2011 Şubat Anneleri

mrb annişler biz yeni uyandık kızımla bugün hava kapalı herhalde ondankahvaltı yapmaya çlışcaz şimdi bakalım....çağlayan teyzesi bizde özledik seni kızımlaopuyorumnanaktan

Ben ileri derecedeki kas ağrılarım nedeniyle kullanıyorum cnm.
Ben hergün bir koca kase yoğurt,sabah bolca peynir yiyorum hem de süt içiyorum

nur 45 hoşgeldin canım dün akşam giremedim örneği saydım şimdi 100 ilmek başlıcaksın kenarlardan 20 şer ilmek kesiyorsun boyun kısmınıda 16 ilmek keşiyorsun bilmem anlatabildim mi

yasminkamu ve diierim lal valla bende sizin kadar mutlu oldum hadi hözünüz aydın olsun
ne kadar mutlu bir haber sağlıkla doğdukları günüde görürsünüz inşallah

hadi ya eyvahedigeldismile benimki günde 2 bardak süt 1 kase yoğurt bir yumurta dedi peynirde yemeyi unutma dedi, sütaş gibi hissetmeye başladım ya :kedi: o kadar uğraşıyorum ki bunları yiyimde almayım kalsiyum diye ama çok geliyooo guclubacismile bak huzursuz oldum şimdi cumartesi sorayım bi ohaoldumsmile

çaglayan valla yokluğun topikte hissediliyor yani sen artık topiğin kurucu gibi oldun topik sorumlumuz sensin yani bundan sonra sana topik sorumlusu diyeceğim

Son düzenleme:

benimki hem c vitamini hem kalsiyum karışık suda eriyen sandozlardan
Allaha şükür daha hiç grip olmadım olmamda inşallah
c vitaminine hepimizin ihtiyacı var şu durumda o yüzden kullanıyorum bende mimix ama c vitaminli meyveler tam olarak cıksın bırakabilirim de ..

Redcake cim ağrıyan yeri şöyle tarif edeyim koca göbeğimizin ,özel bölgemizle birleştiği yer.Kasık hizası

agırmı kaldırdın yoksaa yada ters bi hareketmi yaptın ondanda olablir

sütten yogurttan bisi olmaz am atabletler yüksek dozda oluyo dedi, iyi olur valla sende sor haber ver doktoruma güveniyorum ama yinede gözü kapali güvenmemek lazim birazda biz arasitralim :ecrin_bebek:

ben asiri derecede portakal suyu hastasiyim günde 1 l fln iciyorum kaydirigubbakcemile3 o yüzden arti vitamin c takviyesine gerek duymuyorum sadece demir sandoz kullaniyorum

Son düzenleme:
nur 45 hoşgeldin canım dün akşam giremedim örneği saydım şimdi 100 ilmek başlıcaksın kenarlardan 20 şer ilmek kesiyorsun boyun kısmınıda 16 ilmek keşiyorsun bilmem anlatabildim mi

tamamm canım teşekkür ederimkaydirigubbakcemile2:hulya:kırmızı renkte başlıcam inş:hulya:

sütten yogurttan bisi olmaz am atabletler yüksek dozda oluyo dedi, iyi olur valla sende sor haber ver doktoruma güveniyorum ama yinede gözü kapali güvenmemek lazim birazda biz arasitralim :ecrin_bebek:

haklısın canım.benimki tablet değil , sandoz gibi bişeyde değil, tozda değil, böyle balık yemi gibi kıtır kıtır yeniyo şekerli bişey. zaten ogün baktım sütü az içtim o zaman yiyorum hergün aklıma gelmiyo zaten ama yinede araştıralım haklısın lmaz:

kızlar bu viamin hapını doktorum ban hiç vermedi haplara karşı alerjisi var bizimkinin hiç bir hapı vermiyor
sadece demir hapını iyi iç diyor onun dışında vitaminin alıyorsun hiç gerek yok dedi

ben asiri derecede portakal suyu hastasiyim günde 1 l fln iciyorum kaydirigubbakcemile3 o yüzden arti vitamin c takviyesine gerek duymuyorum sadece demir sandoz kullaniyorum

bende çıktığı ilk günden beri günde 1 kilo abartısız mandalina yiyorum canım kaydirigubbakcemile3 noldu bana anlamadım ağzım sulanıyo aklıma gelince akşam utanıyorum artık eşim gülerek bana bakıyo mandalinaları görünce. kaydirigubbakcemile3 bu arada oğluş uyandı teyzeleri size selam gönderiyo annesini tekmeleyerek

Herkese merhaba nasılsınız kızlar bugün. ben gayet iyi sayılırım hafifi grip gibi olsamda enerjim tamam.

canım ben kızıma hamileyken tam bir uyku seti aldım ama diyebilirimki yorganını hiç kullanmadım. benimkini markası yorgancıoğluydu. Yorganı süslü bişey fırfırlı filan yatak örtüsü gibi kullandım. halacım sağolsun yorganımızı kendi eliyle yapmıştı.

kızlar ayrıntılı ultrasonla 4 boyutlu ultrason aynımı
4 boyutlu ultrason ayrıntılı organ taraması uygun değilmiş. Ayrıntılıda baktıkları ikili bakılan. 4 boyutluyu sadece biz renkli görelim diye bakıyorlarmış.

Valla ben kesinlikle prima derim. Molfix ve huggiesde kullanmıştım kızımda ama prima yok gibisi.

kızlar selamm...

ben bugün evdeyim işe gitmedim dinleniyorum biraz,çok şükür kanamam tekrar olmadı,inşallah da olmaz...
dilerim-lal çok seviindim 2 amniyosentezde güzel çıkmış çok şükür,
cicişlerede baktım çook güzel şeyler almışsınız bende fotoları çekip eklemek istiyorum artık...
neyse yatayım ben sizleri çok öpüyorum , güzel sohbetler sizea.s.

kızlar bu viamin hapını doktorum ban hiç vermedi haplara karşı alerjisi var bizimkinin hiç bir hapı vermiyor
sadece demir hapını iyi iç diyor onun dışında vitaminin alıyorsun hiç gerek yok dedi

benimki en cok magnezyuma öbnem verdi hamisligimi ögrendigimden beri iciyorum sakin birakma dedi demir maddem sinirda am ahap vermiyo dogal yollarla pekmez kan surubu su bu ile idare et diyo yani benimkide pek sevmiyo ilac yazmayi lmaz:

aslm annesi benim kizimda tekme atiyo durmadan deli seyyy opuyorumnanaktan meyve iyidir yiyelim bol bol bizim dolap hep dolu bazen babam bile elinde torbalar geliyo en organiginden aldim diyede hava atiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…