kzılar doktorumu aradı msordum tetanoz asısının daha cok ırsal yerlerde yada koylerde yapıldıgını soyledı ebelerle evde dogum yapanlar ıcın fılanmıs ama yınede olmak ıstersen hemen ol bır ay sonrada ıkıncı dozu vurulursun deyıp saglık ocagına yonlendırdı ama ben calısıyorum ctesı saglık ocagı acıkmı
Amin neslicim inşallahhhallah kabul etsin canımmmm
canım nasılsınnnGünaydın kızlar
Hepinize çok güzel ve bol tepikli günler dilerim
a.s.a.s.a.s.
Teşekkürler cutievereliniortak
nesli sanırım yazmıştım ama emin değilim hayırlı uğurlu olsun tekraraynen canım bizdede 2 araba oldu ama napalım ben hergün işten çocuğa gidip gelmem gerekecek iş yerim yakın değil mecbur kaldık artık renault clio canım 2. el sıfırı daha sonra inş..
seni o kadar iyi anlıyorumki...aynı durumu yaşadım ve takarak o çocuğu bıraktım sınıfta,ama inan değmiyorkızlar ben geldim ama çooook sinirliyim haftanın son günü bi veliyle tartışma yaşadım.Kızı derste sürekli arkadaşlarıyla konuşup hep dersi dinlemiyor hemde dersimi bölüyor diye sözleşme imzalatıp velisini çağırmıştım.Kadın kızının durumunu merak edip neden böyle bir durum oluştu diye merak edip geleceğine kızını savunmaya gelmiş.Neymiş bütün çocuklar konuşuyomuş,etrafındakiler kızını konuşturuyormuş ona boş yere ve haksızca sözleşme imzalatmışım.Dersi anlayamadığı için konuşuyormuş aklınca bana laf sokacak çok sinirlendim tabi dedim ki kusura bakmayın zaten annesi böyle savunuyorsa çocuğunu çocuk elbet düzelmez.Sonra ban niye yüksek sesle konuşuyorsunuz çok agresifsizni demezmi.Hıı sen bana aklınca laf sok dersi anlatamıyosunuz onlan çocuk dersle ilgilenmiyor de ondan sonrada benim sakin olmamı bekle.Sonrada demezmi benimle nasıl böyle konuşuyorsunuz sizi şikayet edicem.Zaten kızına sözleşem imzalatılmasına takmış nasıl intikam alırım diye gelmiş tabi ben bu lafı duyunca nereye şikayet edersen et dedim oda müdürün odasına doğru yollandı.Sanki emir eriyimde bana ceza verdirecek.acaba biz öğretmenler böyle çocuklar yetiştirdikleri için velileri kime şikayet etsek.Cuma mübarek günde tüm sinirimi bozdu kadın.Al o zaman çocuğunukendin öğret dersleri madem biz boşa kürek çekiyoruz.Allahım sen bana sabır ver.
canım çok sevindim belki minyon olacaktır ya,kötüye yormakızlar tünaydın...
hastaneden geldim... bugün detaylı ultrasona girdik... kızımın herşeyi iyi organları vss..ama tek sorun 1 hafta gerideymiş.. yani sat tarihime göre bugün ben 21.haftayı doldurdum..ama ultrasonda 20.hafta gösteriyor.. ona biraz canım sıkıldı.. nedeni ne olabilir dedim.. doktorumda yumurtlama tarihinle alakalı olabilir dedi.. ama şimdiye kadar ki ultrasonlarda hep aynı çıkıyorduk.. bugün 1 hafta geri çıktık anlayamadım.. 15 gün sonra tekrar gel dedi.. eski ultrason çıktılarınıda getir dedi.. olmazsa doblerde bakarız neden geri olduğuna dedi..
kafam karıştı yani kızlar anlayacağınız.. benim gibi bu durumu yaşayan oldumu hiç bizim aramızda...hatırlayamıyorum...varsa onların doktoru ne demişti... normal bişi mi.. telaş yapacak bişi var mı... beni biraz aydınlatırmısınız...
hasta olan arkadaşlar.. mandalina, portakal ve greyfurt zamanı geldi.. bol bol sıkın sıkın için... hem hasta olmamak için hemde hastalıktan kurtulmak için.. bugün doktorum öyle söyledi...
