canım şimdiye kadar haftan tuttu mu?? son 1 haftada mı 1 hafta geri de dedi doktorun?? benim sat da 21 mayıs.. 15 gün sonra tekrar gidicem eski ultrason görüntlerini getir dedi.. şimdiye kadar bir sorun yaşanmış mı ona bakalım dedi.. sonrada doblere sokarız dedi.. şu açıdan rahatım amniyosentez yaptırdığım için bu geriliğin sebebi kromozomlarla ilgili değil dedi doktorum...
hayırlısı artık canım ya.. benim şimdiye kadar düzenliydi.. bu hafta dediğin gibi be oldu anlamadım...CADIARZU
hoşbuldukbebeğim kız olcakmış.geçen hafta öğrendik daha cinsiyetini.utangaç kızım göstermedi geçen haftaya kadar kendini:umursamaz:[/QUOT
canım allah kucagına almayıda nasip etsin kızlar göstermiyormus hemen delikafadulden
benim daha önce hep uyumluydu canım hatta dedim ya normalde benim sat 26 nisan ama yumurta takibi falan 1 mayısta gözüküyodu hep bööleydi hatta kilo olarak 1 hafta önde gittiği bile ollmuştu ama şimdi bööle dedi anlamadım bende dr pek önemsemedi ama bakalım 3 kasımda öğrencez artık ama annem abartmış durumda bugün gidicek artık bundan sonra ben normal yeme pozisyonuma dönerim :))
merhaba güzel anneler:)) aranıza yeni katıldım ben de.. daha çok okuyorum.bundan sonra yazmak ve aranıza katılmak istiyorum..oldukça sıcak bi iletişim var çünkü.. ben de şubat annesi olcam inş.ayrıca hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun..
hoşbuldukbebeğim kız olcakmış.geçen hafta öğrendik daha cinsiyetini.utangaç kızım göstermedi geçen haftaya kadar kendini:umursamaz:
şuan bebefixin internet sitesinden bakıyorum stokta var ve kargo ücretsiz,kampanyanın bitme olasılığı yada stokta tükenme durumuda olabilir ilerleyen günlerde,almak için erkenmi ya?
canım sen hangi hastaneye gidiyorsun ?
şuan bebefixin internet sitesinden bakıyorum stokta var ve kargo ücretsiz,kampanyanın bitme olasılığı yada stokta tükenme durumuda olabilir ilerleyen günlerde,almak için erkenmi ya?
merhaba güzel anneler:)) aranıza yeni katıldım ben de.. daha çok okuyorum.bundan sonra yazmak ve aranıza katılmak istiyorum..oldukça sıcak bi iletişim var çünkü.. ben de şubat annesi olcam inş.ayrıca hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun..
benim daha önce hep uyumluydu canım hatta dedim ya normalde benim sat 26 nisan ama yumurta takibi falan 1 mayısta gözüküyodu hep bööleydi hatta kilo olarak 1 hafta önde gittiği bile ollmuştu ama şimdi bööle dedi anlamadım bende dr pek önemsemedi ama bakalım 3 kasımda öğrencez artık ama annem abartmış durumda bugün gidicek artık bundan sonra ben normal yeme pozisyonuma dönerim :))
karamel canım benim bebeginde birşeyi yok daha :)) artık almaya baslayım diyorum yavas yavas
Hosgeldın canım.. Demek bı kızımız daha gelıo masallah bu sene kız senesı heralde kızlar cogunlukta gıbı. Rabbım saglıcakla kucagına almak nasıp etsın ınsallah
canım alanlar var ama bence daha erken benın bebısımın daha bır copu bıle yok garıbım
benım baslarda dusuk rıskım vardı o bıttı erken dogum rıskı ne bıleyım korkıyorum hele bı 7. ayı doldurayımda bı hastane cıkısı alırım yeter :) kuzucum gelsınde alısverıs ısı kolay
kızlar merabalar nasılsınız....
ben persembe gunu seker yuletmemı yaptırdım sekerım normal cıktı.sadece aclık kan sekerım dusukmus yanında seker tası dedı dr.ama bebegım 500 gr olmus.ben daha buyuk olur dıye dusunuyodum .acaba kucukmu kaldı ya dr ıyı dedı ama ben pınpırıklendım.gerımı kaldı acaba ya.gercı haftası normal cıktı ultrasonda ama benım kılo almam da normal gıdıyo.sızce bır sorun varmıdır.anca mı alıyolar acaba kıloyu((
Hosgeldın canım.. Demek bı kızımız daha gelıo masallah bu sene kız senesı heralde kızlar cogunlukta gıbı. Rabbım saglıcakla kucagına almak nasıp etsın ınsallah
canım alanlar var ama bence daha erken benın bebısımın daha bır copu bıle yok garıbım
erken doğum riskine karşı bi ilaç iğne falan kullanıyomusun?
teşekkür ederimm... evet bu yıl gerçekten kız senesi galiba..kızlar çoğunlukta.. inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi..
bu arada ben de bişey alamıyorum kızıma..bi tek geçen hafta halası bi kaç parça bişeler aldı cinsiyetini öğrenince o kadar.. sonra nasıl hepsini birden halledicez bilmiyorum:bbo:
canım bak burdan haftalık kılo takıbı yapabılırsın. Gebelik (hamilelik) haftalar ve bebein kilosu - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
Haftana gore 550 olması gerekıomus yanı normal sıkıntı yapma bence saglıklı olsunda yerimseniben
canım ben gazı hastanesıne gıdıorum. Bende baslarda hastane arastırırken bılgı hastanesınıde dusunmustumde ama drumu bulunca arayıstan vazgectım ama ıyı kı de bulmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?