- 18 Haziran 2010
- 1.017
- 171
- 123
- 42
kzılar benımde ılk 4 ay devamlı kanamam oldu plesanta ayrıkmıs gecen detaylı ultrasında amnıyo sıvı ıcınde kan cıktı sızınde kanamalarınız boyle ıcerı yansımısmı bı zararı varmı drlarınız bırsey soyledımısüprizzzzz
Hayır olsun canım artık sonlara yaklaştıkça çok rüya görürüzz opuyorumnanaktan . Sanırım etkileniyoruz bilinçaltında doğum bebek var hep dimi
rüyalar gerçekten bilinç altı
ben en son kontrole gittiğimde oğlum 295 gr dı.
içimden yarım kilo kıyma kadar bile değil demiştim.
Geçen rüyamda hemşireler bana yarım kilo kıyma getiriyordu
bebeğinizi getirdik diyorlardı kaydirigubbakcemile3
canımcım gribim yok ,az kanamam oldu 2 kere oda plesantam biraz aşağıdaymış ayakta kalınca oluyor yatınca geçiyor bugün oturuyorum böylede herkesi kullanıyorum gibi oluyor uzun oturarak çalışıyorum sadece tuvalete kalkıyorum, rüyalar bilinçaltı biliosun o yüzden kafaya takmayalım Allah hayırlara çıkarsın:Saruboceq:
nasılsınız annişlerrr bugün bayağı yoğundumm.
fatmacım geçmiş olsun kızma valla her zaman geçmişi okuyamıyorum iş yerinde.evde de anca yemek filan derken canım nete hiç girmek istemiyor.
aşı alan arkidişlerim sizede çok geçmiş olsunnn.biz 2. aşımızı daha olmadık.
geçmişi okumaktan dün yazmaya fırsat bulamadık oğlumla,biz dün oğlumu gördük:1hug:
artıkın kesin erkek olduğu,dr yine yakaladı pozisyonunu gösterdi bize bibisini
475 gr olmuş sıpacım,femur kemiğini ölçtü 7 ile çarp boyu çıkar dedi ona görede 27,5 cm olmuş,
uzun boylu olucak yavrucum inşallah:asigim:
kan değerim 12.9du bende çok seviniodum kanım hiç düşmedi çok şükür die ama bide demir bağlamama baktı yüksek,yani kanım kaliteli kan değil,bu yüzden eleviti kesip demir ilacına başlattı.
bebeğin en hızlı geliştiği haftalarmış 20-25 ile 30-35 bu yüzden bu dönemlerde haftada yarım kilo almak normal dedi,bide en çpok kan düşüşleri bu haftada olurmuş,bebek hızlı büyüdüğü için kan taban yaparmış!
valla aklımda kalanlar bunlar,benim dr çok rahat,ne kiloma takılıo ne başka bişeye herşey ii gider sen ii ol dio
sonra sağlık ocağına gittim aşımı oldum ama ben zaten şubat ayında elimi kesmiştim ve bu sebepten tetanoz olmuştum,o zaman daha çok ağrımıştı,bunda hiç hissetmedim bile çok şükür,bana belki 2.dozu yapmayacaklar ebe bebek olunca olursun aşınıo dedi bakalım dr ne diyecek?
yine 1 ay sonra gelin dedi nasıl geçcek zmn hiç anlamıyorum,böyle gözümde büyüyo ama görüş günü geldimi hiç beklememişim gibi,
çenem düştü sabah sabah
canım hadi geçmiş olsun atlattın misafirleri benimde bu çarşamba misafirlerim geliyor yarında evde temizlik var.Allah hepimize güç versin.kızlar o kadar çok olmuşki bitiremedim bugün geçmişi...umarım önemli bişey yoktur.
ben bugün pilavlı günümü yaptım Allah kabul etsin.
