2011 Şubat Anneleri

aaa aşk olsun yaa ben cvp vermiştim ama :2: ok çok faydalı bi cvp diildi belki ama cvpladım yine de

kızlar özledim sizi neler yapıyorsunuz geçmişe çok bakamadımhafta sonu biliyorsunuz trabzondaydım
güzel geçti ablamdan birkaç birşey aldım beşik, puset, yürüteç, bebişime aldığı kıyafetler ve bizim ufaklıklara artık küçük gelen kıyafetleri
evim o kadar karışıkki nasıl toparlayacağım bilmiyorum yavaş yavaş yıkıyyorum aldıklarımı

Sırf şu ütüyü yapsın diye birini almak istiyorum eve önceden çok severdim ama şimdi ayakta onu yapmak beni mahvediyor

hiç sorma eşimin gömleği çok iki haftada bir ütülüyorum allahtan eldekiler yetiyo ama o masayı açmak ütülemek yok çizgisiydi yok paçasıydı falan derken banada eziyet oluyo

valla ben kendimi bildim bileli vücudum pul pul döküldüğü için bana garip gelmedi :) cildim çok kuru ve kazağımı çıkarınca sanki toz havaya kalkıyor gibi pullar uçuşuyor etrafa t
cildimizinde hormonlarımızla birlikte dengesi bozuldu kimi yağlanıyor kimi kuruyor muhtemelen sende kuruyorsun endişelenme göğüsler büyüdükçede bir gerginlik çatlama ve pullanma olabilir kremlen sen bol bol

ay yaa valla senin evde bir trlü sonuca varamadı buralarda olsaydın el birliğiyle bulurduk bişiler Allah yardımcın olsun

son SAT ın 28/04/2010
tahmini doğum tarihim 02/02/2011 canımm

evet canım yaaa bi kızçe daha geliyorr
Allahım hepimize sağlıkla sıhhatle vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin valla heyecanla bekliyorum:)

Ayyy inş.canım ya hayırlısıyla zamanlarında gelsinler bebişlerde burdanda duyuralım teker teker bebişlerimizin geldiğini

benimde fikrim değişirdi eşim alalım bari taksidi bitsin 4 ayda demeseydi iikide öle yapmışım yaa

hoşgeldinn bizde özledik seni

bende kuzenimden ana kucağı şu bide yere koyuyosun sallanan şey varya adını bilemedim onu alıcam.ablamdanda yeğenimin küçülmüşlerini falan aslında etrafta bu tür kişilerin olması çok iyi zira bazı şeyler 3-4 ay kullanılabiliyor ve çok pahalı.bende eşyalarımı güzel saklayıp benden sonra doğum yapan yakınlarıma emanet vericdem

dünde kontrole gittim detaylı ult. girdim
çok muhteşemdi yaaa bayıldım onu izlemeye
ama yüzünü profilden bir türlü göstermedi
doktorda cd vermedi o yüzden bir daha ki sefere bakalım tekrar baktıracağım
allahtan eşim foto makinesine çekti görüntüleri özledikçe oradan bakıyorum ama çok tatlı bu benim mi dedim resmen eli sürekli ağzındaydı yine uykudan uyandırdık büyük bir ihtimalleki esnedi yerim ben onun ağzını:asigim:

hoşbulduk canım amin amin inşallah hepimize nasip etsin Allah ım.

ayy bende sabırsızlanıyorum pazartesi giricem bende ayrıntılıya kayınvalidemede teklif ettim sende gelmek istermisin diye.çok sevindi ilk torunu cinsiyetinide beraber öğreniriz inşallah.cd vermiyolarmıo yaaa ben çok istiyorum ablalarım uzakta onlarada göstermek istiyorum.bari bizde foto makinasıyla gidelimde vermezlerse kameraya çekeriz

evet canım ya istanbul çok pahalı özellikle ev kiraları yaşamak iyice zorlaşıyor

amin canım vallaha artık bende ev aramaktan bunaldım sıkıldım yok yok bulamıyoruz bir türlü 550 tl ye kadar tutucam ama o fiyata bile doğru düzgün ev bulamıyoruz sanırım bu gidişte oturduğum evde kalıcam

nuryasemin çok pahalı ama yaa hangi semtte arıyosun sen merak ettim

Nasip kısmet bakmışsın artık aramıyorum dediğin bir anda pat diye süper bir ev çıkar karşına sen kendini üzmede bunlar dünyavi şeyler

merhabalar benım göğüslerimde soyulma yok ama sanki ucunda kabuk tutmuş gibi birşey oluyor dun doktordaydım ama sormayı unuttum(bu arada çatlama henüz yok ama her akşam mutlaka karnıma bel çevreme ve göğüslerime Lierac çatlak kremi sürüyorum.Serinlik hissi veriyor ve çok rahatlatıyor.

herşey normal dedi şimdilik bir problem yokmuş 751 gr olmuş bebşim
büyümüş tosbiğim benim
ama benimde alt kısımdaydı başı doktor dedi orada olunca görmesi daha zor oluyormuş su orarda azmış
ama bir probelm yok dedi çok yürümekten ve çok ayakta durmaktan aşağıya kayabiliyormuş benimkinin başıda aşağıya doğruydu hani doğum yaklaşırda döner ya bebek bede enişelendim ama gerçekten çok yürümüştüm eşim tabiki hemen daha yürümek yok felan demeye başladı

bebek aşağıda olunca son aylarda zor oluyormuş baskı yaptığı için kayınvalidem benim göbeği görünce demişti zaten senin göbek aşağıy a doğru düşmüş dikkat et dedi
eşimde diyor bacaklarını yukarı kaldırıp kaydıralım yiğitimizi diyor hehehehekaydirigubbakcemile3

ne güzel canım ya bebişini görüp onunla hasret gidermişsin benimde daha 2 hafta var bebişimle buluşmama onu çok özledim:gitme:

canım sen fotoğraf makinesiyle git yanında ne olur ne olmaz vermezse siz çekersiniz banada cd vermedi dr keşke bende fotoğraf makinesiyla gitseydim

Hoşgeldin canım bizde seni özledik.Hiç acele etme daha zaman var nasılsa yavaştan yaparsın hepsini sırasıyla bebişinide yerim ben ya ne kadar olmuş dr.söyledi mi resimlerini koyabilirsem ekle bizde bakalım yakışıklı nasıl olmuş

Ben burda 500tl'ye çok diyordum yakınıyordum ama sizin orası dahada zormuş inş.kısa zamanda gönlüne göre bir yer bulursun canım

kızlarrrrr birden düşünürken aklıma geldi biraz geriye gittim

bundan aylar önce daha 1 aylık 2 aylık hamişken burda karnımızın üzerine kumandamı koymadık ultrason resimlerindeki küçücük fasülyelerimizi bir bebeğe benzetmeyemi çalışmadık şimdide bebeklerimizin tepiklerini dışarıdan bile görebiliyoruz.ne güzel zaman geçiyor bebeklerimiz büyüyor ve biz birsürü şeyler paylaşıyoruz.inşallah bebeklerimizin ilk dişini ilk ateşini hatta hatta ilk hıçkırığını bile burdan paylaşacağız.birden böyle hüzünlendim ben yine yauuuuu

Esrayla konuşuyorduk canım bizde bunu kese göründü,kalp atışını duyduk,ikili test yaptırdık ,ayy cinsiyet ne zaman öğreneceğiz derken aylar geçip gidiyor.İnş.doğumdan sonrada böyle güzel bir paylaşım yaşarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…