2011 Şubat Anneleri

dillerim lal çok haklısın valla kasıklarımda hissettiğim tekme göbek deliğimin üstüne çıktı hala hayret içindeyim

canım pendikten içerenköye kadar heryerden arıyoruz e-5 yakın yerlerden eşimin işe rahat gidebilmesi için dediğin gibi artık aramıycam usandım dedim şimdi nasip belkide istediğim ev benim karşıma çıkar inşallah ya oturduğum ev güzel ama doğalgazlı değil bebişim üşür diye biran önce hemde ağırlaşmadan taşınmak istedik ama kısmet işte

maşallah kocaman olmuş bebişin canım benim karnımda aşağıda bebişim hep kasık çizgimin altında oynuyor acaba aşağıda olması kötü mü?erken doğuma falan yol açar mı ?

kaydirigubbakcemile5 ayy gerçekten o günleri görebilecekmiyim

evet yaaa zaten 3 aydan sonra sanki zaman uçuyor bana.
Bizde dün dr teyezemizdeydik kızım maşallah gayet sağlıklıymış kalp atışlarını tekrar dinleyince acaip duygulandım ve ağladım vallahi tutamadım kendimi..

vallahı Allah a inanmayan bir insanı düşünemiyorum böle bişey yok tarifi yok bu duygunun
Allahım hepimizi korusun

ya kızlar ben her g eçen gün başka bir paranoyaklaşıyorum

şimdi bebeğim okadar hareketliki dolanıp duruyo ayyy kordon mordon dolanırmıki diye aklıma geliyo çok korkuyorum.aklımada gelmediki sağlık ocağında sorayım sizin bir bilginiz varmı

aklıma getirmemeye çalışıyorum artık

sürekli endişelenecek bişiler çıkıyo yaaa valla ne zormuş

kızlarya resim eklemeye çalışıorum ama bi akıl verin cevap ver kısmından eklenti ekle yaptım ama sayfaya düşmedi nidenkine?

inşallah aminnnnn canım

kaydirigubbakcemile5 ayy gerçekten o günleri görebilecekmiyim

allahın izniyle inşallah hepimiz o günleri görüp yine burda beraber paylaşıcaz canım

canım kötü şeyler düşünme iyi düşün hepimizin aklından geçiyodur eminim ama allaha emanet bebişlerimiz hiçbirşey olmaz canım allahın izniyle merak etme sen kendinide bebişinide üzme boş yere

kızlarya resim eklemeye çalışıorum ama bi akıl verin cevap ver kısmından eklenti ekle yaptım ama sayfaya düşmedi nidenkine?

canım cevap kısmının üstünde sarı dağ şeklinde kutucuk var oraya tıkla ordaki linki sil eklemek istediğin fotoğrafın linkini oraya ekle

Aynı şeyi yaklaşık 1 ay önce yaşadım dr um GARMASTAN diye tamamen bitkisel bir merhem, nemlendirici verdi. 2 sürüşte düzeldi. Bunu doğumdan sonra emzirirkende kullanabileceğimi söyledi. Gerçi fiyatı 29 tl ama beni gerçekten kurtardı. Birde deli gibi kaşınıyordu :)) E iş yerindede hoş olmuyor tabi. Çok şükür şimdi rahatladım canım. Aklında olsun. Dr una da bir sor istersen.

lütfen aklına kötü şeyler getirme ve aklında bişeyler kurma.Herşeyin çok güzel olacağını düşün hep pozitif ol aman bişey olacakmı diye negatiflikleri yükleme kendine inan bebeğinde etkilenir.Hep herşey çok güzel olacak de gör bak o zaman güzellikleri yaşayacaksın:)))

ay bi sorıyım bari bende daha da çok var kontrole eşime söölesemde druma bi uğrasamı ki aynen benimde kaşıntı başladı ama bi kaç gün daha bekliyim de olmazsa ararım dr saol canım

inşallah herşey dilediğin gibi olur,bebeğinin ve senin daha iyi şartlarda olmanız en doğal şey,dua ediyorum gönlündeki gibi bir ev bulabilmen için,çünkü bu ev arama konusunda az çekmedim,seni iyi anlıyorum,midem bulanmıştı artık ev bakıp dolanmaktan,psikolojim bozuldu desem yeridir,benimde taşınma nedenim eşimin işi ve evin soğuk olması,sobalı ev.bebeğim sıcak ortamda büyüsün istedim,okadar ev baktımki bir türlü olmadı,hep aksilik hep engel,abuk sabuk bir dünya insan, tam umudumu kesmiştim abimden haber geldi bulmuş bir ev,gidip baktım beğendim,kirası 500 tl,daha ucuzuda yok oralarda,bende evi ümraniyeden tuttum.kiralar uçmuş ev sahipleride insafsızlaşmış,soyguncu olmuş millet resmen ya,sanki evi kiralamıyorlarda satıyorlar,Allah iyilerle karşılaştırsın,Allah hidayet versin ne diyim.

evet hep iyi düşün iyi olsun felsefesine inanmışımdır.ama bazen insanın içine kurt düştüğüde oluyor.Allah hepimize sağlık güç ve sabır versin

çok sağol canım aynen anlattıklarını şuan ben yaşıyorum inşallah senin gibi bende güzel bir haber alırım ev sahipleri gerçekten çok insafsız sadece ceplerini düşünüyorlar vallahi canım 550 ye kadar tamam diyorum onu bile bulamadım iyi dileklerin içinde çok teşşekkür ederim sana opuyorumnanaktan

evet hep iyi düşün iyi olsun felsefesine inanmışımdır.ama bazen insanın içine kurt düştüğüde oluyor.Allah hepimize sağlık güç ve sabır versin

amin canım allah bizim ve bebişlerimiz yanında olsun

kızlar ben kaçtım çamaşır dağınıklık falan derken yoruldum biraz belim ağrıdı öptm sizi kendinize ii bakın akşam yine bi ara uğrarım hadi çaavvvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…