2011 Şubat Anneleri

günaydın kızlarrr...alt taraf maşallah epey kalabalıkbu hamilelik benim uykumu epey düzene soktu yaa saat 11 de yatıp sabah 7.30 da kalkıyorum kızım kendi düzenine göremi ayarlıyo beni neee:1hug:

Kızlar dün civilim ve diğer siteleri gezinirken pamidor diye bir site buldum. Civilim gibi %30 indirim varmış ürünleri benziyor birbirine aynı olanlarda var. Kıyafetlere baktım sadece. alkisalkisalkis

güzel kız kıyafetleri varr bende geçen gün gezinirken bulmuştum...ürünleri nasıl acabaaa

ay bezler bile alinmaya baslanmis benim kizimin 3 tane citcitli bodysi var bi ehüüü =)

alırsın annişi ya biz acele ediyoruz galiba şimdi düşünüyorumda alıncak hiç bişiii kalmadı galiba boshayallersmile
7-8 tane çıtçıtlı bady,
7 tane alt eşofmanı
2 tane 2li içli dışlı zıbın
1 triko battaniye,1 fermuarlı battaniye ,1 divitin battaniye
2 yastık,yorgan,nevresimlerini annemle diktik :) 1 tane organik çarşaf
8 tane patik ayakkabıdan
6 tane alet külot takımı
6 çift çorap
2 eldiven
2 tane 5 li zıbın takımı
3 tane alt üst eşofman takımı
4 bere

kiiii bu sadece annemle bizim aldıklarımız daha kayınvalidem almış
bir bu kadar daha
hastane çıkışı
battaniye
çorap
5li zıbın takımları
vs....
2 ggün öncede annemle babam eminönüne geçmilerdi
bebek şekerleri için bir sürü malzeme almışlar aman yarabbi anlatamam çok güzeller resimlerini falan hep koyacağım sonraopuyorumnanaktan

ben aldım canım primanın yenidoğanını yeni bebek yazıyo üstünde 50li 1 paket aldım 14.90 tl. genelde diğer topiklerde onu tavsiye etmişler ama şimdilik 1 paket aldım,merak edip çıkardım bi tanesini,aman allahım minnacık popişler o kadar küçükmü olacak ohaoldumsmile

küçücük popişleri olcek annesiii yerimseniben
yerim o popişleri ben yaaaaa

güzel kız kıyafetleri varr bende geçen gün gezinirken bulmuştum...ürünleri nasıl acabaaa

dün benim civilimden sipariş ettiğim eşyalar geldi kızlar eğer öyleyse kaliteleri ben bayaa beğendim. bi bakıyım neler varmış zemuszemus

günaydın kızlarrr...alt taraf maşallah epey kalabalıkbu hamilelik benim uykumu epey düzene soktu yaa saat 11 de yatıp sabah 7.30 da kalkıyorum kızım kendi düzenine göremi ayarlıyo beni neee:1hug:

canım bende hiç uykum yokken saat 11i geçince olduğum yerde uyumaya başlıyorum sabahta aynen 8.00de ayaktayım bi uyanıyorum ki bebişimde uyanmış pıtır pıtır hem uykumuzu hem yemeklerimizi herşeyimizi düzene soktular minik yumurcaklar :ecrin_bebek:

ay bezler bile alinmaya baslanmis benim kizimin 3 tane citcitli bodysi var bi ehüüü =)
canım benimde düne kadar bişey almam için erken olduğunu düşünen eşim akşam birden '' önce senin eksiklerini alıp çantamızı hazırlayalım hayatım nolur nolmaz hazır dursun'' dedi pat diye şok oldum , hep kaçamak alıyodum acele etme daha çok var diyip duruyodu aklına ne düştüyse o da tekmeleri hissettikçe heyecanlanmaya başladı galiba,oğluş 2 gündür tepiyo babasını

günayyydınnnnn millett nasılsınızz???
günaydınn yasecimmm opuyorumnanaktan
Günaydin kizlar, erkenden dolmus bura muhabbetimizh bol olsun =)

canım günaydın zemuszemus

küçücük popişleri olcek annesiii yerimseniben
yerim o popişleri ben yaaaaa

ama ama el kadar ya 2 paketi almaya cesaret edemedim o kadar minik görünce ayy içim bi hoş oluyo ekmeleyince filan ayağından yakalayıp çıkarasım geliyo yiyesim geliyo, sonra diyorum aman dur allahım vaktinde göndersin diyorum ama dayanamıyorum canım hele öyle minnak bezleri küçücük patikleri filan görünce kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben sadece bezlere değil annesi resmen eldiven çorap görünce öpüp koklamaya başlıyorummmm opuyorumnanaktan

