2011 Şubat Anneleri

günaydın arkadaşlar nasılsınız?

günaydın canımmm
günaydın herkeseee

sanada günaydın esracım

ohh ne güzel evdede yatarmış bekliyoruz cicilerin resimlerini

bu arada hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun inş. Bi an önce düzelirsinizz

kızlar ben demir hapı içemiyorum mideme aşırı derecede dokundu kestik multivitamin ile gidiyrdum don kontrolümde birde magnezyum ekledi doktor

Canım şindi meyve istediii(((((((((((((akşamı nasıl beklicem iş yerindeki dolabı kurcalıyayım bakalım ne çıkacak

kızlar ben demir hapı içemiyorum mideme aşırı derecede dokundu kestik multivitamin ile gidiyrdum don kontrolümde birde magnezyum ekledi doktor

bebişinin adınıda koymuşsun canım ya ne güzel adıyla yaşasın inşallah ,hem kocaman olmuşşş senin bebişin bizden 3 hafta öndesin maşallah alışveriş filan diyoruz ama asıl önemli ve zor olan ismi heralde biz oğluşa isim bulamıyoruz herşeye bi bahanemiz var

Günaydın herkeseee

günaydın esraa a.s.

Herkese merhaba nasılsınız kızlar bugün. ben gayet iyi sayılırım hafifi grip gibi olsamda enerjim tamam.

meraba bukett bizlerde iyiyiz şükürler olsunn .:dance:

selam mucize dinlen sen yat güzel güzel dikkat et kendinee gamyoncuiremsu

esraa47, izmirliigulsah, mimix, moonsun82, nurberra, red_cake, SariSheker, selomex, SHARK_11, smeyr, yasese herkese selamlaaar opuyorumnanaktan
Sabahtan beri biraz iş biraz oku (dğn akşamı) derken ancak merhabalaşabildim. Kızlar şimdi 6.ayın içindeyiz hepimiz sanırım değilmi (benüm bugün 22.hafta oldu :)) hayırlısıyla...

Canım şindi meyve istediii(((((((((((((akşamı nasıl beklicem iş yerindeki dolabı kurcalıyayım bakalım ne çıkacak

:kedi::kedi: ayy düşüncesizlik ettik canım galiba meyve filan dedik unutuyoz hepimizin hamiş olduğunu inşallah bulursun dolapta bişiler cokacimcoook

babamızla daha evlenmeden koymuştuk bu ismi oğluşumuz olursa ErSel olacak diye kısmet bugüneymiş anlamıda yiğit ve taşkın kişi kaydirigubbakcemile2

slm canımcım. evet bende 21+5im , 1 güncükten bişey olmaz 6. ayın içindeyiz artıkın. gerçi doktoruma kalsa bir ay 4 hafta hesabı yapıyo çünkü bana artık 6. aydayız diyeli çoook oluyo. ama netteki ay hesaplama takvimlerine göre hep 5. ay 22. haftada bitiyo CADIARZUCADIARZU

Günaydinnn hosgeldin cnm, ivet 6. ayin icindeyiz yakinda 7. 8. 9. aydayiz diyecez insallah ay hemen gelsin o günler

yasmin kamu ve dillerimlall kızlar tebrik ederim çok şükür sonuçlar güzel geldi Allah hepimizin bebişlerini korusun

babamızla daha evlenmeden koymuştuk bu ismi oğluşumuz olursa ErSel olacak diye kısmet bugüneymiş anlamıda yiğit ve taşkın kişi kaydirigubbakcemile2

hem isimlerinizden oluşuyo galiba hem de anlamı çok güzel canım adı gibi yiğit olsun oğluşun inşallah ömrüde uzun olsun derya ile fatih'ten bişey çıkmıyo ben çok uğraştım ama neyse sağlıklı olsunda napalım bulucaz bişey artık

Günaydın cutie cim
buldum buldum dolapta mrk etmeyin:))eşime de sipariş verdim tel açtı da(açtığına açacağına pişman olmuşturr)

Canım kalsiyum tabletleri yerine kalsiyumun kendisini kullansan daha iyi olur bence. Ben hergün beyaz peynir kaşar ve 500 lt süt içiyorum. Bunlarla yeterli oluyor hiç kramp olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…