2011 Şubat Anneleri

güle güle kullansın bebişin canım sıcacık ohhhh hihoyyyt

uyy senin isin bitmis ya, ben kafamda büyütüyorum bir günde bitecek alisveris sonucta ama havalar cok sogumadan ve ben dahada agirlasmadan almak lazim ufaktan :hulya:

sorma çağlayacım hemen hemen bitti gibi şimdide düşünüyorum eksiklerim neler diye
aaaaaa ama kozmetiğimiz eksik birde kendime alacaklarım:kedi:

Maşallah canım yaa bizde başlasak çok iyi olacak ama eşimi daha ikna edemedim.Bir tamam diyor bir acele etmeyelim diyor :))
Kozmetik en kolayı zaten zoru aşmışsın sen onları daha kolay atlatırsın

Günaydın canım saol opuyorumnanaktan
Ahh ahhh keşke bir şey düşsede ikna olsa geçen hafta gidecektik işte civilim'e rahatsız olunca ben kaldı şimdi gene bir gün tamam dese ikinci gün yan yatıyor inş.bizde başlarız artık zaman çok gibi geliyor aslında ama hazırlıklara başlayınca nasıl geçeceğini anlamayacağz bile

gözün aydın canım ,dikkat et kendine. benim anneyle babada cuma geliyo özledim çokkk olumunekankayizsmile

Günaydın canım.Gözünaydın annenle baban gelmişler,Sürekli yatıştan kurtulmanada çok sevindim ama genede sen kendini çok fazla yorma dikkat et olur muopuyorumnanaktan

güle güle kullansın bebişin canım sıcacık ohhhh hihoyyyt

sağol canımopuyorumnanaktan

uyy senin isin bitmis ya, ben kafamda büyütüyorum bir günde bitecek alisveris sonucta ama havalar cok sogumadan ve ben dahada agirlasmadan almak lazim ufaktan :hulya:

hemen hemen bitti gibi canım opuyorumnanaktan

Maşallah canım yaa bizde başlasak çok iyi olacak ama eşimi daha ikna edemedim.Bir tamam diyor bir acele etmeyelim diyor :))
Kozmetik en kolayı zaten zoru aşmışsın sen onları daha kolay atlatırsın

aslında haklısın çoğu bitti azı ve en kolayı kaldı opuyorumnanaktan

Ben dün iş çıkışı otobüste çok kötü oldum.Göbeğimin altına çok fena ağrı girdi.Eve gittim bişeyler hazırladım yedik,sonra sandalyeden kalkamadım çok kötü bir ağrıydı,yerlerde süründüm resmen.Neydi bilmiyorum ((
Bugün de ara ara ağrım oluyor aynı bölgede

çok geçmiş olsun canım üşütmüyorsun değilmi,doktoruna sordunmu ne olur ne olmaz bir danış istersen hem için rahatlamış olur

aynen bende tekmelerini duyunca daha cok merk ediyo insan biran önce görmek istiyorum bende bebeğimi kaydirigubbakcemile3

günaydın canım şimdilik herkes iyi gibi bu sabah çok şükür umarım sende iyisin zemuszemus

bizde iyiyiz yine geldik işe yine çalışmaya :çok üzgünüm:

sana da günaydın canım iyiyiz sen nasılsın bakalım?

bizde iyiiz selomex teşekkürler :dance:

Hepinize kocaman günaydın kızlar.
Maşallah bebek bezlerini bile almaya başlamışsınız biz daha tık yok bu konuda :))

günayddıııınn çağlayannn bence sen bigün çıkacaksın alışverişe hepimizi geçeceksin gbi sanki

günaydın gözdee biz iyiyiz sende iyisindir umarım bebişinle. iyi olmna sevindim kendine iyi bak :dance:
Günaydın arkadaşlar nasılsınız?

günaydınn mısraa biz iyiyz sende iyisinmi :))

Son düzenleme:

Sakın üşütüyor olma canım ya :kedi: bide kasılmalar olurmuş artık filan diye biliyorum ama devam ederse doktoruna bi göründe rahatlayalım emi guclubacismile

çok geçmiş olsun canım üşütmüyorsun değilmi,doktoruna sordunmu ne olur ne olmaz bir danış istersen hem için rahatlamış olur

Sakın üşütüyor olma canım ya :kedi: bide kasılmalar olurmuş artık filan diye biliyorum ama devam ederse doktoruna bi göründe rahatlayalım emi guclubacismile

Valla çok dikkat ediyorum ama üşütmüşte olabilirim,midemde bozulmuş çünkü

Günaydın arkadaşlar nasılsınız?

günaydın canımm iyiyiz maşallahhh :)) (yuvarlanıp gidiyoz) hem kilo bakımından cokacimcoook :CüvCüv: hem hayat bakımından sırnaşık şey

Valla çok dikkat ediyorum ama üşütmüşte olabilirim,midemde bozulmuş çünkü

canım doktoruna bi sor içinde kalmasın bencee.

çağlayan bizi geçecek gör bak.hem kıs sen netten de alıyon almıyom demee:)))

göbeğimin altı derken ek anlaymadım yerini ama belki kas gerilmesi olabilir karnın büyüyorsa mısra yada arkadaslaırmın dedigi gibi üşüttün bilmiyorumkismile
geçmiş olsun önemli bişey değildir inşallah ...

kizlar dün bi kac arkadas kalsiyum tabletleride kullaniyoruz dedi merak ettim biraz önce doktoruma sordum, tablet alma 20li haftalardan sonra dedi erken dogum riskine neden olabiliyormus. Nekadar dogru bilmiyorum ama sonucta söyleyen doktir bende sizede söyleyim dedim ben günde bi bardak süt iciyorum kesinlikle yeter dedi doktorum..
Saygilarimla )

Son düzenleme:
merhabalar
oooh oooh alışverişler başladı hatta çoğu arkadaşımız tamamlamış bizde tamamladığımız günleri görürrüz inşallah ciciş topiğine bakmayı çok seviyorum hepsi çok güzel çünkü
bende dün aldım birkaç birşey inşallah çekip koyabilirim fotoları bakalım
herkes iyidir umarım

Redcake cim ağrıyan yeri şöyle tarif edeyim koca göbeğimizin ,özel bölgemizle birleştiği yer.Kasık hizası

mısra geçmiş olsun aman dikkat et kendine
artık o ağrılar hepimizde başlayacak herhalde kasılmalar kramplar
hamileliğin en rahat dönemi en dinç hissedilen dönem 6, aymış ondan sonra artık ağırlaşmaya başlayacağız sanırım hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…