2011 Şubat Anneleri

slm kızlar biraz tersim sanırım bu saatte geliyorum :)) sanırım bu havalar sinüzitimi artırıyor hep başım ağrıyor ama burnuma tuz çekmek iyi geldi.bir de sıcak tutmak gerekiyormuş.hastalığımı paylaşırken çözümüde paylaşıyım dedim :))

merhaba kızlar
çok kötüyüm hala geçmedi grip:sinifsinif:
burnum tıkalı nefes alamıyorum ama aynı zamanda akıyor
halsizlik fena
kendimi kötü hissediyorumm:gitme:

kızlar kendinize dikkat edin aman geçmiş olsun hepinize hastalanmayalım valla ben artık bot ve çizme giymeye başladım üşütmiyeyim ayağımı diye..

geçmiş olsun canım bişey çıkmamasına sevindim...

çok sewindim cnm... Gözünaydınnn.. Allah sağlıkla waktinde kucağına almayı nasip etsin.

Sedacım bu gece rahat rahat yasmin we sen artık uyursunuz. Çok sewindim ikiniz içinde. Gözünaydın cnm, Allah bundan sonrasını daim etsin inş hepimize.

merhaba kızlar
çok kötüyüm hala geçmedi grip:sinifsinif:
burnum tıkalı nefes alamıyorum ama aynı zamanda akıyor
halsizlik fena
kendimi kötü hissediyorumm:gitme:

çok geçmiş olsun.. Salgın war ya herkes hasta.. Ben de olmak üzereyim sanırım çok boğazım acıyor.

Son düzenleme:
teşekkürler nurcum
yok canım gitmedim antibiyotik verir hemen diye ama
yarın randevu alıp gitmeyi düşünüyorum artık dayanamıyorum

canım bende öleyim 4-5 güdür.grip olacağımı hisseder hissetmez doktorumu aradım günde 2 tane tylol hot toz alabilirsin dedi ,boğazın içinde strepsil pastil dedi..şimdi biraz daha iyiyim ama burun akıntım ve öksürüğüm devam ediyor eskiye nazaran iyiyim tabi..Ancak sen mutlaka doktoruna sor hernekadar bunları benim doktorum önersede..

ayrıca biz bugün kızımla babası için turşu yaptıkkkk.....

turşumuzu kurduk..işimiz bitti tam yemek yiyecekken bir diş ağrısı başladı kızlar anlatamam...minoset aldım bitane kesmedi..kulağım,boğazım delirecek gibiydim ağladım resmen.dişçimizi aradım hemen riskli şuan dedi,dayanamadım doktorumu aradım korkulacak bişey yok diş çekimi,kanal tedavisi olabilirsin dedi,mutlaka dişçi görsün dedi.anlatamam o kadar kötüydüm ki grip bir yandan,zaten dün de tetenoz aşımı vurulmuştum kolum tutmuyodu bir de üzerine bu eklendi delirecektim neredeyse..Neyse dişçime gittim az önce çekildi ve kocaman bir ohhh dedimmm,sanki dünyaya yeniden gelmiş gibi oldum.Önce korktum tabi kızıma zarar gelmesin diye ama maşallah turp gibi...Eltim tatlı yapmış üzerine bir de tatlı yedim benim kız başladı oynamaya hah tamam dedim zeynep denizimin keyfi yerinde....kötü bi akşamdı ama ii bitti Allaha şükür.

evrim cok gecmıs olsun dıs agrısını Allah dusmanımın basına vermesın..
gunaydın kızlar ben yenı aranıza katıldıgım ıcın bılmıyorum doktorlarınızdan memnunmusunuz? acbadem maslaga gıden var mı benım doktorum canan genım bır bılgınız var mı bu doktorla ılgılı??

sanada iyi akşamlar canım biz iyiyiz siz nasılsınız bebişinle??

yasemincim mesajı yazıktan sonra netimde bir problem oldu bir daha giremedim neyse düzeldide bir ohhh dedim:sm_cool:iyiyiz canım çok şükür ama gece hiç uyuyamadım kızlar kalbim resmen yerinden çıkacak gibiydi odamda buhranlar basıyordu sanki yatamadım yaaamafoldumben birde oğluşum gece gece beni uyutmadı resmen bir hareket bir hareket gündüz bu kadar oynamıyor kaydirigubbakcemile3gözlerimden uyku akıyor ama yatamıyorum şimdilik babamızıda uyutamadık doğru düzgün onuda saat 07,30 da yolcu ettik işine oğluşumla dedim biraz bakınayım belki uykum gelir diyorum artık

bu arada tüm annişlereeee günaydınnnnnnnnnnnn

Günaydın kızlar opuyorumnanaktan Geçmiş olsun evrimcim. Hepsi üst üste gelmiş cnm ya. Evdesin dimi çalışıyorsan rapor al ihmal etme.

Kızlar dün civilim ve diğer siteleri gezinirken pamidor diye bir site buldum. Civilim gibi %30 indirim varmış ürünleri benziyor birbirine aynı olanlarda var. Kıyafetlere baktım sadece. alkisalkisalkis

Kızlar dün civilim ve diğer siteleri gezinirken pamidor diye bir site buldum. Civilim gibi %30 indirim varmış ürünleri benziyor birbirine aynı olanlarda var. Kıyafetlere baktım sadece. alkisalkisalkis

ay sitenin içeriği bile benziyor hemen bakayım kaydirigubbakcemile

evt canım fiyatları cok uygun izmirde bu magza ben kızımın bi kaç parça eşyasını ordan aldım

annişler bebek bezi alanlar varmı aranızda annem kardeşime canbebe kullanmıştı ve çok memnun kalmıştı bende aldım dün hemde çok uyguna 3-6 kg 66 lı paket 9,90 tl 2 tane aldım şimdilik stok yapmaya gerek yok hehalde dimi ne diyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…