- 22 Temmuz 2010
- 617
- 3
- 96
kızlar az önce sordum ama gümbürtüye gitti sanırım sorumu tekrarlamak istiyorum sizlere:))hatta dün eşime sööledim bööle bööle diye hemen bana niye soruyosun arkadaşlarına sorsana internetten dedi o bile alıştı valla size :))
kızlar bişi sormak istiyorum size benim göğüslerim çatlamadı ama sanki kepek gibi dökülüyo resmen.resmen deri değiştiriyorum.bebe yağı kullanıyorum aslında ama aklıma geldikçe şimdi bu dökülmeler nerden çıktı anlmadım normalmi sizce
Sırf şu ütüyü yapsın diye birini almak istiyorum eve önceden çok severdim ama şimdi ayakta onu yapmak beni mahvediyor
kızlar az önce sordum ama gümbürtüye gitti sanırım sorumu tekrarlamak istiyorum sizlere:))hatta dün eşime sööledim bööle bööle diye hemen bana niye soruyosun arkadaşlarına sorsana internetten dedi o bile alıştı valla size :))
kızlar bişi sormak istiyorum size benim göğüslerim çatlamadı ama sanki kepek gibi dökülüyo resmen.resmen deri değiştiriyorum.bebe yağı kullanıyorum aslında ama aklıma geldikçe şimdi bu dökülmeler nerden çıktı anlmadım normalmi sizce
canım bencede küçük değil normal boyutlarında çok güzel iyi günlerde kullansın bebişin bu arada aramıza hoşgeldina.s.
çağlayancım benim oğlumda hep aşağıda kasıklarıma vuruyo bu kontrolde sorucam doktora neden acaba? bu arada ev bulamadık canım bulduklarımız oturulacak gibi değil oturulacak gibi evlerede 750 tl kira istiyorlar napıcam şaşırdım vallahi:uhm:
sende hoşgeldin canım bizlerde iyiyiz dinlen biraz bebişinide yorma
canım sende hoşgeldin aramızaa.s. allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin
son SAT ın 28/04/2010
tahmini doğum tarihim 02/02/2011 canımm
evet canım yaaa bi kızçe daha geliyorr
Allahım hepimize sağlıkla sıhhatle vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin valla heyecanla bekliyorum:)
güle güle kullanınnn sonrada oyun parkı olarakta kullanılıyor galiba onlar işte dediğim gibi pek bilgim yok görmedimde yakınımda kimsede o yüzden bi fikir beyan edemedim.benim yatak odam küçük o yüzden ufak tefek bişi almayı düşünüyorum ama daha dolaşmadım bellide olmaz ölçüp biçip gezdikten sonra nasıl bişi alırım hiç belli olmaz
önce sepet istiyordum mesela ondan caydım onun gibi ama daha işlevsel kullanıldıktan sonra katlanıp saklanan beşikler var onlara gitti aklım yani habire değişiyo ffikrim
kızlar özledim sizi neler yapıyorsunuz geçmişe çok bakamadımhafta sonu biliyorsunuz trabzondaydım
güzel geçti ablamdan birkaç birşey aldım beşik, puset, yürüteç, bebişime aldığı kıyafetler ve bizim ufaklıklara artık küçük gelen kıyafetleri
evim o kadar karışıkki nasıl toparlayacağım bilmiyorum yavaş yavaş yıkıyyorum aldıklarımı
hoşbulduk canım amin amin inşallah hepimize nasip etsin Allah ım.canım bencede küçük değil normal boyutlarında çok güzel iyi günlerde kullansın bebişin bu arada aramıza hoşgeldina.s.
