gözde bende gördüm aldıklarını iyi günlerde giysin inşallah.
civilden mi aldın
ilginç bi rüyaymış cnm.belli mi olur belki erken gelir bebişiniz.zaten hep bana da diyolar sata göre daha erken olabilir doğum diye.benim de 17 şubat ama ben şubatın ilk haftası olacakmış gibi hissediyorum taa en başından.hayırlısı inş:Saruboceq:bugün eşim rüyasnda bebeğimizin 23 ocakta doğacağını görmüş. hatta saati bile 11 civarındaymış. normalde sat'a göre 7 şubat, beklenen doğum tarihine doktorum 31 ocak demişti. tabi bu sadece bir rüya ama yine de heyecanlandım ohaoldumsmile
benim de öyle uçları pul pul.. ben artık herşeyi normal karşılıyorum kesin hamilelikten diyorum.
benim bir de kuyruk sokumum çok ağrıyor. popomun üstünde uzun süre oturamıyorum yatakta dönerken bile zorlanıyorum
Biz geldik kimse varmı :)))
Merhabalar Sevgili Çağlayan Çiçek;
Ben 1 aydır falan giriyorum bu foruma ama sizin kadar hergün giremiyorum zaman buldukça bişeyler yazıyorum.Ben de 2011 Şubat annesiyim beni de eklerseniz listeye sevinirim.
Bu arada herkes birbirini tanıyor sanırım.Ben bişeyler yazınca cevap alamadım ama heralde herkes zamanla alışıyor birbirine:)))
hepinize güzel mutlu sağlıklı günler diliyorum.
Ben 1 aydır falan giriyorum bu foruma ama sizin kadar hergün giremiyorum zaman buldukça bişeyler yazıyorum.Ben de 2011 Şubat annesiyim beni de eklerseniz listeye sevinirim.
Bu arada herkes birbirini tanıyor sanırım.Ben bişeyler yazınca cevap alamadım ama heralde herkes zamanla alışıyor birbirine:)))
ben baktım cnm listen gayet ii bence ama deneyimli anneler bakar fikir verirse daha sağlıklı olur dimi :) sen baya sistemli yapıyosun galiba alışveriş işini.ben daha tam anlamıyla başlamadım ama aldıklarımı da rastgele alıyorum hoşuma gidenlerden
arkidişler bir de ben baby2go anakucağı- oto koltuğu aldım ama gözüme çok ufak geliyor. aldığımdan beri doksan defa başına gidip bakıyorum küçük mü diye.. bilen gören varsa yorum bekliyorum. fiyatı70tl bisikletçiler çarşısından aldık o yüzden uygun
arkidişler bir de ben baby2go anakucağı- oto koltuğu aldım ama gözüme çok ufak geliyor. aldığımdan beri doksan defa başına gidip bakıyorum küçük mü diye.. bilen gören varsa yorum bekliyorum. fiyatı70tl bisikletçiler çarşısından aldık o yüzden uygun
ben baktım cnm listen gayet ii bence ama deneyimli anneler bakar fikir verirse daha sağlıklı olur dimi :) sen baya sistemli yapıyosun galiba alışveriş işini.ben daha tam anlamıyla başlamadım ama aldıklarımı da rastgele alıyorum hoşuma gidenlerden
bende yeni kayıt oldum bana da herkes birbirini tanıyor gibi geliyor. ama sağolsun arkadaşlar yazdıklarıma cevap veriyorlar..[/QUOTE
o zaman sizde hoşgeldiniz:))
doğrudur zamanla alışılacak sanırım
sevgiler:)
hoşgeldin canım...
ben yanlış mı hatırlıyorum sen banunun arkadaşımısın:uhm:
bende yeni kayıt oldum bana da herkes birbirini tanıyor gibi geliyor. ama sağolsun arkadaşlar yazdıklarıma cevap veriyorlar..[/QUOTE
o zaman sizde hoşgeldiniz:))
doğrudur zamanla alışılacak sanırım
sevgiler:)
pardon canım ya o tangoydu karıştırdım ikinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?