2011 Şubat Anneleri

Cutie günaydın canım daha çok anlıcazzz inşallahh hamişliğimizi bu zamandan zonra ağırlık basıcaz

gülşahcımm sen sonrada mı açılcan yoksa kız kiloda ilk basta almıyom diyordum kaçtın ki 58 oldun:))).ben 60la başladım varsayarsam bu sabah baktım 65.7 çıktım.(((((((

ev temizliği konusunda da artık 2 haftada bir parça parça yapıcam.pisliğğede alışayım dün öğlen toz aldım akşam eşim işe gittikten sonra (10dan sonra) süpürdüm bu gün de bi vileda tutarım:)))

gülşahcımm sen sonrada mı açılcan yoksa kız kiloda ilk basta almıyom diyordum kaçtın ki 58 oldun:))).ben 60la başladım varsayarsam bu sabah baktım 65.7 çıktım.(((((((

öyle gibi görünüyor canım ya komplekse girmiştim karnım çıkmadı die çok yemeğe vedim kendimi ama şimdi dur dedim çıktı azıcık yetrr :) ama olsun zayıfım ya kötü durmadı azcık yakıştı gibi kilo :)

günaydın kızlar
bende temizliği 3 günde 1 yapıyorum.evi süpürüyorum sadece haftada 1 kez siliyorum.yemek yapıyorum zamanımı alıyor

Bebeğini kaybeden arkadaşa sonsuz sabırlar diliyorum.Çok üzüldüm gerçekten.Hepimizin bebeklerini Allahım sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Günaydın arkadaşlar huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim.
Biz Cumartesi günü evi taşıyacaktık yağmur nedeniyle kaldı yarın iyi olur hava inşallah,evde her yer koli 2 haftadır çok zor oluyor

valla mısracım Allah sabır versin o dağınıklık içinde inşallah tez zamanda yerleşirsin

herkese günaydınnnn,ben bugün güne bomba gibi başladım,tabiki iyi anlamda değil,sırt ve kalça ağrım halen devam ediyor,otursam ağrıyor ayakta dolansam ağrıyor,ortası nedir bunun anlamadım,dinlensem ağrıyor yorulsam ağrıyor yaa günlerdir çamaşır yıkayıp duruyorum,havada bozuk olduğu içinde çamaşırlarım zor kuruyor,bir yandan koli yapıyorum,bir yandan perde yatak yıkıyorum,yatakların yüzlerini değişiyorum,hurçlara yerleştirmek kaldı,diğer taraftan akşam yemeği,şuan gardrobun içi olduğu gibi duruyor daha onlara sıra gelmedi,biliyosunuz ben gebzedeyim ailem istanbulda,ve herkes çalışıyorrrrr,okadar yapılacak işim varki,yarın tuttuğumuz evi temizlemeye gidicem,tuvalet mutfak cam vs vs..perdeleri ütüleyip asıcam,dönücem bu evi toparlamaya devam edicem,pazar günü ev taşınacak,ve pazar günü bu taşındığım evi ufaktan temizleyip teslim edicem sonra yeni evi yerleştircem falan filan,çıldırmak üzereyim,eşim sabah 9,akşam 10'da evde çalışıyor,pek yardımcı olamıyor haliyle,toparlanmaya.
şansıma kız kardeşim pazar günü çalışıyor,yengemin annesi misafirliğe geliyor,ben annem ve diğer yengem yerleştirme işini yapıcaz,Allahım bana sabır versin sinirden çatlamak üzereyimm,herşeyden soğumaya başladım.

el-Bâsıt
el-Bâsıt
el-Bâsıt
el-Bâsıt
el-Bâsıt
el-Bâsıt
el-Bâsıt
el-Bâsıt
el-Bâsıt
el-Bâsıt

Günaydın arkadaşlar huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim.
Biz Cumartesi günü evi taşıyacaktık yağmur nedeniyle kaldı yarın iyi olur hava inşallah,evde her yer koli 2 haftadır çok zor oluyor

bendede durum aynı her yer koliii,bu pazar taşınıcaz bizde,kendimide kolilemek istiyorum bıktım yahu

kızlarrr tünaydınnn geçmişi okurken öğlen yaptık yineee

mapuci kendini çok yorma bebişine bişe olur allah korusun sonra çok üzülürüz temizlikçi tutma şansın yokmu???

Valla ben ev yeni olduğu için temizlik şirketi tuttum yok mu İstanbulda tanıdık biri o temizlikçi tutabilir.

günaydınnnzemuszemusprensesimi gördüm kocaman olmuş teyzeleri 680 gr...ayrıntılımızda iyi çıktı şükürr..yarında şeker yüklememz varrr

Mısracım düşünüyorumda o kabiliyette birileri gelmiyor aklıma,dediğim gibi herkes çalışıyor,annem torununa bakıyor evde,zaten annem bilmez etmez temizlikçi falan,annem söyle bir öneri getirdi ama,akşam yengenle kız kardeşin gelsin beraber gider yaparız temizliği dedi,amaa kardeşim 10 da dönüyor eve yengem akşam 8,de nasıl kıyıpta gelin bana yardım edin dicem zaten yoruluyolar,yapacak bişey yok kendim ufaktan yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…