2011 Şubat Anneleri

benim daha önce hep uyumluydu canım hatta dedim ya normalde benim sat 26 nisan ama yumurta takibi falan 1 mayısta gözüküyodu hep bööleydi hatta kilo olarak 1 hafta önde gittiği bile ollmuştu ama şimdi bööle dedi anlamadım bende dr pek önemsemedi ama bakalım 3 kasımda öğrencez artık ama annem abartmış durumda bugün gidicek artık bundan sonra ben normal yeme pozisyonuma dönerim :))

canım allah kucagına almayıda nasip etsin kızlar göstermiyormus hemen delikafadulden[/QUOTE]

aminnnnnn...evet yaa 2 ay muayenelerde hiç kıpırdamadı..kolunu bile oynatmadı.Aslında 2. hamileliğim bu. ilkinde de 20. hafta da öğrenmiştik. Nazlı kızım benim..

canım pek önemli degilmiş bir hafta önde veya geride olması zaten devamlı degişebiliyormuş kendinizi üzmeyin ama 6. aydan itibaren yemek önemliymiş yani bebegede faydası daha cokmuş son 3 ay yani. anneler yanında olunca iyi oluyor degilmi rahatca yiyip içiyosun nazlanıyosun :)) ama kısa suruyor işte o kötü oluyor.(

hoşbulduk bebeğim kız olcakmış.geçen hafta öğrendik daha cinsiyetini.utangaç kızım göstermedi geçen haftaya kadar kendini:umursamaz:

Hosgeldın canım.. Demek bı kızımız daha gelıo masallah bu sene kız senesı heralde kızlar cogunlukta gıbı. Rabbım saglıcakla kucagına almak nasıp etsın ınsallah

şuan bebefixin internet sitesinden bakıyorum stokta var ve kargo ücretsiz,kampanyanın bitme olasılığı yada stokta tükenme durumuda olabilir ilerleyen günlerde,almak için erkenmi ya?

canım alanlar var ama bence daha erken benın bebısımın daha bır copu bıle yok garıbım

kızlar slm hepinize opuyorumnanaktan
uzun süredir sadece arada girip okuyup çıkıyorum.malum okullar açıldıya yoğunuz artık grip olanlara çook geçmiş olsun.benim de ödüm kopuyor çocuklardan bana da bulaşacak diye eyvahedigeldismile kendinize bebişlerinize ii bakın byee

karamel canım benim bebeginde birşeyi yok daha :)) artık almaya baslayım diyorum yavas yavas

canım sen hangi hastaneye gidiyorsun ?

canım ben gazı hastanesıne gıdıorum. Bende baslarda hastane arastırırken bılgı hastanesınıde dusunmustumde ama drumu bulunca arayıstan vazgectım ama ıyı kı de bulmusum

kızlar merabalar nasılsınız....
ben persembe gunu seker yuletmemı yaptırdım sekerım normal cıktı.sadece aclık kan sekerım dusukmus yanında seker tası dedı dr.ama bebegım 500 gr olmus.ben daha buyuk olur dıye dusunuyodum .acaba kucukmu kaldı ya dr ıyı dedı ama ben pınpırıklendım.gerımı kaldı acaba ya.gercı haftası normal cıktı ultrasonda ama benım kılo almam da normal gıdıyo.sızce bır sorun varmıdır.anca mı alıyolar acaba kıloyu((

şuan bebefixin internet sitesinden bakıyorum stokta var ve kargo ücretsiz,kampanyanın bitme olasılığı yada stokta tükenme durumuda olabilir ilerleyen günlerde,almak için erkenmi ya?

bence erken değil.. kampanya varsa kaçırma..

hoşgeldin.. allah kucağına almayı da nasip etsin...

doktorumu aradım sabah.. beslenmeyle falan alakası yok dedi... bu döllenmeyle yada yumurtlamayla alakalı dedi... 15 gün sonra gel doblerde bakıcaz dedi.. organları falan iyi kafana takma bundan sonra gördüğümü söylemiycem sana dedi bilmiyorumkismile

buzdolabına stok yapmıştır kesin :))) ben gidincede ye diye :)))

karamel canım benim bebeginde birşeyi yok daha :)) artık almaya baslayım diyorum yavas yavas

benım baslarda dusuk rıskım vardı o bıttı erken dogum rıskı ne bıleyım korkıyorum hele bı 7. ayı doldurayımda bı hastane cıkısı alırım yeter :) kuzucum gelsınde alısverıs ısı kolay

teşekkür ederimm... evet bu yıl gerçekten kız senesi galiba..kızlar çoğunlukta.. inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi..
bu arada ben de bişey alamıyorum kızıma..bi tek geçen hafta halası bi kaç parça bişeler aldı cinsiyetini öğrenince o kadar.. sonra nasıl hepsini birden halledicez bilmiyorum:bbo:

canım bak burdan haftalık kılo takıbı yapabılırsın. Gebelik (hamilelik) haftalar ve bebein kilosu - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
Haftana gore 550 olması gerekıomus yanı normal sıkıntı yapma bence saglıklı olsunda yerimseniben

benimkininde tutarlı bişeyleri yok:) şuan sadece teyzesinin aldığı küveti ve küvet filesi,2 yelek bir patik hepsi bu:)

:) yavaştan almaya başla artık üst üste gelince almakta daha çok zorlanırsın okadar çok şey varki alınacak of offf:)

canım ben gazı hastanesıne gıdıorum. Bende baslarda hastane arastırırken bılgı hastanesınıde dusunmustumde ama drumu bulunca arayıstan vazgectım ama ıyı kı de bulmusum

bende çok dr aradım canım yaa ama burdaki dr çok iyi birisi ama dogum icin ne yaparım bilmiorum bende bi ara gaziyi düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…