2011 Şubat Anneleri

hihoyyythoşgeldin...

Hoşbulduk canım maşallah bebişin kocaman olmuş :))

bende şimdi hemşiremi aradım arıcakmış beni.sorayım bakayım benim yüklemeyle aşı ne zaman olcak(((((((((.

Benimkiler bebiş için arıyacaklarmış telefonla

biz çok iyiyiz artık yerinde durmuyor oğluşum tepikleyip duruyorrr böyleyiz biz siz nasılsınız fıstıkla :1hug:

Benimkide öyle canım cumartesi günü yeni başlayan kızçeye bile tepikler salladı kızım yabancı birine tepki ilk defa veriyor :))

hoşgeldin çağlayancım

Hoşbulduk canım nasılsın bebişin nasıl

haftaya hediyeler gitmeye başlıcakkk.

evet ama ben daha hediye almadım (

şimdiden heyecan bastı pazartesiden sonra herkes hediyelerini almaya başlıyacak bende beğendim cuma kontrole giderken alıcam inş

maşallah fıstığıma benikide arttık babamıza tekmeler yolluyor elini karnıma koyunca ama zavallı kocacım kötü oluyor çok dokunamıyor Şeniz

şimdiden heyecan bastı pazartesiden sonra herkes hediyelerini almaya başlıyacak bende beğendim cuma kontrole giderken alıcam inş

Ahh ahhh bende alıcam inş. bişeyler beğenebilirsem

bende c tesi iki seçenekten birini elicem artık napıım

İki seçeneğin var demek ki benim oda yok :)))

maşallah fıstığıma benikide arttık babamıza tekmeler yolluyor elini karnıma koyunca ama zavallı kocacım kötü oluyor çok dokunamıyor Şeniz

Ayyy benimkide babası dokunup bırakınca basıyor tekmeyi hemen ama artık dışardan çok net gözüküyor hareketlerimiz bizim artık büyüyorlar yavaş yavaş :))

iki seçenek derken biri kalıcı biride kullanabileceği bişi manasında yoksa öle bu ikisi demiom

Ayyy kızlar şu anda çok mutlu bir o kadar da heyecanlıyım.Güzel müdireme İstanbul dan bebek şekeri için biblo sipariş etmiştim az önce kargoyla geldi bir görseniz bayılırsınız her biri birbirinden güzelll

arkidişler cumartesiden beri diş sendromu yaşadığım için ancak yazabiliyorum..cumartesi renkli ultrasonumuz vardı ...kızım öle tatlıydı ki sanki doğmuş karşısına geçmişiz seyrediyoruzz..ısırasım geldi...herşey normal..650 gr yazıyodu kağıtta yanılmıyosam.(yarım kilo kıymayı geçmiş benim meleğim :)))

selam kızlaaarrr
ben doktordan geldim paşam 689 gr olmuş
şeker yüklemem yapıldı ve açlık kan şekerim normal
ama tokluk biraz fazla
140 ı geçmemesi gerekiyomuş
benim 177((
doktor korkuşacak bişey yok dedi ama yemene dikkat et dedi ben de ediyorum zaten dedim diyetisyene gitmek istediğimi söyledim içim rahat etsin dedim
güldü illa herşey mükemmel olmalı di mi dedi:==))))))))))))))))))

diyetisyene gittim kilon gayet iyi çok almamışsın dedi
liste yaptı ama ben daha az yiyodum valla
şeker de korkulacak kadar yüksek değil
yemek yiyince birden çıkıyo dedi
dikkatli beslen bişi olmaz dedi

aaayyyy yoruldum valla
neyse şeker testi de korkulacak bişi değilmiş
önce aç karnına kan alındı
ve şekerli su içirdiler
1 saat bişi yemeden kan aldılar tekrar
bu kadar
ben,i korkutmuşlardı ama kolaymış
sizin iyi, çıkar benim de düşer inşallaahhh

bu arada ben de pko vardı
doktor ondan yüksek çıkmış olabilir dedi
1 ay sonra tekrar yapacakmış düşer inşallaahh

geçmiş olsun ne diim bendede pko vardı ama gliforla düzene girdi çünkü kaç kere tahlil yapıldı gayet iyi çıktı umarım artmaz bakalım yarın benim sonuçlarım nasıl çıkacak

Resimlerini koysana bakalım :))

Maşallah kızçene kocaman olmuş diş eti sorunu yaşıyorum bende çok kanıyor dişlerim (

Kocaman olmuş bebişin canım maşallah oğluşuna :))
Artık yavaştan herkes başladı şeker testlerine bakalım bizimkiler nasıl çıkacak inş.1 ay sonunda düşmüş olur şekerin

Beğendiğin battaniyeden kimse almadı diye biliyorum ama manikk bundan almıştı bende kendim için böyle birşey düşünüyorumm

127 Bebelinna Kadife Yldzl Fermuarl Battaniye Ana Kuca | Bebellina | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com

Geçmiş olsun cnm.
Bebişinde kocaman olmuş maşallah

Ohh ne güzel atlatmışsın cnm.Toplam kaç kg almıştın?

Bende de pko var hamileliğimden önce şeker hapı kullanmıştım

Çağlayancım işyerindeyim fotoğraf makinesi yok,resimleri çeksem bile buradan yükleyemem yasak.Evdede interneti kapattırdım ,en kısa sürede bir yolunu bulup eklemeye çalışayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…