nuryasemin çok pahalı ama yaa hangi semtte arıyosun sen merak ettim
Nasip kısmet bakmışsın artık aramıyorum dediğin bir anda pat diye süper bir ev çıkar karşına sen kendini üzmede bunlar dünyavi şeyler
herşey normal dedi şimdilik bir problem yokmuş 751 gr olmuş bebşim
büyümüş tosbiğim benim
ama benimde alt kısımdaydı başı doktor dedi orada olunca görmesi daha zor oluyormuş su orarda azmış
ama bir probelm yok dedi çok yürümekten ve çok ayakta durmaktan aşağıya kayabiliyormuş benimkinin başıda aşağıya doğruydu hani doğum yaklaşırda döner ya bebek bede enişelendim ama gerçekten çok yürümüştüm eşim tabiki hemen daha yürümek yok felan demeye başladı
Esrayla konuşuyorduk canım bizde bunu kese göründü,kalp atışını duyduk,ikili test yaptırdık ,ayy cinsiyet ne zaman öğreneceğiz derken aylar geçip gidiyor.İnş.doğumdan sonrada böyle güzel bir paylaşım yaşarız
kızlarrrrr birden düşünürken aklıma geldi biraz geriye gittim
bundan aylar önce daha 1 aylık 2 aylık hamişken burda karnımızın üzerine kumandamı koymadık ultrason resimlerindeki küçücük fasülyelerimizi bir bebeğe benzetmeyemi çalışmadık şimdide bebeklerimizin tepiklerini dışarıdan bile görebiliyoruz.ne güzel zaman geçiyor bebeklerimiz büyüyor ve biz birsürü şeyler paylaşıyoruz.inşallah bebeklerimizin ilk dişini ilk ateşini hatta hatta ilk hıçkırığını bile burdan paylaşacağız.birden böyle hüzünlendim ben yine yauuuuu
Hoşgeldin canım bizde seni özledik.Hiç acele etme daha zaman var nasılsa yavaştan yaparsın hepsini sırasıyla bebişinide yerim ben ya ne kadar olmuş dr.söyledi mi resimlerini koyabilirsem ekle bizde bakalım yakışıklı nasıl olmuş
Ben burda 500tl'ye çok diyordum yakınıyordum ama sizin orası dahada zormuş inş.kısa zamanda gönlüne göre bir yer bulursun canım
kaydirigubbakcemile5 ayy gerçekten o günleri görebilecekmiyim
kızlarya resim eklemeye çalışıorum ama bi akıl verin cevap ver kısmından eklenti ekle yaptım ama sayfaya düşmedi nidenkine?
ya kızlar ben her g eçen gün başka bir paranoyaklaşıyorum
şimdi bebeğim okadar hareketliki dolanıp duruyo ayyy kordon mordon dolanırmıki diye aklıma geliyo çok korkuyorum.aklımada gelmediki sağlık ocağında sorayım sizin bir bilginiz varmı
aklıma getirmemeye çalışıyorum artık
sürekli endişelenecek bişiler çıkıyo yaaa valla ne zormuş
kızlarya resim eklemeye çalışıorum ama bi akıl verin cevap ver kısmından eklenti ekle yaptım ama sayfaya düşmedi nidenkine?
1 saattir bakım var diyodu siz nasıl girdiniz bakiimm.
kızlar bişi sormak istiyorum size benim göğüslerim çatlamadı ama sanki kepek gibi dökülüyo resmen.resmen deri değiştiriyorum.bebe yağı kullanıyorum aslında ama aklıma geldikçe şimdi bu dökülmeler nerden çıktı anlmadım normalmi sizce
ayy canım pardon ben farketmemişim afedersin
ya kızlar ben her g eçen gün başka bir paranoyaklaşıyorum
şimdi bebeğim okadar hareketliki dolanıp duruyo ayyy kordon mordon dolanırmıki diye aklıma geliyo çok korkuyorum.aklımada gelmediki sağlık ocağında sorayım sizin bir bilginiz varmı
aklıma getirmemeye çalışıyorum artık
sürekli endişelenecek bişiler çıkıyo yaaa valla ne zormuş
Aynı şeyi yaklaşık 1 ay önce yaşadım dr um GARMASTAN diye tamamen bitkisel bir merhem, nemlendirici verdi. 2 sürüşte düzeldi. Bunu doğumdan sonra emzirirkende kullanabileceğimi söyledi. Gerçi fiyatı 29 tl ama beni gerçekten kurtardı. Birde deli gibi kaşınıyordu :)) E iş yerindede hoş olmuyor tabi. Çok şükür şimdi rahatladım canım. Aklında olsun. Dr una da bir sor istersen.
canım pendikten içerenköye kadar heryerden arıyoruz e-5 yakın yerlerden eşimin işe rahat gidebilmesi için dediğin gibi artık aramıycam usandım dedim şimdi nasip belkide istediğim ev benim karşıma çıkar inşallah ya oturduğum ev güzel ama doğalgazlı değil bebişim üşür diye biran önce hemde ağırlaşmadan taşınmak istedik ama kısmet işte
inşallah herşey dilediğin gibi olur,bebeğinin ve senin daha iyi şartlarda olmanız en doğal şey,dua ediyorum gönlündeki gibi bir ev bulabilmen için,çünkü bu ev arama konusunda az çekmedim,seni iyi anlıyorum,midem bulanmıştı artık ev bakıp dolanmaktan,psikolojim bozuldu desem yeridir,benimde taşınma nedenim eşimin işi ve evin soğuk olması,sobalı ev.bebeğim sıcak ortamda büyüsün istedim,okadar ev baktımki bir türlü olmadı,hep aksilik hep engel,abuk sabuk bir dünya insan, tam umudumu kesmiştim abimden haber geldi bulmuş bir ev,gidip baktım beğendim,kirası 500 tl,daha ucuzuda yok oralarda,bende evi ümraniyeden tuttum.kiralar uçmuş ev sahipleride insafsızlaşmış,soyguncu olmuş millet resmen ya,sanki evi kiralamıyorlarda satıyorlar,Allah iyilerle karşılaştırsın,Allah hidayet versin ne diyim.
evet hep iyi düşün iyi olsun felsefesine inanmışımdır.ama bazen insanın içine kurt düştüğüde oluyor.Allah hepimize sağlık güç ve sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?