Ufff uffff uffff benimde acilen rejime başlamam gerek o zaman desene.Dr mu dedi sana peki diyetiysene git diye 1 haftada 1 kg'da iyi hani ama sen kgla hamiş kalmıştın tehlikeli falan diye birşey söyledimi dr.
hamılelık sekerı cok onemlı degıl canım sakın kafana takma bıraz dıkaat edıceksın sadece okadar bende 6 kasımda gıdıcem yukleme ıcın benımde cıkabılır dıye dusunuyorum cunku normalde yedıgım tatlı mıktarının ıkı katını yemeye basladım:s
Günaydın canım nasılsın
Çağlayancım rejim falan deme cnm ya. Sadece şerbetli tatlıları hamur işlerini azaltın diğer gıdalardan taviz vermeyin bence. Bebişlerimiz zayıflamasın dimi. Arkadaşımın bebişi 3800 doğdu. Ama 3300 e düşmüş. Sezeryan olduğu için ilk günler çok süt olmadığı için bebeiş zayıflamış. Yani bebişimizin kilosunu da düşünelim. Kendimiz zayıflayacağız derken dimi. Dr bana da dedi çok kilo almadığım halde o yüzden ben takmıyorum. Abartmadığımız sürece sorun yok. kaydirigubbakcemile
hamılelık sekerı cok onemlı degıl canım sakın kafana takma bıraz dıkaat edıceksın sadece okadar bende 6 kasımda gıdıcem yukleme ıcın benımde cıkabılır dıye dusunuyorum cunku normalde yedıgım tatlı mıktarının ıkı katını yemeye basladım:s
Ben de iyiyim çağlayancım. İnternetten kıyafetlere bakıyorum. Eşimle bugün bi yere daha bakıcaz olmazsa internetten alacağız. İkna ettim sayılır. olumunekankayizsmile
henüz bisey demedi kilo verdigimi görmedi zaten yarin diyetisyen ne diyecek bakalim..zaten asiri kilo aldim 71 kiloyla hamis kaldim 12 kilo aldim belliydi yani günde kac tane ciko yedigimi hatirlamadigim oluyodu..evt doktor git diyetisyene dedi insuline gerek yok biraz diyetle halledersin dedi,
bende o tatli yemelerden tahmin etmistim cidden ne yiyomusum kilo vermem gayet normal)
Çağlayancım rejim falan deme cnm ya. Sadece şerbetli tatlıları hamur işlerini azaltın diğer gıdalardan taviz vermeyin bence. Bebişlerimiz zayıflamasın dimi. Arkadaşımın bebişi 3800 doğdu. Ama 3300 e düşmüş. Sezeryan olduğu için ilk günler çok süt olmadığı için bebeiş zayıflamış. Yani bebişimizin kilosunu da düşünelim. Kendimiz zayıflayacağız derken dimi. Dr bana da dedi çok kilo almadığım halde o yüzden ben takmıyorum. Abartmadığımız sürece sorun yok. kaydirigubbakcemile
hafta sonum cok kötü geçti cnm hiç dinlenemiyorum ya ctesi temizlik yaptım eşimin iş arkadşları geldi onlarla ilgilendim gittiklerinde saat gecenin 2,30 uydu yataga girdiğimde karnıma acayip bir sancı saplandıı cok kötüydü bir an bebeğime bişey oldu sandım daha sonra allhtan geçti ama eşim sabaha kadr uyumamış korkmuş ben yorgunluktan uyuya kaldım tabi sabha kadr bebği dinlemiş tekmelicekmi die beklemiş kuzum ama allhtan sabah tepki verdi bize ama hala karnımda bir sızı var yürürken sızlıyor dün annemlerle birlikte bebeğe beşiğimizi aldık tek mutlu oldugum konu bu birde sabah sabh otobüsün kapısına ayağım sıkıştı şuan cok sızlıyor
kızlar bu park yatak mı besık mı tartısmalarına baktımda forumda aklım dahada karıstı sız neye karar verdınız??
günaydın güzell anneler ve bebişleri herkese iyi haftalar diliyorumma.s.
ben zor uyandım bu sabah yaa hiç kalkasım gelmedi ama mecburen kaklktım geldim yine işe mirmirmirmir mirmirmirmir
Bende diyorum ya 2-3 gündür aşırı derecede tatlı yiyorum ama dün akşam farkettim adet zamanım galiba benim çünkü adetliykende böyle tatlıya çok saldırırdım
12 kg almışsın bence iyi ama dr.lara göre çok tabi bakalım benimki bana ne diycek gene kilo konusunda
evt bu seker yüzünden korku basti iyi besleyemiyorum bebisimi diye en iyisi diyetisyenle güzelce dertlesmek
kızlar bu park yatak mı besık mı tartısmalarına baktımda forumda aklım dahada karıstı sız neye karar verdınız??
ılk sayfaya baktım da 23-26 haftalar 6. ay dıe yazmıssınız..ama nette kagan kocatepenın bır vıdeosunda 24-27 haftaları 7. ay dıye anlatıyo adam???
red cake aynen cnm. Ben de sabah zorlanıyorum hala uykum var ohaoldumsmile Birde kemiklerim acıyor sanırım genleşiyorum :)))))) Dün yarım saat yürümüştüm eve geldim 3 saat yatmışım bilmiyorumkismile Ne olcak bu uykum yaww. İşyerinde yorulduğumu hissediyorum artık eskisi gibi değiliz. :CüvCüv:
günaydınn kızlarr geçmişi okuyamadım kızlarr 30 sayfa nerdeysee.hepiniz iyisinizdir umarımm..
gülşahcım geçmiş olsun canım.bizdede cmt misafirler vardı 2 de geldiler.işten geldim ortalığı toparla yemek çay faslı derken gece 1.30 a kadar ayaktaydım.(((((((((
ayy canım aynı kaderi paylaşıyoruzz çok zorladım ben kendimi biliyorum ama tövbe ettim bidaaa yapmamya hayatımda bukadr hiç acı yaşamamıştım hala karnım sızlıyor geriliyor sanırım kiloda aldım galiba canım ya hafta sonu tartıldım 58 kilo olmusum halaaa şoktayımm :))
böyle kötü rüyayaları çok önemsememek lazımmış canım ya düşünme artık ve yorgunluk hastalık çok etkilio galiba zaten hassas dönemlerdeyiz bi de bünye zayıf olunca aklımıza olup olmadık şeyler gelio gecede rüyalarını görüyoruz....bencede tut bi kadın rahat edersin temizliğe harcadığın zamanıd kızınlar geçirirsin bol bolopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?