kizlar dün bi kac arkadas kalsiyum tabletleride kullaniyoruz dedi merak ettim biraz önce doktoruma sordum, tablet alma 20li haftalardan sonra dedi erken dogum riskine neden olabiliyormus. Nekadar dogru bilmiyorum ama sonucta söyleyen doktir bende sizede söyleyim dedim ben günde bi bardak süt iciyorum kesinlikle yeter dedi doktorum..
Saygilarimla)
kizlar dün bi kac arkadas kalsiyum tabletleride kullaniyoruz dedi merak ettim biraz önce doktoruma sordum, tablet alma 20li haftalardan sonra dedi erken dogum riskine neden olabiliyormus. Nekadar dogru bilmiyorum ama sonucta söyleyen doktir bende sizede söyleyim dedim ben günde bi bardak süt iciyorum kesinlikle yeter dedi doktorum..
Saygilarimla)
Saygilarimla)
Redcake cim ağrıyan yeri şöyle tarif edeyim koca göbeğimizin ,özel bölgemizle birleştiği yer.Kasık hizası
hadi ya eyvahedigeldismile benimki günde 2 bardak süt 1 kase yoğurt bir yumurta dedi peynirde yemeyi unutma dedi, sütaş gibi hissetmeye başladım ya :kedi: o kadar uğraşıyorum ki bunları yiyimde almayım kalsiyum diye ama çok geliyooo guclubacismile bak huzursuz oldum şimdi cumartesi sorayım bi ohaoldumsmile
benimki hem c vitamini hem kalsiyum karışık suda eriyen sandozlardan
Allaha şükür daha hiç grip olmadım olmamda inşallah
c vitaminine hepimizin ihtiyacı var şu durumda o yüzden kullanıyorum bende mimix ama c vitaminli meyveler tam olarak cıksın bırakabilirim de ..
agırmı kaldırdın yoksaa yada ters bi hareketmi yaptın ondanda olablir
nur 45 hoşgeldin canım dün akşam giremedim örneği saydım şimdi 100 ilmek başlıcaksın kenarlardan 20 şer ilmek kesiyorsun boyun kısmınıda 16 ilmek keşiyorsun bilmem anlatabildim mi
sütten yogurttan bisi olmaz am atabletler yüksek dozda oluyo dedi, iyi olur valla sende sor haber ver doktoruma güveniyorum ama yinede gözü kapali güvenmemek lazim birazda biz arasitralim :ecrin_bebek:
ben asiri derecede portakal suyu hastasiyim günde 1 l fln iciyorum kaydirigubbakcemile3 o yüzden arti vitamin c takviyesine gerek duymuyorum sadece demir sandoz kullaniyorum
canım uyku setleri pahalı... 1 tane aldım ancak belki 1 tane daha alabilirim... o kenarlıklardan varsa değişik değişik alıp kullanmak isterim.. çünkü ilk etapta uyku tulumu içinde yatacağı için yorgan falan kullanılmıyor..
4 boyutlu ultrason ayrıntılı organ taraması uygun değilmiş. Ayrıntılıda baktıkları ikili bakılan. 4 boyutluyu sadece biz renkli görelim diye bakıyorlarmış.kızlar ayrıntılı ultrasonla 4 boyutlu ultrason aynımı
annişler bebek bezi alanlar varmı aranızda annem kardeşime canbebe kullanmıştı ve çok memnun kalmıştı bende aldım dün hemde çok uyguna 3-6 kg 66 lı paket 9,90 tl 2 tane aldım şimdilik stok yapmaya gerek yok hehalde dimi ne diyorsunuz?
Günaydın herkeseee
kızlar bu viamin hapını doktorum ban hiç vermedi haplara karşı alerjisi var bizimkinin hiç bir hapı vermiyor
sadece demir hapını iyi iç diyor onun dışında vitaminin alıyorsun hiç gerek yok dedi
bende çıktığı ilk günden beri günde 1 kilo abartısız mandalina yiyorum canım kaydirigubbakcemile3 noldu bana anlamadım ağzım sulanıyo aklıma gelince akşam utanıyorum artık eşim gülerek bana bakıyo mandalinaları görünce. kaydirigubbakcemile3 bu arada oğluş uyandı teyzeleri size selam gönderiyo annesini tekmeleyerek
günaydın esracımmm zemuszemuszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?