günaydın arkadaşlar nasılsınız?
günaydın herkeseee
kızlar selamm...
Ben bugün evdeyim işe gitmedim dinleniyorum biraz,çok şükür kanamam tekrar olmadı,inşallah da olmaz...
Dilerim-lal çok seviindim 2 amniyosentezde güzel çıkmış çok şükür,
cicişlerede baktım çook güzel şeyler almışsınız bende fotoları çekip eklemek istiyorum artık...
Neyse yatayım ben sizleri çok öpüyorum , güzel sohbetler sizea.s.
tamamm canım teşekkür ederimkaydirigubbakcemile2:hulya:kırmızı renkte başlıcam inş:hulya:[
bişi deil canım güle güle giysin bebişin
kızlar ben demir hapı içemiyorum mideme aşırı derecede dokundu kestik multivitamin ile gidiyrdum don kontrolümde birde magnezyum ekledi doktor
Günaydın herkeseee
Herkese merhaba nasılsınız kızlar bugün. ben gayet iyi sayılırım hafifi grip gibi olsamda enerjim tamam.
kızlar selamm...
ben bugün evdeyim işe gitmedim dinleniyorum biraz,çok şükür kanamam tekrar olmadı,inşallah da olmaz...
dilerim-lal çok seviindim 2 amniyosentezde güzel çıkmış çok şükür,
cicişlerede baktım çook güzel şeyler almışsınız bende fotoları çekip eklemek istiyorum artık...
neyse yatayım ben sizleri çok öpüyorum , güzel sohbetler sizea.s.
Canım şindi meyve istediii(((((((((((((akşamı nasıl beklicem iş yerindeki dolabı kurcalıyayım bakalım ne çıkacak
kızlar ben demir hapı içemiyorum mideme aşırı derecede dokundu kestik multivitamin ile gidiyrdum don kontrolümde birde magnezyum ekledi doktor
bebişinin adınıda koymuşsun canım ya ne güzel adıyla yaşasın inşallah ,hem kocaman olmuşşş senin bebişin bizden 3 hafta öndesin maşallahalışveriş filan diyoruz ama asıl önemli ve zor olan ismi heralde biz oğluşa isim bulamıyoruz herşeye bi bahanemiz var
esraa47, izmirliigulsah, mimix, moonsun82, nurberra, red_cake, SariSheker, selomex, SHARK_11, smeyr, yasese herkese selamlaaar opuyorumnanaktan
Sabahtan beri biraz iş biraz oku (dğn akşamı) derken ancak merhabalaşabildim. Kızlar şimdi 6.ayın içindeyiz hepimiz sanırım değilmi (benüm bugün 22.hafta oldu :)) hayırlısıyla...
esraa47, izmirliigulsah, mimix, moonsun82, nurberra, red_cake, SariSheker, selomex, SHARK_11, smeyr, yasese herkese selamlaaar opuyorumnanaktan
Sabahtan beri biraz iş biraz oku (dğn akşamı) derken ancak merhabalaşabildim. Kızlar şimdi 6.ayın içindeyiz hepimiz sanırım değilmi (benüm bugün 22.hafta oldu :)) hayırlısıyla...
babamızla daha evlenmeden koymuştuk bu ismi oğluşumuz olursa ErSel olacak diye kısmet bugüneymişanlamıda yiğit ve taşkın kişi kaydirigubbakcemile2
kizlar dün bi kac arkadas kalsiyum tabletleride kullaniyoruz dedi merak ettim biraz önce doktoruma sordum, tablet alma 20li haftalardan sonra dedi erken dogum riskine neden olabiliyormus. Nekadar dogru bilmiyorum ama sonucta söyleyen doktir bende sizede söyleyim dedim ben günde bi bardak süt iciyorum kesinlikle yeter dedi doktorum..
Saygilarimla)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?