şubat ayının melek anneleri Günaydınlarrrr beni kimsecikler merak edip sormamış vay bee:) sayfalar yine ilerlemiş bir kısmını okudum herkes iyidir inşallah,ben güne sırt bel ve kalça ağrılarıyla başladım,1 haftadır babamlardaydım yeni geldim çok şükür ev buldum kendime ve haftaya pazar taşınıyorum,dün bir kaç koli yaptım sanırım bedeni zorladım,gerçi nakliye taşıyacak ama yinede rahat edemiyorum bazı şeyleri kendim toparlamam lazım şimdide ağrılar içindeyim,ailemde herkes çalıştığı için sadece pazar günü yerleştirmeye gelip yardım edebilecekler,bol ağrılı yorucu günler beni bekliyor,bende durum böyle,hepinizi seviyorummm.
:) yavaştan almaya başla artık üst üste gelince almakta daha çok zorlanırsın okadar çok şey varki alınacak of offf:)
evet gözüm çok korkuyo ama geçen yıl bi kayıp yaşadım ben 23. haftamda bebeğimi kaybettim.. ona da yeni almaya başlamıştık.. sonra onlar elime geldikçe çok kötü oldum.. ailemde çook tedirgin bu yüzden. 7. aya gelelim hepsini hallederiz biz diyolar.. onlara güveniyorum artık...
sagol tatlım ya ben ordan bakıyorum ıste bırazda o yuzden korktum ya 550 olması gerkmezmıydı dıye neyse gereksız kuruntu yapmıyım barı .bısey olsa soylerdı dr.heralde dımı(
sagol tatlım ya ben ordan bakıyorum ıste bırazda o yuzden korktum ya 550 olması gerkmezmıydı dıye neyse gereksız kuruntu yapmıyım barı .bısey olsa soylerdı dr.heralde dımı(
mapuci çok sevindim canım Sonunda ev bulmuşsun. Allah kolaylık versin taşınma işi zor dikkat et kendine.Yeni ev yeni bebk uğur getirsin sana canım
canım çok gecmıs olsun.Allah bu bebişine saglıklı omurler versın ınsallah..
evet gözüm çok korkuyo ama geçen yıl bi kayıp yaşadım ben 23. haftamda bebeğimi kaybettim.. ona da yeni almaya başlamıştık.. sonra onlar elime geldikçe çok kötü oldum.. ailemde çook tedirgin bu yüzden. 7. aya gelelim hepsini hallederiz biz diyolar.. onlara güveniyorum artık...
kızlar kızlaaar nasılsınızzzzz
ayy canım cok gecmıs olsun bende ondan cok korkuyorum ıste Allah korusun Rabbım kıseye yasatmasın ama olmaz dıe de bısey yok zaten rıskım var. Ole olsam elımde kalsa dılım bıle varmıo ama bırıne versem veremem gordukce kotu olurumdedıgım gıbı gelsınde yavrum tek derdım alısverısı olsun
evet..biz de öyle düşünüyoruz..bi gelsin sağlıkla bebişlerimiz hepsini tek tek alırz. insanın başına herşey geliyomuş.. çok çok dikkat et. bol bol dinlen...Allah kimseye yaşatmasın ama çok zor gerçekten..
anlıyorum canım,bayada büyükmüş bebeğin,inşallah bu yavrunu alıcan kucağına,zaten 7. ayada bişey kalmadı,banada herkes son 1 ay kala al diyorlar ama bana çok geç geliyor,şunun şurasında 1 ay sonra yerimden kalkamaz hale gelicem,şimdiden yürürken çabuk yoruluyorum kalça ağrısı çekiyorum son 1 ay kalayı hiç düşünemiyorum,mağaza mağaza dolaşamam kışta geldi artık,yeni evime yerleşim kasım gibi başlicam alış verişine bebeğin.
ayy canım cok gecmıs olsun bende ondan cok korkuyorum ıste Allah korusun Rabbım kıseye yasatmasın ama olmaz dıe de bısey yok zaten rıskım var. Ole olsam elımde kalsa dılım bıle varmıo ama bırıne versem veremem gordukce kotu olurumdedıgım gıbı gelsınde yavrum tek derdım alısverısı olsun
evet..biz de öyle düşünüyoruz..bi gelsin sağlıkla bebişlerimiz hepsini tek tek alırz. insanın başına herşey geliyomuş.. çok çok dikkat et. bol bol dinlen...Allah kimseye yaşatmasın ama çok zor gerçekten..
canım dıkkat etmeye calısıorum Rabbım korusun ınsallah hersey ondan kımseye yasatmasın.
Canım o gunlerı hatırlatmak ıstemem ama 23. hafta bebek baya buyuktur ole durumda nası alıolar bebeyı normal dogum felan mı yaptırıolar
canım dıkkat etmeye calısıorum Rabbım korusun ınsallah hersey ondan kımseye yasatmasın.
Canım o gunlerı hatırlatmak ıstemem ama 23. hafta bebek baya buyuktur ole durumda nası alıolar bebeyı normal dogum felan mı yaptırıolar
hiç unutmuyorum kii... evet büyüktü bebeğim. zaten normalden de iri bi bebekti.. normal doğum başlıyo zaten öyle bi durumda..sancılarım falan vardı hastaneye yatmıştım sabahtan, serumlar falan.. kasılmaları durduramadılar. sonra suyum geldi birden bire.. sonra da normal doğum işte..son dakikaya kadar kurtarılacak die düşündüm hep..ama o suyun geldği an herşeyin oracıkta o küçük hastane odasında bittiğini bebeğimi dünyada en çok istediğimn bağlandığım varlığı kaybettiğimi anladım.. o yüzden diorum çok dikkat et..Allah düşmanıma yaşatmasın...
Geldim geldimmmm
nesli ben bugün itibariyle 22+5 oldum 2 günde önde gittiğim için şuan 23 haftalığım 6. ayımdamı olmuş oluyorum? şuan 6 aylığım diyebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?