürde öyle olmuş...
mucize sende ufak bir sıkıntı atlatmışsın ama çok şükür bişicik yokmuşş inş bir daha böyle korkular yaşatmaz hiçbirimize....
yasese kontrole gtmişsiniz gözünüz aydın bebişiniizi görmüşsünüz çok şükür testiniz iyi çıkmış sevindim....
çağlayancım gelmişsin ama ben yoktum eşim evde olunca pek giremiyorum yarın görüşürüz inş...
gülşah akşam girmeye çalışırım yazarsan okurum inş...
şenay başınız saolsun...
bugün hep güzel haberler gelmiş inş gayeden de güzel haberler alırız yarın....
ayrıca topiğmize kocaman
merhaba kızlar
çok kötüyüm hala geçmedi grip:sinifsinif:
burnum tıkalı nefes alamıyorum ama aynı zamanda akıyor
halsizlik fena
kendimi kötü hissediyorumm:gitme:
alırsın annişi ya biz acele ediyoruz galiba şimdi düşünüyorumda alıncak hiç bişiii kalmadı galiba boshayallersmile
7-8 tane çıtçıtlı bady,
7 tane alt eşofmanı
2 tane 2li içli dışlı zıbın
1 triko battaniye,1 fermuarlı battaniye ,1 divitin battaniye
2 yastık,yorgan,nevresimlerini annemle diktik :) 1 tane organik çarşaf
8 tane patik ayakkabıdan
6 tane alet külot takımı
6 çift çorap
2 eldiven
2 tane 5 li zıbın takımı
3 tane alt üst eşofman takımı
4 bere
kiiii bu sadece annemle bizim aldıklarımız daha kayınvalidem almış
bir bu kadar daha
hastane çıkışı
battaniye
çorap
5li zıbın takımları
vs....
2 ggün öncede annemle babam eminönüne geçmilerdi
bebek şekerleri için bir sürü malzeme almışlar aman yarabbi anlatamam çok güzeller resimlerini falan hep koyacağım sonraopuyorumnanaktan
Sen bebişin bütün çeyizini almışsın şeker :))
turşumuzu kurduk..işimiz bitti tam yemek yiyecekken bir diş ağrısı başladı kızlar anlatamam...minoset aldım bitane kesmedi..kulağım,boğazım delirecek gibiydim ağladım resmen.dişçimizi aradım hemen riskli şuan dedi,dayanamadım doktorumu aradım korkulacak bişey yok diş çekimi,kanal tedavisi olabilirsin dedi,mutlaka dişçi görsün dedi.anlatamam o kadar kötüydüm ki grip bir yandan,zaten dün de tetenoz aşımı vurulmuştum kolum tutmuyodu bir de üzerine bu eklendi delirecektim neredeyse..Neyse dişçime gittim az önce çekildi ve kocaman bir ohhh dedimmm,sanki dünyaya yeniden gelmiş gibi oldum.Önce korktum tabi kızıma zarar gelmesin diye ama maşallah turp gibi...Eltim tatlı yapmış üzerine bir de tatlı yedim benim kız başladı oynamaya hah tamam dedim zeynep denizimin keyfi yerinde....kötü bi akşamdı ama ii bitti Allaha şükür.
merhaba kızlar
çok kötüyüm hala geçmedi grip:sinifsinif:
burnum tıkalı nefes alamıyorum ama aynı zamanda akıyor
halsizlik fena
kendimi kötü hissediyorumm:gitme:
iyi haberle dönen arkadaşların gözü aydın bende uzun zamandır buraya bişeyler yazamıyordum çok kasık ağrılarım oluyor doktor oğluşumun azcık yaramaz olduğunu söyledi uzun süre oturmamı yasakladı pc başına geçemiyorum herkes iyidir umarım
benimde bebikim 2gün kımıldıo sonra bi gün kımıldamıo öle oynasın die bekliorum,perş. kontrolüm var bakalım ayrıntılı için gün vercek inşallah.şafak 2 bişi kalmadı:teytey:
Hepinize kocaman günaydın kızlar.
Maşallah bebek bezlerini bile almaya başlamışsınız biz daha tık yok bu konuda :))
selomex divitin battaniye dediğin nedir canım penye gibi bişeymiii CADIARZUCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?