- 9 Mart 2010
- 301
- 2
- 96
canım yumuşacık penye gibi ve bebekleri çok sıcak tutuyormuş sarısını aldık etrafınıda annem fıstık yeşili iple oyaladı 2 kat yapıyorsun çok kullanışlı istersen kumaşçılarda bulup sen yapabilirsin istersen hazır alabilirsin tavsiye ederim yerimseniben
alırsın annişi ya biz acele ediyoruz galiba şimdi düşünüyorumda alıncak hiç bişiii kalmadı galiba boshayallersmile
7-8 tane çıtçıtlı bady,
7 tane alt eşofmanı
2 tane 2li içli dışlı zıbın
1 triko battaniye,1 fermuarlı battaniye ,1 divitin battaniye
2 yastık,yorgan,nevresimlerini annemle diktik :) 1 tane organik çarşaf
8 tane patik ayakkabıdan
6 tane alet külot takımı
6 çift çorap
2 eldiven
2 tane 5 li zıbın takımı
3 tane alt üst eşofman takımı
4 bere
kiiii bu sadece annemle bizim aldıklarımız daha kayınvalidem almış
bir bu kadar daha
hastane çıkışı
battaniye
çorap
5li zıbın takımları
vs....
2 ggün öncede annemle babam eminönüne geçmilerdi
bebek şekerleri için bir sürü malzeme almışlar aman yarabbi anlatamam çok güzeller resimlerini falan hep koyacağım sonraopuyorumnanaktan
sorma çağlayacım hemen hemen bitti gibi şimdide düşünüyorum eksiklerim neler diye
aaaaaa ama kozmetiğimiz eksik birde kendime alacaklarım:kedi:
çağlayancım günaydın canım ne güzel seni yine buralarda görmek zemuszemus dedim ya benimde eşim birden çantamızı hazırlayalım filan oldu dün akşam nolduysa anlamadım kaydirigubbakcemile3bakarsın seninkinin başınada bişey düşer kaydirigubbakcemile3 Allah korusun şaka tabi aslında zaman çok canım daha ama biz dayanamıyoruz işte heyecandan kaydirigubbakcemile3
günaydın arkadaşlar nasılsınız.ben annemle babam burda olduğu için pek uğrayamıyorum.artık iyiyim sürekli yatmam gerkmiyo biraz yukarı çıkmış annemler gidince görüşürüz artık öptüm hepinizi
günaydın arkadaşlar nasılsınız.ben annemle babam burda olduğu için pek uğrayamıyorum.artık iyiyim sürekli yatmam gerkmiyo biraz yukarı çıkmış annemler gidince görüşürüz artık öptüm hepinizi
güle güle kullansın bebişin canım sıcacık ohhhh hihoyyyt
uyy senin isin bitmis ya, ben kafamda büyütüyorum bir günde bitecek alisveris sonucta ama havalar cok sogumadan ve ben dahada agirlasmadan almak lazim ufaktan :hulya:
Maşallah canım yaa bizde başlasak çok iyi olacak ama eşimi daha ikna edemedim.Bir tamam diyor bir acele etmeyelim diyor :))
Kozmetik en kolayı zaten zoru aşmışsın sen onları daha kolay atlatırsın
Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
Ben dün iş çıkışı otobüste çok kötü oldum.Göbeğimin altına çok fena ağrı girdi.Eve gittim bişeyler hazırladım yedik,sonra sandalyeden kalkamadım çok kötü bir ağrıydı,yerlerde süründüm resmen.Neydi bilmiyorum((
Bugün de ara ara ağrım oluyor aynı bölgede
ama ama el kadar ya 2 paketi almaya cesaret edemedim o kadar minik görünce ayy içim bi hoş oluyo ekmeleyince filan ayağından yakalayıp çıkarasım geliyo yiyesim geliyo, sonra diyorum aman dur allahım vaktinde göndersin diyorum ama dayanamıyorum canım hele öyle minnak bezleri küçücük patikleri filan görünce kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın canım şimdilik herkes iyi gibi bu sabah çok şükürumarım sende iyisin zemuszemus
sana da günaydın canım iyiyiz sen nasılsın bakalım?
Hepinize kocaman günaydın kızlar.
Maşallah bebek bezlerini bile almaya başlamışsınız biz daha tık yok bu konuda :))
Ben dün iş çıkışı otobüste çok kötü oldum.Göbeğimin altına çok fena ağrı girdi.Eve gittim bişeyler hazırladım yedik,sonra sandalyeden kalkamadım çok kötü bir ağrıydı,yerlerde süründüm resmen.Neydi bilmiyorum((
çok geçmiş olsun canım üşütmüyorsun değilmi,doktoruna sordunmu ne olur ne olmaz bir danış istersen hem için rahatlamış olur
Sakın üşütüyor olma canım ya :kedi: bide kasılmalar olurmuş artık filan diye biliyorum ama devam ederse doktoruna bi göründe rahatlayalım emi guclubacismile
Valla çok dikkat ediyorum ama üşütmüşte olabilirim,midemde bozulmuş çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?