2011 Şubat Anneleri

Canım benim içime su serptin banada aynısını söyledi, ayağımı uzatıp oturucam boşver keyfini çıkar dedi:) ama sen söyleyince dahada rahatladım sonuçta aynı şeyi yaşamışsın doktorum duymasınolumunekankayizsmile

canım yarım saat önce eşim geldi, bakkala doğru beraber yürüyelim dedik. Geldim, tuvalete girdim. Şimdi bile 1-2 damla kan gördüm, hemen uzandım. Rahat olmamız lazım. bu son döneme kadar böyle olucakmış.yerimseniben

kızlar o kadar çok olmuşki bitiremedim bugün geçmişi...umarım önemli bişey yoktur.

ben bugün pilavlı günümü yaptım Allah kabul etsin.
bunu dışında boğazım acıyor ve sanırım mandalina aşeriyorum neyseki mevsimi

gecmiş olsun canım nasıl gidiyor bunlar dışında seninki baya olmuş az kaldı sabret allah yardımcımız olsun canım

fatöacım benimde içime kötü bişi doğmuyor açıkçası doktorlarda kendine dikkat ettiğin sürece sıkınttı yok diyor ama işte annelik korkuyorum kuzucuğuma bişi olucak diyemafoldumben

Merak etme annesi ceren,in sağsalim kucağına gelecek inşallah

Melocum kendine dikkat et canım bol bol vitamin al herkes hasta tamda salgın zamanı

Merak etme annesi ceren,in sağsalim kucağına gelecek inşallah

Melocum kendine dikkat et canım bol bol vitamin al herkes hasta tamda salgın zamanı
sağol canımyaaa....salgın kurbanı oldum
sen nasılısn,neler yaptın

hadi hayırlı olsun topiğiniz istanbul mu

kızlar sağolun verdiğiniz bilgiler için..yemeğe başlıyorum..umarım kanlanırım:)))))))))))

çiçeek çok güzel görünüyolaar:))))))))))))))))))
canım çok tatlı istiyo
ve pazartesi şeker yüklemesi yapılacak
kokrkuyorum çok çıkar diye pko var ben de pkolularda genelde yüksek çıkıyomuş(((
içim açıldı:)))))))))))))

öğleden sonrahiç bakamamıştı. İşler yoğunlaştı. Geçmişi okudum 20 sayfa. Herekese iyi akşamlar. O kadar yorgunumki kızımı yatırıp hemen yatıcam.

gunaydın kızlar seker yuklemesı ac karnına oluyor mumkunse sabah erken saatlere alın rand. ben sabah 8:30a aldım aclıga hıc dayanamam

Günaydın herkese :))
Fatma'cım geçmiş olsun canım.
Mucize'cim dualarım seninle içini ferah tut.
Gözde'cim annene çok geçmiş olsun, biopsi sonuıçlarınızda iyi çıkıcak sen hiç merak etme.

geçmişi okumaktan dün yazmaya fırsat bulamadık oğlumla,biz dün oğlumu gördük:1hug:
artıkın kesin erkek olduğu,dr yine yakaladı pozisyonunu gösterdi bize bibisini
475 gr olmuş sıpacım,femur kemiğini ölçtü 7 ile çarp boyu çıkar dedi ona görede 27,5 cm olmuş,
uzun boylu olucak yavrucum inşallah:asigim:
kan değerim 12.9du bende çok seviniodum kanım hiç düşmedi çok şükür die ama bide demir bağlamama baktı yüksek,yani kanım kaliteli kan değil,bu yüzden eleviti kesip demir ilacına başlattı.
bebeğin en hızlı geliştiği haftalarmış 20-25 ile 30-35 bu yüzden bu dönemlerde haftada yarım kilo almak normal dedi,bide en çpok kan düşüşleri bu haftada olurmuş,bebek hızlı büyüdüğü için kan taban yaparmış!
valla aklımda kalanlar bunlar,benim dr çok rahat,ne kiloma takılıo ne başka bişeye herşey ii gider sen ii ol dio
sonra sağlık ocağına gittim aşımı oldum ama ben zaten şubat ayında elimi kesmiştim ve bu sebepten tetanoz olmuştum,o zaman daha çok ağrımıştı,bunda hiç hissetmedim bile çok şükür,bana belki 2.dozu yapmayacaklar ebe bebek olunca olursun aşınıo dedi bakalım dr ne diyecek?
yine 1 ay sonra gelin dedi nasıl geçcek zmn hiç anlamıyorum,böyle gözümde büyüyo ama görüş günü geldimi hiç beklememişim gibi,
çenem düştü sabah sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…