Merhaba arkadaşlar. Bir kaç gündür giremedim. Umarım herkes iyidir. Bir kaç sayfaya bakabildim.
Fatmacım geçmiş olsun. Ben de 2 haftadır hastaydım. Şimdi iyiyim ama öksürük devam ediyor malesef.
Dillerim lal ve yaseminkamu gözünüzaydın. Çok sevindim sizin adınıza. Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah.
merhaba kızlar
çok kötüyüm hala geçmedi grip:sinifsinif:
burnum tıkalı nefes alamıyorum ama aynı zamanda akıyor
halsizlik fena
kendimi kötü hissediyorumm:gitme:
dün doktora gittik.kızım 524 gr 28 cm olmuş.maşallahh.ayrıntılı dooplere soktu ondan da bişi çıkmadı.kalp ritmi bozuk biraz dedi çocuk hastanesine sevketti bugün gittim kardiyolojiye retal eko çekimi için Allahtan hiçbişi çıkmadı.Ama dün bana geçmek bilmedi valla gözlerim şişti ağlamaktan.çok şükür iyiyiz şimdi
kızlar geçmişi okuyamadım.. 2-3 gündür girmedim hiç... pazar günü kızımın odasını boyadık.. dünde evde temizlik vardı.. derken giremedim..
asıl güzel haber AMNİYOSENTEZİMİZ TEMİZ ÇIKTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
allahıma binlerce şükürler olsunnnnn... allahım bir daha yaşatmasın... sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh :Saruboceq:
merhaba kızlarr
doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlara çokçok teşekkür ediyorum
evet benimde güzel haberim var benimde amniyosentez sonucun,m temiz çıktııı
içim içime sığmıyor çok sevindim.bilgisayarım hala yok ben başka bir yerden giriyorum.sonucumda burda yasminkurununda temiz çıkmış onuda öğrendim çok amam çok mutlu oldum gözümün aydın
[img=http://i1010.hizliresim.com/2010/10/12/1713.jpg]
merhaba kızlar
çok kötüyüm hala geçmedi grip:sinifsinif:
burnum tıkalı nefes alamıyorum ama aynı zamanda akıyor
halsizlik fena
kendimi kötü hissediyorumm:gitme:
teşekkürler nurcum
yok canım gitmedim antibiyotik verir hemen diye ama
yarın randevu alıp gitmeyi düşünüyorum artık dayanamıyorum
sanada iyi akşamlar canım biz iyiyiz siz nasılsınız bebişinle??
Günaydın kızlar opuyorumnanaktan Geçmiş olsun evrimcim. Hepsi üst üste gelmiş cnm ya. Evdesin dimi çalışıyorsan rapor al ihmal etme.
günaydınn güzel annişler...
Kızlar dün civilim ve diğer siteleri gezinirken pamidor diye bir site buldum. Civilim gibi %30 indirim varmış ürünleri benziyor birbirine aynı olanlarda var. Kıyafetlere baktım sadece. alkisalkisalkis
Kızlar dün civilim ve diğer siteleri gezinirken pamidor diye bir site buldum. Civilim gibi %30 indirim varmış ürünleri benziyor birbirine aynı olanlarda var. Kıyafetlere baktım sadece. alkisalkisalkis
günayyydınnnnn millett nasılsınızz???[/QUO
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın bakem ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?