2011 Şubat Anneleri

Çağlayan bende iyiyim ama oğluş daha çok kıpırdasın, hissedeyim istiyorum ama... Herhalde biraz daha beklemem lazım, ha?
Sağlık olsun ne diyelim?

Çağlayan bende iyiyim ama oğluş daha çok kıpırdasın, hissedeyim istiyorum ama... Herhalde biraz daha beklemem lazım, ha?
Sağlık olsun ne diyelim?

hayatım hiç üzülme en geç 1 haftaya kadar hissedersin rahat ol hatta şimdi bile duyuyorsundurda konduramıyorsundur özellikle sırt üstü yatınca dinle bak nasıl hissedeceksin

şimdi yeni olarak alından ölçerler çıkmış onlarda bayağı pahallı
kulaktan ölçenlerde iyiymiş ama ben kulaktan ölçen düşünüyorum çok pahallı olmasa süper olur ama en önemli şey bence

kızlar tahlil sonuçlarım çıktı..ilk gözüme çarpan kanım 9.6 çıktı. hep düşük çıkıyor..pekmez türü şeyleri çok yiyemiyorum sadece bir iki kez düzenli yiyorum. o da yetmiyor herhalde..neyse başka yöntemler bulacaz artık.
siz nasılsınız..

kızlar şimdi aklıma kim geldi biliyormuusnuz
burcu arkadaşımız
eşi yoktu yanında kayınvalidesi ilede problem yaşamıştı ne oldu acaba bayadır girmedi topiğe bir problem yoktur inşallah

demir hapı almıyormusun sonuçlar iyidir inşallah

canım pekmez yiyemiyorsan birde siyah kuru üzüm,kuru erik dene faydasını görürsün canımyerimseniben

oğlumun adına karar verdik son anda bir değişiklik yapmazsak yiğit olacak bizim yavrumuz
adı gibi mert ve yiğit olursa da süper olur

iyi yolculuklar canım, şimdiden arkadaşlarıyla oynayacak desene oğlun) iyi eğlenceler.
ben de yiğit adını çok beğeniyorum,
bir kaç alternatif var kafamızda onlardan biri de yiğit
belli mi olur belki de adaş olur miniklerimiz.

kızlar şimdi aklıma kim geldi biliyormuusnuz
burcu arkadaşımız
eşi yoktu yanında kayınvalidesi ilede problem yaşamıştı ne oldu acaba bayadır girmedi topiğe bir problem yoktur inşallah

eşi hala yok canım diğer oğluyla uğraşıyor bizde facede görüşüyoruz anca

kızlar benim hamile olan bazı arkadaşlar 25. Haftadan önce tam hissetmemiş bile yine biz iyiyiz onlara göre

tabiii hissetmeyenlerde çok ama ben yaklaşık 2,5 haftadır dinliyorum hatta son 1,5 haftadır dışardan görülüyor babamız her akşam açar göbüşümüzü izler,kulağını koyar dinler birde gece yatınca üzerini örtünce tekmeliyor artık rahatsızmı oluyor yoksa örtününce seviniyormu daha henüz kestiremedimkaydirigubbakcemile3

maşallah kızına canım, yarım kiloya yaklaşmış. ben de seni merak etmiştim nasıl oldun diye. keske rapor alıp dinlenseydin, belki daha çabuk toparlanırdın. tekrar geçmiş olsun Fatmacım

merhaba canım, havalar değişince gripler de başladı hemen. benim de faranjitim başladı gene, konuştukça daha da beter oluyor bakalım bu kısı nasıl geçircez böyle.

geceleri çok kalkıyorum ben canım, en az 2-3 defa uyanıyorum. bir de son aylarda çok artıyor diyorlar o zaman biz wc'de yatarız artık)

maşallah kocaman olmuş kızın annesi, gözün aydın

kız sen uzanıon ya onun rahatı bozuluo oturunca rahat gezio yatınca mecbur senin pozisyonunu alıo ondan başlıo tekmelemeye bazen öle bi vuruo ki sert sert tamam diom kak dio bana opuyorumnanaktan

bende hissediyorum faranjitim azacak gibi ya o kadarda sıkı giyiniyorum ama kurtuluşum yok gibi duruyor napalım bitkisel bişi kullanıyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…