bunu dışında boğazım acıyor ve sanırım mandalina aşeriyorum neyseki mevsimi
fatmacım sen çıkmışsın ben geldim azıcık derteleşecektim seninle branştaş olarak.Ben gerçekten artık bu memlekette matematik öğrt olmaktan çok sıkıldım.Anlamayanın dinlemeyenin hep suçu bize.Sistem senin çocuğunu matemetik öğrenmeye zorluyor ben ne yapayım ben sanki istemem sadece matemetiksel yönü kuvvetli yada matematiğe ilgi duyan çocukları okutmayı.Off of neyse seni yakaladığımda dertleşiriz iyice.Günaydın kızlar
Hepinize çok güzel ve bol tepikli günler dilerim
a.s.a.s.a.s.
Teşekkürler cutievereliniortak
canım bence takılma genelde geriden gelmeler yumurtlama tarihi ile ilgili oluyor.Düşünsene erken yumurtlayanıda geç yumurtalayında gebeliğinin başlangıcı olarak sat gösteriyorlar.Belki sen geç yumurtladın aslında gelişimi normal.Zaten anormal bir durum olsaydı doktorun mutlaka uyarırdı merak etme canım olurmu sen sadece dinlenmeye bak.benimde plesanta aşağıda canım yaa rahim ağzını tamamen kapatıyodu ama şimdi çok azıcık yukarı çıkmış çok şükür 10 gündür de kanamam falan da olmuyo 3 kasımda tekrar kontrol var dr o zamana çıktı çıktı çıkmazsa bidaha çıkma şansı yok gibi dedi.peki çıkmazsa nolur dedim ama şimdi seni strese sokmanın bi anlamı yok o zaman konuşuruz bunları dedi bakalım nolcak.hepimiz dinlenelim bol bol.
bi de kızlar ben bu hafta gittiğimde bebiş kilo almış ama drum 1 hafta geri gözüküyo dedi acaba kanamdan dolayı olabilirmi sonuçta plesanta beslemiyomu bebeği ben çünkü 10 gün öncesine kadr 10 günde 6 gün kanamam olmuştu bundan kaynaklanıyomudur sizce.çokmu takıldım bu duruma ben yahuu
ay çok güldüm ya ama rüya anında dehşete düşmüşsündür tabi:) Allah hayırlı rüyalar nasip etsin hepimize...rüyalar gerçekten bilinç altı
ben en son kontrole gittiğimde oğlum 295 gr dı.
içimden yarım kilo kıyma kadar bile değil demiştim.
Geçen rüyamda hemşireler bana yarım kilo kıyma getiriyordu
bebeğinizi getirdik diyorlardı kaydirigubbakcemile3
Canım ben bir yerde okumuştumkızlar tünaydın...
hastaneden geldim... bugün detaylı ultrasona girdik... kızımın herşeyi iyi organları vss..ama tek sorun 1 hafta gerideymiş.. yani sat tarihime göre bugün ben 21.haftayı doldurdum..ama ultrasonda 20.hafta gösteriyor.. ona biraz canım sıkıldı.. nedeni ne olabilir dedim.. doktorumda yumurtlama tarihinle alakalı olabilir dedi.. ama şimdiye kadar ki ultrasonlarda hep aynı çıkıyorduk.. bugün 1 hafta geri çıktık anlayamadım.. 15 gün sonra tekrar gel dedi.. eski ultrason çıktılarınıda getir dedi.. olmazsa doblerde bakarız neden geri olduğuna dedi..
kafam karıştı yani kızlar anlayacağınız.. benim gibi bu durumu yaşayan oldumu hiç bizim aramızda...hatırlayamıyorum...varsa onların doktoru ne demişti... normal bişi mi.. telaş yapacak bişi var mı... beni biraz aydınlatırmısınız...
hasta olan arkadaşlar.. mandalina, portakal ve greyfurt zamanı geldi.. bol bol sıkın sıkın için... hem hasta olmamak için hemde hastalıktan kurtulmak için.. bugün doktorum öyle söyledi...