geçen bir teyzeyle konuştuk,8 çocuğu var hepsi avukat vs...ne folik asit ne ultrason diyor lime doğunca görürdümsağol canım.. doğru söylüyorsun.. ultrasoonlar çıktığından beri bütün elimiz ayağımız olnlar olddu... o yüzden onların söylediği herşey doğru sayıyoruz.. aaaammaannn canım ya şu bebekleri kazasız belasız bi doğursaydık allahın izniyle... hamile kalmaya çalışmak ayrı dert... hamile kalıyorsun.. sağlıklı mı iyi mi düşünmek ayrı derttt... anlamadım gitti valla...
daha düne kadar amniyosentez sonucu beklerken.. şimdi o temiz geldi.. bu seferde kızım 1 hafta geri... ne yapayım ki ben şimdi allah aşkına CADIARZU
sağol canım sen ve bebiş?selammmm güzel anneler nasılsınız bakalım
kzılar doktorumu aradı msordum tetanoz asısının daha cok ırsal yerlerde yada koylerde yapıldıgını soyledı ebelerle evde dogum yapanlar ıcın fılanmıs ama yınede olmak ıstersen hemen ol bır ay sonrada ıkıncı dozu vurulursun deyıp saglık ocagına yonlendırdı ama ben calısıyorum ctesı saglık ocagı acıkmı
kızlar bir han vardı
bebek kıyafeti için ne han dı ?
sağol canım sen ve bebiş?
aksam ıcın yemeklerınızı yaptınızmı kızlar menulerde neler var
arkadaşlardan canı çekenler oluyor canım yiyecek ismi yazmıyoruz genelde
bak ben bunu unuttum pardon kızlar bazen hamile olduğumu bile unutuyorum zaten : )
kızlar ben geldim ama çooook sinirliyim haftanın son günü bi veliyle tartışma yaşadım.Kızı derste sürekli arkadaşlarıyla konuşup hep dersi dinlemiyor hemde dersimi bölüyor diye sözleşme imzalatıp velisini çağırmıştım.Kadın kızının durumunu merak edip neden böyle bir durum oluştu diye merak edip geleceğine kızını savunmaya gelmiş.Neymiş bütün çocuklar konuşuyomuş,etrafındakiler kızını konuşturuyormuş ona boş yere ve haksızca sözleşme imzalatmışım.Dersi anlayamadığı için konuşuyormuş aklınca bana laf sokacak çok sinirlendim tabi dedim ki kusura bakmayın zaten annesi böyle savunuyorsa çocuğunu çocuk elbet düzelmez.Sonra ban niye yüksek sesle konuşuyorsunuz çok agresifsizni demezmi.Hıı sen bana aklınca laf sok dersi anlatamıyosunuz onlan çocuk dersle ilgilenmiyor de ondan sonrada benim sakin olmamı bekle.Sonrada demezmi benimle nasıl böyle konuşuyorsunuz sizi şikayet edicem.Zaten kızına sözleşem imzalatılmasına takmış nasıl intikam alırım diye gelmiş tabi ben bu lafı duyunca nereye şikayet edersen et dedim oda müdürün odasına doğru yollandı.Sanki emir eriyimde bana ceza verdirecek.acaba biz öğretmenler böyle çocuklar yetiştirdikleri için velileri kime şikayet etsek.Cuma mübarek günde tüm sinirimi bozdu kadın.Al o zaman çocuğunukendin öğret dersleri madem biz boşa kürek çekiyoruz.Allahım sen bana sabır ver.
kızlar bebekler için oto koltuğu baktınızmı hiççç
ama canım benim şimdiye kadar ki ultrasonlarda hep sat. tarihimle eşit gidiyordu haftam.. bugün gittim normalde ben bugün 21.haftayı doldurdum.. ultrason 20.hafta gösteriyor.. anlamadığım o canım.. kafamı karıştıran o.. şimdiye kadar normal gelipte şimdi 1 hafta geri düşmesini algılayamadım...
ben de aynı şeyleri duyarak doktoruma sordum
ameliyatta olmadık bişeyden enfeksiyon kapabilirsin kaza olabilir deprem olabilir yaptır kaybedeceğin bişey yok dedi yaptırdım
bugün çağlayan yokmu?
hiç yazmamış hasta falan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?