2011 Şubat Anneleri

maşallah canım bebişine kocaman olmuş ben bu demir bağlama layını anlamadım benimde kanım iyi çıktı demir hapıkullanmıyorum ama demir bağlama da neki benim doktorum bana bundan bahsetmedi hiç ve bildiğim kadarıyla bakmadı

ben tiroitlerim için ilaç kullanıyorum ve her ay kan tahlili yaptırıyorum,drum bu tahlilde şeker ve hemogram yaptır dedi,eşim ilaç firmasında çalışıo biz tahlillerimizi kendimiz neye baktırcaksak ona göre isteriz bu konuda çok dr tavsiyesi almıoruzguclubacismile
demir-demir bağlama da baktıralım dedik tesadüfen yani,demir bağlamam yüksek çıktı yani kanın demir bağlama ihtiyacı giderilmiyo demek sonuç,önceki sonuçlarıda verio hastane orda baktığım son 4 tahlilin 3ünde demir bağlama düşük bu tahlilimde yüksek,yani kan var ama kalitesi düşmüş,artık takviye gerekli!
bizde nasıl olsa kan vercez baktıralım deyipte baktırdık sende bidahaki kan tahlilinde iste sekreterden bu tahlili,bi zararı yok sonuçta hazır kan vermişken öğrenirsin,banda kadın doğumcum demedi die hatırlıorum illa demir bağlama baktır die

allah kabul etsin canımmmm

Günaydın kızlar
Hepinize çok güzel ve bol tepikli günler dilerim
a.s.a.s.a.s.

Teşekkürler cutievereliniortak

günaydın arkadaşlar az önce gittim tetanoz aşımın 2. dozunu oldum.acımadı yine ama bi sonraki gün daha fazla ağrımıştı geçen sefer.sanki ağır kaldırmışım gibi.kalp atışlarını da dinledik ananemizle beraber.gayet güzel dedi ebe teyzemiz.

günaydınn kızlar,
benim ayaklarımın yan kısımındaki damarlarım şiş gibi
dünden beri acıyor
var mı sizde öyle birşey

günaydın fatmacım nasıl oldunnnn

canım bugün daha iyiyim ama tıkanıklık devam ediyor

aaaaa araba almışsın hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmek nasip etsin
Bizde evin kredisini bitirince alacağız bana
Artık 2. araba inan ihtiyaç lüks değil çünkü ayrı toplantılarımız oluyor çocuk hastalanıyor baba işte oluyor çok lazım çook
Ne marka aldın merak ettim şimdi:)

aynen canım bizdede 2 araba oldu ama napalım ben hergün işten çocuğa gidip gelmem gerekecek iş yerim yakın değil mecbur kaldık artık renault clio canım 2. el sıfırı daha sonra inş..

Canım dün sana cevap veremedim onu farkettim şimdi,benim 2 kere kanamam oldu, ikisindede çok ayakta kaldım, plesantam biraz aşağıdaymış yorulmman gerekiyor dedi doktorum, senin kanama sebebin neydi?

aynen canım bizdede 2 araba oldu ama napalım ben hergün işten çocuğa gidip gelmem gerekecek iş yerim yakın değil mecbur kaldık artık renault clio canım 2. el sıfırı daha sonra inş..

ayyy ne güzel güle güle kullan
sıfır düşünmüyorum bile ben şöyle ayağımı yerden kessin yeter uno falanda olur yani ama daha 3 sene var ev kredimizin bitmesine şimdilik hayalopuyorumnanaktan

hadi ben çıktım kızlar
kızımın anasınıfına alınacak dergileri var onları almaya gidiyorum
öpüldünüz
mucakkka.s.

herkese hayırlı cumlar kızlarr Rabbim tammaına erdirsin hamileliklerimizi ve sağlıkla kucaklamayı nasip etsin bebişlerimizi inş

Canım dün sana cevap veremedim onu farkettim şimdi,benim 2 kere kanamam oldu, ikisindede çok ayakta kaldım, plesantam biraz aşağıdaymış yorulmman gerekiyor dedi doktorum, senin kanama sebebin neydi?

cnm gözde ile bende konuşmuştum bnmde aşağı yerleşmiş eşi çok şükür kanama olmadı ama dikkatli olmamaız gerekiyo çok yorulmamaız ve dinlenememiz gerekiyomuş ağır kesinlikle kaldırmıyoruz allah yardımcımız olsun inş sağlıkla doğsunlar hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…