Canım ben bir yerde okumuştum
20. haftadan sonra bebeğin boyu ve kilosu genetiğe bağlı olduğu için hafta hesabı yapılmazmış bu haftadan sonra.20. haftaya kadar bütün bebekler aynı gelişir 20. haftadan sonra ırksal ve genetiksel değişimler baş gösterirmiş.O yüzden bence hiç telaş yapma.Zaten bu ultrasonlar çıktı çıkalı herşeyde bişey arar olduk.Sanki bunlar olmasa doğana kadar birşeymi bilcektik.Bende başta ay bacak boyu normalmi kafası normalmi diye internetten araştırıp duruyordum şimdi saldım çünkü pimpiriklenip kendimizi üzüyoruz.Endişe edecek bir durum olduğunu sanmıyorum.üzme kendini olurmu
sağol canım.. doğru söylüyorsun.. ultrasoonlar çıktığından beri bütün elimiz ayağımız olnlar olddu... o yüzden onların söylediği herşey doğru sayıyoruz.. aaaammaannn canım ya şu bebekleri kazasız belasız bi doğursaydık allahın izniyle... hamile kalmaya çalışmak ayrı dert... hamile kalıyorsun.. sağlıklı mı iyi mi düşünmek ayrı derttt... anlamadım gitti valla...
daha düne kadar amniyosentez sonucu beklerken.. şimdi o temiz geldi.. bu seferde kızım 1 hafta geri... ne yapayım ki ben şimdi allah aşkına CADIARZU
canım artık bu haftadan sonra geriden gelio denilmezki bide benim yerimde olsan ne dicen en son 20 nisanda adet gördüm tam tamına 2 hafta geriden geliyor bebeğim doktor yumurtlamadan kaynaklı geç döllenme dedi
Kızlar benim yine biraz kanamam oldu, çok az ama yatınca hemen geçiyor,plesantaya vuruyor bebek mühim ddeğil istirahat diyor bakalım neolacak,dua edin bebişime ve bana:gitme:
kızlar tünaydın...
hastaneden geldim... bugün detaylı ultrasona girdik... kızımın herşeyi iyi organları vss..ama tek sorun 1 hafta gerideymiş.. yani sat tarihime göre bugün ben 21.haftayı doldurdum..ama ultrasonda 20.hafta gösteriyor.. ona biraz canım sıkıldı.. nedeni ne olabilir dedim.. doktorumda yumurtlama tarihinle alakalı olabilir dedi.. ama şimdiye kadar ki ultrasonlarda hep aynı çıkıyorduk.. bugün 1 hafta geri çıktık anlayamadım.. 15 gün sonra tekrar gel dedi.. eski ultrason çıktılarınıda getir dedi.. olmazsa doblerde bakarız neden geri olduğuna dedi..
kafam karıştı yani kızlar anlayacağınız.. benim gibi bu durumu yaşayan oldumu hiç bizim aramızda...hatırlayamıyorum...varsa onların doktoru ne demişti... normal bişi mi.. telaş yapacak bişi var mı... beni biraz aydınlatırmısınız...
hasta olan arkadaşlar.. mandalina, portakal ve greyfurt zamanı geldi.. bol bol sıkın sıkın için... hem hasta olmamak için hemde hastalıktan kurtulmak için.. bugün doktorum öyle söyledi...
canımm dualarımız sizinleee...(kızımla ikimizin)
canım ben iki doktora gidiyorum biri sgk ile anlaşmalı özel hastane (bu sat tarihimi baz alıyor).diğeri de 2 seneden beri doktorum olan (o da yumurtlaman geç olmuş dedi daha 8.haftada 7 mayıs baz alıyorum dedi satını değil dedi).işte öyle şimdi ikisinin arasında gidip geliyorum. kaydirigubbakcemile
satıma göre 23+6 yani hastaneye göre
kendi doktoruma göre de bu gün 23 olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?