mrb arkadaşlar nasılsınız bugün annemi dr götürdük boğazında nodül çıktı 3 tane cts günü biopsi yapılacak inş kötü huylu bişi diildir.sonra geldik kaç saat uyumuşum.bişiler yer yemez yattım şuanda mide yanmasından ölüyorum resmen.
annem bebeğin 1 hafta geride olduğunu duyduğundan beri özel harekat başlattı yemediğim şey kalmadı ben yedikçe o daha fazla alcak sanıyo ama bence düzenli beslenmek önemli olan ama bende kırmamaya çalışıyorum oınu kendimi zorlaya zorlaya yiyiyorum ama şimdiden 79 olmuşum ben yahuuu.6 ayda 2,5 kilo 2 günde 0,5 kg annemi tebrik etmek lazım :))
sizlerde ne var ne yok cicilerimizi annemler gidince tek tek hepsinin fotolarını çekip koycam bi sürüüüüü şeyimiz oldu.
geçmişi okuyamadım sizlerden pek haber alamadım anlayacağınız hepiniz tek tek aklımdasınız.
yasminkamunun sonuçları temiz çıkmış çok şükür gözün aydın canım
öptm hepinizi
gözdecim umarım önemli bir durum değildir anneninki. güzel sonuçlar alıp rahatlarsınız.
bebettoyu söylediğin iyi oldu, pek birşey almadım daha oraya da bakarım.
selincim ben de yaşıyorum, benimki tiroidimdeki dalgalanmaya bağlıymış zaten tiroid için ilaç kullanıyordum. dr. beklenen birşey dedi. sen de dr.a bir danış, hormonlarına baktır canım devam ederse. (ikinci bir ihtimal panik atak durumlarında hamilelikte zararsız çarpıntılar yaşanırmış)
ya benim moralim bozuldu, gebelik sekeri cikmis bende cok yüksek degil insuline ihtiyac yok ama diyet yapman lazim dedi doktor bi diyetisyen önerdi yarin ariycam...off napacam ben doguma kadar bebegimi iyi besleyememekten korkuyorum hersey yasakmis cnm patates cekti yapip yiyemiyorum ekmek yemiyorum bide nette bu sekerle ilgili korkunc seyler yaziyo ödüm koptu ='( dua edinde saglikla sihhatle dogsun bebegim..bi cikayim salata yapayim yarin grsrz kizlar iyi aksamlar
kızlarr bişii sorcam sizde hiç kalp çarpıntısı birden yükseliyor mu bazen kalbim ağzımdan çıkacakmış gibi hissediyorum 2-3 sn sürüyor sonra 10-15 dk sonra bir daha oluyor :1shok:
canım normal zamndamı sırt üstü uzanıncamı oluyor bende sırt üstü uzanınca öyle oluyorr ama geçiyor sonra
maşallah kızına canım, yarım kiloya yaklaşmış. ben de seni merak etmiştim nasıl oldun diye. keske rapor alıp dinlenseydin, belki daha çabuk toparlanırdın. tekrar geçmiş olsun Fatmacım
merhaba canım, havalar değişince gripler de başladı hemen. benim de faranjitim başladı gene, konuştukça daha da beter oluyor bakalım bu kısı nasıl geçircez böyle.
Kızlar benim yine biraz kanamam oldu, çok az ama yatınca hemen geçiyor,plesantaya vuruyor bebek mühim ddeğil istirahat diyor bakalım neolacak,dua edin bebişime ve bana:gitme:
tek nodül değilse muhtemelen temizdir.bende de 10 yıldır var ve tek yılda bir defa biyopsi yaptırıorum
Kızlar benim yine biraz kanamam oldu, çok az ama yatınca hemen geçiyor,plesantaya vuruyor bebek mühim ddeğil istirahat diyor bakalım neolacak,dua edin bebişime ve bana:gitme:
mrb arkadaşlar nasılsınız bugün annemi dr götürdük boğazında nodül çıktı 3 tane cts günü biopsi yapılacak inş kötü huylu bişi diildir.sonra geldik kaç saat uyumuşum.bişiler yer yemez yattım şuanda mide yanmasından ölüyorum resmen.