Okullara açıldığından beridir muhabbetinize hasret kaldık ben hepinizi özlüyorum açıkçası siz evdeyken daha güzel oluyordu yaa muhabbet sohbet çok daha tatlıydı :))
Yeni elemanla iyi anlaşıyoruz canım şu anda herhangi bir sorun inş.böyle güzel devam eder.

Nurcum hasret kaldık kaç gündür görüşemiyoruz özledim kız senide :)))

merhaba kızlar
çok kötüyüm hala geçmedi grip:sinifsinif:
burnum tıkalı nefes alamıyorum ama aynı zamanda akıyor
halsizlik fena
kendimi kötü hissediyorumm:gitme:

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Sen bebişin bütün çeyizini almışsın şeker :))

Hepinize kocaman günaydın kızlar.
Maşallah bebek bezlerini bile almaya başlamışsınız biz daha tık yok bu konuda :))

selomex divitin battaniye dediğin nedir canım penye gibi bişeymiii CADIARZUCADIARZU

Valla canım benimde tam tedavi olacakken bu bebiş çıktı diş kalmıştı öyle 2 haftadır ağrılar başlamıştı dişimde doktor izin verdi gittim kanal kurtarmaz dedi dişçim azı dişi çektirdimm şimdi rahatımmm.Son aylar olsa ben sana antibiyotikte veremezdim apselense dedi.

merhaba kızlar
çok kötüyüm hala geçmedi grip:sinifsinif:
burnum tıkalı nefes alamıyorum ama aynı zamanda akıyor
halsizlik fena
kendimi kötü hissediyorumm:gitme:

çok geçmiş olsun canımmm.((((((

iyiyiz canım Allaha şükürler olsunn.sende dikkat et kendinee hemşerimmmm.çok yakınız ama görüşemedik bi türlüüü:)))))

benimde bebikim 2gün kımıldıo sonra bi gün kımıldamıo öle oynasın die bekliorum,perş. kontrolüm var bakalım ayrıntılı için gün vercek inşallah.şafak 2 bişi kalmadı:teytey:

hadi canım görüceksin az kalmışş.olur canım uyuyyordurr bebişş herkesin aynı oluyoo..

selomex maşallahh fazlasıyla almışsınn.
melocumm kız şaka dedimm sana küsermiyim hiçççç. olumunekankayizsmile :enbuyukkk:

Hepinize kocaman günaydın kızlar.
Maşallah bebek bezlerini bile almaya başlamışsınız biz daha tık yok bu konuda :))

çağlayancım günaydın canım ne güzel seni yine buralarda görmek zemuszemus dedim ya benimde eşim birden çantamızı hazırlayalım filan oldu dün akşam nolduysa anlamadım kaydirigubbakcemile3 bakarsın seninkinin başınada bişey düşer kaydirigubbakcemile3 Allah korusun şaka tabi aslında zaman çok canım daha ama biz dayanamıyoruz işte heyecandan kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar nasılsınız.ben annemle babam burda olduğu için pek uğrayamıyorum.artık iyiyim sürekli yatmam gerkmiyo biraz yukarı çıkmış annemler gidince görüşürüz artık öptüm hepinizi

selomex divitin battaniye dediğin nedir canım penye gibi bişeymiii CADIARZUCADIARZU

canım yumuşacık penye gibi ve bebekleri çok sıcak tutuyormuş sarısını aldık etrafınıda annem fıstık yeşili iple oyaladı 2 kat yapıyorsun çok kullanışlı istersen kumaşçılarda bulup sen yapabilirsin istersen hazır alabilirsin tavsiye ederim yerimseniben

arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce bende çok şiddetli diş ağrısı çektim , doktoruma sordum hatta özellikle lokal anestezi olabilirmiyim diye sordum, evet o diş problemini biran önce hallet enfeksiyon olursa asıl o bebeğe zararlı dedi, bende gidip çektirdim hemen guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…