çağlayancım benim oğlumda hep aşağıda kasıklarıma vuruyo bu kontrolde sorucam doktora neden acaba? bu arada ev bulamadık canım bulduklarımız oturulacak gibi değil oturulacak gibi evlerede 750 tl kira istiyorlar napıcam şaşırdım vallahi:uhm:
sende hoşgeldin canım bizlerde iyiyiz dinlen biraz bebişinide yorma
canım sende hoşgeldin aramızaa.s. allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin
Benim bazen meme ucumda oluyor ama senin bahsettiğin gibi hiç olmadı canım dr.gidince bir sor istersen neden olduğunu
Bende sorucam iki gündür hep orda ve yürürken beni çok zorluyor ,ev içinde kiralar çok yüksekmiş canım ya 750tl bir askeri ücrete tabi burada istanbulda yaşamak gerçekten zormuş
hiç sorma eşimin gömleği çok iki haftada bir ütülüyorum allahtan eldekiler yetiyo ama o masayı açmak ütülemek yok çizgisiydi yok paçasıydı falan derken banada eziyet oluyo
valla ben kendimi bildim bileli vücudum pul pul döküldüğü için bana garip gelmedi :) cildim çok kuru ve kazağımı çıkarınca sanki toz havaya kalkıyor gibi pullar uçuşuyor etrafa t
cildimizinde hormonlarımızla birlikte dengesi bozuldu kimi yağlanıyor kimi kuruyor muhtemelen sende kuruyorsun endişelenme göğüsler büyüdükçede bir gerginlik çatlama ve pullanma olabilir kremlen sen bol bol
ay yaa valla senin evde bir trlü sonuca varamadı buralarda olsaydın el birliğiyle bulurduk bişiler Allah yardımcın olsun
Ayyy inş.canım ya hayırlısıyla zamanlarında gelsinler bebişlerde burdanda duyuralım teker teker bebişlerimizin geldiğini
dünde kontrole gittim detaylı ult. girdim
çok muhteşemdi yaaa bayıldım onu izlemeye
ama yüzünü profilden bir türlü göstermedi
doktorda cd vermedi o yüzden bir daha ki sefere bakalım tekrar baktıracağım
allahtan eşim foto makinesine çekti görüntüleri özledikçe oradan bakıyorum ama çok tatlı bu benim mi dedim resmen eli sürekli ağzındaydı yine uykudan uyandırdık büyük bir ihtimalleki esnedi yerim ben onun ağzını:asigim:
ayy bende sabırsızlanıyorum pazartesi giricem bende ayrıntılıya kayınvalidemede teklif ettim sende gelmek istermisin diye.çok sevindi ilk torunu cinsiyetinide beraber öğreniriz inşallah.cd vermiyolarmıo yaaa ben çok istiyorum ablalarım uzakta onlarada göstermek istiyorum.bari bizde foto makinasıyla gidelimde vermezlerse kameraya çekeriz
kızlar özledim sizi neler yapıyorsunuz geçmişe çok bakamadımhafta sonu biliyorsunuz trabzondaydım
güzel geçti ablamdan birkaç birşey aldım beşik, puset, yürüteç, bebişime aldığı kıyafetler ve bizim ufaklıklara artık küçük gelen kıyafetleri
evim o kadar karışıkki nasıl toparlayacağım bilmiyorum yavaş yavaş yıkıyyorum aldıklarımı
dünde kontrole gittim detaylı ult. girdim
çok muhteşemdi yaaa bayıldım onu izlemeye
ama yüzünü profilden bir türlü göstermedi
doktorda cd vermedi o yüzden bir daha ki sefere bakalım tekrar baktıracağım
allahtan eşim foto makinesine çekti görüntüleri özledikçe oradan bakıyorum ama çok tatlı bu benim mi dedim resmen eli sürekli ağzındaydı yine uykudan uyandırdık büyük bir ihtimalleki esnedi yerim ben onun ağzını:asigim:
evet canım ya istanbul çok pahalı özellikle ev kiraları yaşamak iyice zorlaşıyor
amin canım vallaha artık bende ev aramaktan bunaldım sıkıldım yok yok bulamıyoruz bir türlü 550 tl ye kadar tutucam ama o fiyata bile doğru düzgün ev bulamıyoruz sanırım bu gidişte oturduğum evde kalıcam
ayy canım pardon ben farketmemişim afedersinaaa aşk olsun yaa ben cvp vermiştim ama :2: ok çok faydalı bi cvp diildi belki ama cvpladım yine de
kızlarrrrr birden düşünürken aklıma geldi biraz geriye gittim
bundan aylar önce daha 1 aylık 2 aylık hamişken burda karnımızın üzerine kumandamı koymadık ultrason resimlerindeki küçücük fasülyelerimizi bir bebeğe benzetmeyemi çalışmadık şimdide bebeklerimizin tepiklerini dışarıdan bile görebiliyoruz.ne güzel zaman geçiyor bebeklerimiz büyüyor ve biz birsürü şeyler paylaşıyoruz.inşallah bebeklerimizin ilk dişini ilk ateşini hatta hatta ilk hıçkırığını bile burdan paylaşacağız.birden böyle hüzünlendim ben yine yauuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?