hiç unutmuyorum kii... evet büyüktü bebeğim. zaten normalden de iri bi bebekti.. normal doğum başlıyo zaten öyle bi durumda..sancılarım falan vardı hastaneye yatmıştım sabahtan, serumlar falan.. kasılmaları durduramadılar. sonra suyum geldi birden bire.. sonra da normal doğum işte..son dakikaya kadar kurtarılacak die düşündüm hep..ama o suyun geldği an herşeyin oracıkta o küçük hastane odasında bittiğini bebeğimi dünyada en çok istediğimn bağlandığım varlığı kaybettiğimi anladım.. o yüzden diorum çok dikkat et..Allah düşmanıma yaşatmasın...
amın canım amın.. Pekı bır rıskın varmıydı mesela bende myom var
aminnn:) ya bişey sorcamm kızım çok hareketli sürekli tepik atıyo hatta bazen karnımın oynadığını görüyorum ama ne zaman babası elini karnıma koysa duruyo oynamıyor sanki babasına inat elini çekince devam ediyor tekmelemeye en sonunda yalancı çıkıcam eşime,bizimkide diyoki babasının eli ona huzur veriyor sakinleşiyor buna ne demeli:))) sadece bir defa babasının bileğine tekme attı hepsi bu,sizin eşler hissedebiliyormu hareketleri?
yok öyle bişey yoktu..herşey planlayarak olmuştu zaten..yani hamile kalmadan kontrollerim falan herşey normaldi..en baştan beri sıkıntılı bi hamilelik geçirdim canım ben kanamalar. düşük riskleri falan.. tam atlattım derken bir anda bi pembemsi bi kanama oldu.. 1 hafta sonra da doğum oldu.. sonra da teşhis süreci başladı işte, sıkıntılı bi dönemden sonra rahim ağzı yetmezliği olduğunu söylediler.önceden anlaşılabilen bişey değilmiş.anlaşıldığında çok geçti doğum başlamışto yani.. şimdi zaten serklaj uyguladılar, rahim ağzını diktiler yani.. raporluyum, çalışamıyorum..bol bol dinlenerek geçiriyorum hamileliğimi..doğuma kadra da böle gitcek..o riski taşıyorum ben de anlayacağın..ama senin gibi biz de elimziden gelenin en iyisini yapıyoruz küçük meleğimiz için..
yok öyle bişey yoktu..herşey planlayarak olmuştu zaten..yani hamile kalmadan kontrollerim falan herşey normaldi..en baştan beri sıkıntılı bi hamilelik geçirdim canım ben kanamalar. düşük riskleri falan.. tam atlattım derken bir anda bi pembemsi bi kanama oldu.. 1 hafta sonra da doğum oldu.. sonra da teşhis süreci başladı işte, sıkıntılı bi dönemden sonra rahim ağzı yetmezliği olduğunu söylediler.önceden anlaşılabilen bişey değilmiş.anlaşıldığında çok geçti doğum başlamışto yani.. şimdi zaten serklaj uyguladılar, rahim ağzını diktiler yani.. raporluyum, çalışamıyorum..bol bol dinlenerek geçiriyorum hamileliğimi..doğuma kadra da böle gitcek..o riski taşıyorum ben de anlayacağın..ama senin gibi biz de elimziden gelenin en iyisini yapıyoruz küçük meleğimiz için..
aynısı bızdede oluyo acıkcası cok garıpsemıstım. Kızım oynuyo oynuyo babası elını koyuyo duruyo cekıo oynuyo babasıda kendısını utanıo kızım babasındna dıe avutuyoo :)
Sizin babanız hıssetmıs malesef bızım kı hala o serefe nail olamadı :)
Zaman zaman kuvvetlı tekmelerınde dısardan bende gorebılıorum super bı duyguuuuuuuu:lepi:
ben çok erken haraketlerini hissetmeye başlamıştım 17,hafta gibi o zaman aynı şey bizede oluyordu ama şimdi hissediyor çok şükür ama tabi bizim gibi hissedemezler hiç bir zaman :))) oda bizim ayrıcalığımız olurrr
anladım tatlım.. Insallah hepımız alırız meleklerımızı kucagımıza saglıcakla.
Bende rıskım oldugu ıcın ogrenır ogrenmez bı hafta sonra ayrıldım ısten hıcbısey bebısımden onemlı deıl.
Beklenen gun gelıcek ıse cekılen cıle kutsaldır. Sonumuz guzel olsun tek.:Saruboceq:
ben çok erken haraketlerini hissetmeye başlamıştım 17,hafta gibi o zaman aynı şey bizede oluyordu ama şimdi hissediyor çok şükür ama tabi bizim gibi hissedemezler hiç bir zaman :))) oda bizim ayrıcalığımız olurrr
aynen benimkide babasından utanıyor diyor:) züğürt tesellisi olsa gerek:) bebek hareketleri gerçekten çok güzel bir duygu,yalnız tuvaletteyken çok garip bir duygu oluyor ne yalan söylim:)))
cnm çok üzüldüm allah sana bu bebeğini bağışlasınnn bende başlarda çok düşük riski yaşadım kanamalar vs... şimdide erken doğum riski ara ara benimde damla şeklinde pembemsi kanamalarım oluyor doktorum dinlenmemi söylüyor tabi çalışıyorum eve gidip temizlik yemek ne kadar olursa işte allahım bebişlerimizi bize bağışlasınnn
evet hiç birşey onlardan önemli değil gerçekten..herşey güzel olcak ona inanıyorum ben.. yaşanan herşeyin bi sebebi vardır muhakkakk...
senin minik erken belli ettirmiş kendini,ben 19. haftada hissettim,bazıları bebeğinin bileğini kolunu tuttuğunu dokunduğunu söylüyor nasıl oluyorsa o artık,mesela benim komşum bebeği oynadığında bileğini tuttuğunu söylüyo,nerden biliyolarki bebeğin kolu yada bileği? hem karın şiştikçe geriliyor yumuşak bişey değilki tutasın millet kafamı yapıyor ya?
valla tuvalet ısı sımdıden sıkıntıya gırmeye basladı kalkana kadar sankı dunyanın ısını yaptım da nefes nefese kalkıyorum ehehe delikafadulden
tam oturamıorum v.s. Sımdıden bole olursam sonralarda ne olurum dıorum bıde bol su ıcmeye calısıyorum tuvaletten cıkamıyorum yahu.
Su ıcme durumunuz nedır arkadaslar ben onceden gunde 2 bardak zor ıcerdım sımdı zar zor 10 bardak ıcıyorum
ılk sayfaya baktım da 23-26 haftalar 6. ay dıe yazmıssınız..ama nette kagan kocatepenın bır vıdeosunda 24-27 haftaları 7. ay dıye anlatıyo adam???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?