2011 Şubat Anneleri

bende hissediyorum faranjitim azacak gibi ya o kadarda sıkı giyiniyorum ama kurtuluşum yok gibi duruyor napalım bitkisel bişi kullanıyormusun

esracım akşamları ıhlamur içiyorum limon sıkıyorum içine. bir de birkaç kaşık balın içine azar azar tarçın-zencefil-karabiber koyup karıştırıp yiyorum. sabaha biraz daha iyi oluyor ama gün boyu bağıra çağıra konuşunca bu saatlerde eve gelince sesim çıkmıyor gene. sen ne yapıyorsun, var mı güzel bir formül?

ahh keşke olsa hamile olmasam saraçoğlunun kürünü yapardım napalım çekecez bide benim ağrımaya başladımı hemen ayaklarıma bide mideme vuruo ıhlamuru bende denicem artık napıım

kızlar aranızda boğaz için gargara kullanan var mı? başka türlü geçmeyecek galiba, ama hamilelikte güvenli mi bilemiyorum(

canım bencede işini şansa bırakma dr.una sor,ben çok korkuyorum bu gibi durumlarda başım çatlasaa ancak bir minoset içiyorum :sinifsinif:

mrb arkadaşlar nasılsınız bugün annemi dr götürdük boğazında nodül çıktı 3 tane cts günü biopsi yapılacak inş kötü huylu bişi diildir.sonra geldik kaç saat uyumuşum.bişiler yer yemez yattım şuanda mide yanmasından ölüyorum resmen.
annem bebeğin 1 hafta geride olduğunu duyduğundan beri özel harekat başlattı yemediğim şey kalmadı ben yedikçe o daha fazla alcak sanıyo ama bence düzenli beslenmek önemli olan ama bende kırmamaya çalışıyorum oınu kendimi zorlaya zorlaya yiyiyorum ama şimdiden 79 olmuşum ben yahuuu.6 ayda 2,5 kilo 2 günde 0,5 kg annemi tebrik etmek lazım :))
sizlerde ne var ne yok cicilerimizi annemler gidince tek tek hepsinin fotolarını çekip koycam bi sürüüüüü şeyimiz oldu.
geçmişi okuyamadım sizlerden pek haber alamadım anlayacağınız hepiniz tek tek aklımdasınız.
yasminkamunun sonuçları temiz çıkmış çok şükür gözün aydın canım
öptm hepinizi

sabahleyin aşı oldum kolum hiç ağrımıyor diyordum
vzgeçtimmm
kolum zonkluyor imdatttttt

senacım ben de gecen cuma akşamüstü yaptırmıştım o gece çok rahat geçti ama cumartesi pazar hep tutuktu kolum. hele giyinip soyunurken tam işkence oldu kolumu kaldıramadım. pazar geceye doğru hafifledi, bir iki günde rahatlarsın sende inş.

alışveriş bu güzel olmazmıı yaa hemde en çok istediğin şeyi giydirmek için.

Bu arada ben 1 ayda 3 kilo almışım :CüvCüv:bilmiyorumkismile geriye 4 kilo hakkın kaldı dedi doktorum. İster hepsini önümüzdeki ay al istersen önümüzdeki 3,5 ay 1 er kilo al dedi :)

((kilo deme yaaa korkuyommm ((

sabahleyin aşı oldum kolum hiç ağrımıyor diyordum
vzgeçtimmm
kolum zonkluyor imdatttttt

valla bünyeden bünyeye değişiyorr benimki hiç acımadıı çok korktum ama

senaysn sordunmu doktora canım

çok geçmiş olsun canım umarım düşündüğünüz gibi değildir :Saruboceq:

sağol canım.. annenede geçmiş olsun.. umarım önemli bişi değildir...

çok geçmiş olsun canım umarım düşündüğünüz gibi değildir :Saruboceq:

sağol canım.. annenede geçmiş olsun.. umarım önemli bişi değildir...

teşşekkür ederim arkadaşlar aslında ben kötü düşünmüyorum ama yinede dr biopsi falan diyince insan irkliyo işte bi anda.
bu arada arkadaşlar daha önceki senelerde de bu kadar yaygınmıydı bilmem ama ben yeni alışverişe başladım diyemi onu da bilmiyorum bebbetto diye bi marka var A-Z ye her şeyi var ağız bezinden ayakkabısınıa battaniyesinden nevresim takımına süper bi marka ürünleri de çok kaliteli hem fiyatı da ööle pahalı falan diil biz dün her şeyini ordan aldık haberiniz olsun.hemde çin malı diilmiş hakiki bursa malı.

kızlarr bişii sorcam sizde hiç kalp çarpıntısı birden yükseliyor mu bazen kalbim ağzımdan çıkacakmış gibi hissediyorum 2-3 sn sürüyor sonra 10-15 dk sonra bir daha oluyor :1shok:

gözdecim umarım önemli bir durum değildir anneninki. güzel sonuçlar alıp rahatlarsınız.
bebettoyu söylediğin iyi oldu, pek birşey almadım daha oraya da bakarım.
selincim ben de yaşıyorum, benimki tiroidimdeki dalgalanmaya bağlıymış zaten tiroid için ilaç kullanıyordum. dr. beklenen birşey dedi. sen de dr.a bir danış, hormonlarına baktır canım devam ederse. (ikinci bir ihtimal panik atak durumlarında hamilelikte zararsız çarpıntılar yaşanırmış)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…