2011 Şubat Anneleri

kzılar doktorumu aradı msordum tetanoz asısının daha cok ırsal yerlerde yada koylerde yapıldıgını soyledı ebelerle evde dogum yapanlar ıcın fılanmıs ama yınede olmak ıstersen hemen ol bır ay sonrada ıkıncı dozu vurulursun deyıp saglık ocagına yonlendırdı ama ben calısıyorum ctesı saglık ocagı acıkmı

canım benim dr. umda çok önermedi aşıyı steril ortamdasın dedi gerek yok dedi bu yüzden yaptırmadım

allah kabul etsin canımmmm
Amin neslicim inşallahhh
Günaydın kızlar
Hepinize çok güzel ve bol tepikli günler dilerim
a.s.a.s.a.s.

Teşekkürler cutievereliniortak
canım nasılsınnn
aynen canım bizdede 2 araba oldu ama napalım ben hergün işten çocuğa gidip gelmem gerekecek iş yerim yakın değil mecbur kaldık artık renault clio canım 2. el sıfırı daha sonra inş..
nesli sanırım yazmıştım ama emin değilim hayırlı uğurlu olsun tekrar
seni o kadar iyi anlıyorumki...aynı durumu yaşadım ve takarak o çocuğu bıraktım sınıfta,ama inan değmiyor
canım çok sevindim belki minyon olacaktır ya,kötüye yorma
geçen bir teyzeyle konuştuk,8 çocuğu var hepsi avukat vs...ne folik asit ne ultrason diyor lime doğunca görürdüm
selammmm güzel anneler nasılsınız bakalım
sağol canım sen ve bebiş?

ben de aynı şeyleri duyarak doktoruma sordum
ameliyatta olmadık bişeyden enfeksiyon kapabilirsin kaza olabilir deprem olabilir yaptır kaybedeceğin bişey yok dedi yaptırdım

okulda nöbetçiydim,sonra toplantım vardı ve sonra bir toplantı daha varmış ama ona gitmedim akşam 6 da bitecekti boğazım yanıyor kuruyor,
eve geldim cumaları temizlik olıuyor temizlik bitmişti mi gibiydi her yer ,yemeğimi yedim,geçmişe baktım.
kızımı kısmetse haftaya cumartesi görüceemmm

manikcim maalesef bu tür veliler çok fazla
hem suçlu hem güçlü derlerya o tarz
çocuğu kimbilir nasıl yansıttı olayıda öyle önyargı ile geldi okula
boşuna bebişi ve kendini üzme
o çocuktan bişey olmaz arkasına veli desteğinide almış sen elinden geleni yap yırtınma illa öğrenecek diye
vallahi okulda başarı düşük olur suçlu matematikci,fizik kimyası zayıf olur neymiş matematik temeli kötü nedir bu matematikçi düşmanlığı anlamadımki
artık takmıyorum ben boşver biz müfredatı uyguluyoruz ve buna mecburuz
veliler okadar çok anlıyorsa okusun üniversitesini gelsin anlatsın bizim yerimize
biriside bana veli toplantısında demiştiki hoca gerekirse açacaksın beynin koyacaksın içine bilgiyi
bende dedimki siz neden davranış koyamadınız o beyne acaba???
yani

bu hafta gidenlerde hep aynı problem olmuş demekki
benim kızda hep 1 hafta önden gidiyordu bu hafta normal zamanında gösterdi
telaşlanma birşey olmaz biraz zayıf doğar okadar oda gram hesabı yani

ben de aynı şeyleri duyarak doktoruma sordum
ameliyatta olmadık bişeyden enfeksiyon kapabilirsin kaza olabilir deprem olabilir yaptır kaybedeceğin bişey yok dedi yaptırdım

benim dr umda ameliyatta yada doğumda enfeksiyondan korunmak için yaptırmalısın dedi
ilk gebeliğimde yapılmamıştı

mrb arkadaşlar nasılsınız?geçmiş sayfaları çok fazla okuyamadım göz attım sadece...hasta olan arkadaşlarımaa çok geçmiş olsun diyorum....
bebişini gören arkadaşlar gözünüz aydın maşallah tüm minikleredün doktorumla konuştum 25 haftada falan gidicez inş bu sefer bebişimiz gösterir yüzünüopuyorumnanak
pazartesi günü kayınvalidem,eşimin teyzesi ve eltim gelicekmiş alışverişe...anlıyacağınız maaile alışveriş yapıcazkaydirigubbakcemile3
bizde bugün prensesimize chiccodan çok güzel bi uyku tulumu aldık mışıl mışıl uyusun diyeboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…