2011 Şubat Anneleri

Fırına 2 adet pizza attım:) atv de Müge anlıyıda açayım,hem pizza hem müge,harakiri yapayım ben en güzeli bu:) biraz beynim uyuşur en azından:)))

hatta mügeden sonra flash tv de yalçın çakır abiyide açıcam:)bugün kendime izin verdim akşam eşim gelene kadar kafayı bulucam:) mügede avukat rahmi saldırıyor yine millete,ay yedim kafayı görüşürüz

günaydınnnzemuszemusprensesimi gördüm kocaman olmuş teyzeleri 680 gr...ayrıntılımızda iyi çıktı şükürr..yarında şeker yüklememz varrr

gözünaydın canım kocaman olmuş kızçen

merhaba güzel anneler... güzel, sağlıklı ve huzurlu bir hafta geçirirsiniz inşallah..

günaydınn teşekkürler canımmm

kim temizleyecek ben yapmazsam hiç kimse yokki annemden başka yardım edecek,eşim kadın tutayım diyor,nereden bulucam kadını o taşınacağım yerde bilmem etmem,kolileyin beni kurtulayım

Cnm komşularına falan sor onlar bilirler belki. Kendine dikkat et cnm yorma bak ağır falan kaldırma kesinlikle. Annem bana hamileyken ağır kaldırmış dikkat etmemiş kendine düşük tehlikesi geçirmiş Allaha şükürler olsun hayattayım opuyorumnanaktan

bilmiyomusun yasese atom karıncayım ya ben yaparım bi şekilde banada gına geliyor dur ağlim biraz ben ya

ben gelcem yardıma sana izmirden o kadar beni de gaflet bastı yanii senin üzülmene(((((

günaydınnnzemuszemusprensesimi gördüm kocaman olmuş teyzeleri 680 gr...ayrıntılımızda iyi çıktı şükürr..yarında şeker yüklememz varrr

maşallahhh kızz nazar değmesinn tontiş bebişimeee:)))

ha şöylee sal kendini boşverrrr yapan bulunur elbett:)))))))).valla bak burdan istanbulda oturan arkadaşlar vardır temizlikçi çağıran onlardan yardım alsanaaa:)))

bende şimdi hemşiremi aradım arıcakmış beni.sorayım bakayım benim yüklemeyle aşı ne zaman olcak(((((((((.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…