annem bebeğin 1 hafta geride olduğunu duyduğundan beri özel harekat başlattı yemediğim şey kalmadı ben yedikçe o daha fazla alcak sanıyo ama bence düzenli beslenmek önemli olan ama bende kırmamaya çalışıyorum oınu kendimi zorlaya zorlaya yiyiyorum ama şimdiden 79 olmuşum ben yahuuu.6 ayda 2,5 kilo 2 günde 0,5 kg annemi tebrik etmek lazım :))
sizlerde ne var ne yok cicilerimizi annemler gidince tek tek hepsinin fotolarını çekip koycam bi sürüüüüü şeyimiz oldu.
geçmişi okuyamadım sizlerden pek haber alamadım anlayacağınız hepiniz tek tek aklımdasınız.
yasminkamunun sonuçları temiz çıkmış çok şükür gözün aydın canım
öptm hepinizi
teşşekkür ederim arkadaşlar aslında ben kötü düşünmüyorum ama yinede dr biopsi falan diyince insan irkliyo işte bi anda.
bu arada arkadaşlar daha önceki senelerde de bu kadar yaygınmıydı bilmem ama ben yeni alışverişe başladım diyemi onu da bilmiyorum bebbetto diye bi marka var A-Z ye her şeyi var ağız bezinden ayakkabısınıa battaniyesinden nevresim takımına süper bi marka ürünleri de çok kaliteli hem fiyatı da ööle pahalı falan diil biz dün her şeyini ordan aldık haberiniz olsun.hemde çin malı diilmiş hakiki bursa malı.
iyiakşamlar kızlar aşımı oldum bugün bu sefer hafif ağrım var( hayret)bebeğimin kalp atışlarını dinledik Allahım çok güzel bi duygu...
fatmacım geçmiş olsun canım ben daha yeni baktım geçmişe
fatmacım bu sana geçmiş olsun çiçeğima.s.
dualarımız seninle canım sakın korkma olurmu aynı şeyi bende yaşadım uzan ve dinlen sadece bebiş arada bir bunu yapacakmış bize telaşlanmaya gerek yokmuş benim dr.umda sana söyleneni söylemişti bana :Saruboceq:
çok geçmiş olsun canım umarım kötü birşey değildir
ben kızımdada kullanmıştım bebetto ürünlerinden
çokta memnun kalmıştım
sağolasın canım
benimde akşamında hafif ağrı olmuştu
teşekkür ederim canım:1hug:
mucizecim bol bol dinlen kmi hamilelerin doğuma kadar sürüyor böyle kanamaları
kötü birşey yoktur bence
dualarım seninle canım
Canım hiçbir problem yok dedi 3 doktor baktı bebk plesantaya vuruyor dedi,zannedersem plesanta biraz aşağıda zamanla yukarı çıkacak dedi belki benimki olması gerekenden daha aşağıda ama yatrsam hemen geçiyor ayakta kaldığımda oluyor çalışıyorum nasıl olcak bilmiyorum,patronum oturarak çalış yemeğe de çıkma masanda ye, dosyaları çıkarmak içinde birisinden yardım alıcam yani robot gibi oturduğum yerden çalışıcam,razıyım herşeye CEREN im iyi olsun sağlıkla kucağıma alayım inan razıyım herşeye...
canım sıkıntı yapmamaya çalış olurmu kaç çıktı gebelik şekerin?
Canım hiçbir problem yok dedi 3 doktor baktı bebk plesantaya vuruyor dedi,zannedersem plesanta biraz aşağıda zamanla yukarı çıkacak dedi belki benimki olması gerekenden daha aşağıda ama yatrsam hemen geçiyor ayakta kaldığımda oluyor çalışıyorum nasıl olcak bilmiyorum,patronum oturarak çalış yemeğe de çıkma masanda ye, dosyaları çıkarmak içinde birisinden yardım alıcam yani robot gibi oturduğum yerden çalışıcam,razıyım herşeye CEREN im iyi olsun sağlıkla kucağıma alayım inan razıyım herşeye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?