2011 Şubat Anneleri

mapuci çok sevindim canım Sonunda ev bulmuşsun. Allah kolaylık versin taşınma işi zor dikkat et kendine.Yeni ev yeni bebk uğur getirsin sana canım

:) yavaştan almaya başla artık üst üste gelince almakta daha çok zorlanırsın okadar çok şey varki alınacak of offf:)

evet gözüm çok korkuyo ama geçen yıl bi kayıp yaşadım ben 23. haftamda bebeğimi kaybettim.. ona da yeni almaya başlamıştık.. sonra onlar elime geldikçe çok kötü oldum.. ailemde çook tedirgin bu yüzden. 7. aya gelelim hepsini hallederiz biz diyolar.. onlara güveniyorum artık...

kızlar benımde almanyadan eltım geldı gecen hafta o almıs oğluşuma bişiler sadece onlar var..baska hıc bırsey almadım(( ama haftaya c.tesı esımle gıdıp alıcaz bısıler çok heyecanlıyım(((

Son düzenleme:

canım çok gecmıs olsun.Allah bu bebişine saglıklı omurler versın ınsallah..

sagol tatlım ya ben ordan bakıyorum ıste bırazda o yuzden korktum ya 550 olması gerkmezmıydı dıye neyse gereksız kuruntu yapmıyım barı .bısey olsa soylerdı dr.heralde dımı(

yanı bencede soylerdı merak etme benımde 18 hafta sonunda gıttıgımde en son 210 gram olması gerekıodu 203 gramdı bır gunde gerıden gelıodu ama dr ole bı kac gun onde yada gerıde olması onemlı deıl dedı

sagol tatlım ya ben ordan bakıyorum ıste bırazda o yuzden korktum ya 550 olması gerkmezmıydı dıye neyse gereksız kuruntu yapmıyım barı .bısey olsa soylerdı dr.heralde dımı(

canım kafana takma dr 6. aydan sonrası önemli diyor zaten son 3 ay bebek kilo alıyor zaten 7. aya kadar 1 kilo oluyor sonra alıyor kiloyu yani üzme kendini bişey olsa dr söylerdi zaten

mapuci çok sevindim canım Sonunda ev bulmuşsun. Allah kolaylık versin taşınma işi zor dikkat et kendine.Yeni ev yeni bebk uğur getirsin sana canım

çooook teşekkür ederim,evet sonunda buldum,ve psikolojik olarakta rahatladım,buket en güzelide artık rüyalarımda ev görüp durmuyorum:) ev aşermiyorum yani:) inşallah uğur getirir

ayy canım cok gecmıs olsun bende ondan cok korkuyorum ıste Allah korusun Rabbım kıseye yasatmasın ama olmaz dıe de bısey yok zaten rıskım var. Ole olsam elımde kalsa dılım bıle varmıo ama bırıne versem veremem gordukce kotu olurum dedıgım gıbı gelsınde yavrum tek derdım alısverısı olsun

kızlar kızlaaar nasılsınızzzzz

ıyıyız canım sen nasılsın bakalım

anlıyorum canım,bayada büyükmüş bebeğin,inşallah bu yavrunu alıcan kucağına,zaten 7. ayada bişey kalmadı,banada herkes son 1 ay kala al diyorlar ama bana çok geç geliyor,şunun şurasında 1 ay sonra yerimden kalkamaz hale gelicem,şimdiden yürürken çabuk yoruluyorum kalça ağrısı çekiyorum son 1 ay kalayı hiç düşünemiyorum,mağaza mağaza dolaşamam kışta geldi artık,yeni evime yerleşim kasım gibi başlicam alış verişine bebeğin.

amin inşallah canım.. gittikçe kısıtlanıyor hareketlerimiz ve geze geze herşeyi göre göre almak istiyoruz herşeyini bebişlerin dimi.. ama Allah güç ve sağlık versin herşeyini halledriz biz.. kolay mı anne olcaz daha..:hooray:

nesli ben bugün itibariyle 22+5 oldum 2 günde önde gittiğim için şuan 23 haftalığım 6. ayımdamı olmuş oluyorum? şuan 6 aylığım diyebilirmiyim

evet canım 6, ayına girmiş bulunuyorsun artık :))) allah 9, ayımızıda görmeyi nasip etsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…