2011 Şubat Anneleri

merhabalar hoşbulduk en çok senin ismini görünce ve listeyi senin oluşturduğunu anlayınca sana yazdım canım:))

hamiş kaldığım kilo:55
şu anki kilom 65(
cinsiyeti:kız
amniyo sentez yaptırdım çok şükür temiz çıktı
şimdi şeker yüklemesi yaptırıcam

yardımların için teşekkürler
sevgiler:))

oh bitirmişsin işini :) valla bnm eşimin de o kalitede 1 gömleği var ki... anladın sen onu kaydirigubbakcemile3

bende bu park yataklara pek sıcak bakmıyorum.hala tam olarak ne işe yaradığını anlayamadım ama forumda park yataklarıyla ilgili bir başlık vardı ordan biraz okudum

ben park yatak düşünmüyorum yatak odamda kaldığı müddetçe minik sallanabilir sepet gibi beşik alıcam odasına geçtiğindede mobilya bir yatak düşünüyorum

mrb kızlar eşimde basur var uzun zamndır ama 2 gündür çok ağrı yapıyo kocişim kıçının üstüne oturamıyor dün doktora gittik hortum sokup bakacaklarmış :)) genel anestezimi olsam diyo bende kızdım o zamn ben hep anestezili dolanayım dedim bu erkeklerin canı ne kadar tatlı birde bana normal doğum yap diyo küçücük hortumdan korkuyor ya ben ne yapayım işallah hayırlı haberler duyarım kötü bişey çıkmaz allah onları başımızdan eksik etmesin işallah bebeklerimizle güzel mutlu bi ömür geçirirz işallah

Bir kızçe daha geldi ne güzel.Ama eksik var listede ben yazmayı unuttum özür dilerim
son satın ve muhtemel doğum tarihinde lazım canım verirsen onlarıda

herkese merhaba kızlar,sanırsam bende 2 msj sonra resim ekleyebilecem,aldıklarımı göstereuim istiyorum ha bide göbüşümükaydirigubbakcemile3

canım biz ev alcaz ev alıncaya oda açamam sepet beşikler içinde 6 aya kadar kullanılabilio dediler kurdum evde aynı beşik bi farkı yok bence çokta kullanışlı olacak

Sırf şu ütüyü yapsın diye birini almak istiyorum eve önceden çok severdim ama şimdi ayakta onu yapmak beni mahvediyor

kızlar az önce sordum ama gümbürtüye gitti sanırım sorumu tekrarlamak istiyorum sizlere:))hatta dün eşime sööledim bööle bööle diye hemen bana niye soruyosun arkadaşlarına sorsana internetten dedi o bile alıştı valla size :))
kızlar bişi sormak istiyorum size benim göğüslerim çatlamadı ama sanki kepek gibi dökülüyo resmen.resmen deri değiştiriyorum.bebe yağı kullanıyorum aslında ama aklıma geldikçe şimdi bu dökülmeler nerden çıktı anlmadım normalmi sizce

eklemişken yatağı da ekleyeyim dedim ama yatak bunun kırmızı grilisi..

canım bencede küçük değil normal boyutlarında çok güzel iyi günlerde kullansın bebişin bu arada aramıza hoşgeldina.s.

Hoşgeldin canım bizde kızımla iyiyiz ama o iki gündür aşağıda gezinmeyi tercih ediyor.
Nasıl gönlüne göre ev bulabildin mi.

çağlayancım benim oğlumda hep aşağıda kasıklarıma vuruyo bu kontrolde sorucam doktora neden acaba? bu arada ev bulamadık canım bulduklarımız oturulacak gibi değil oturulacak gibi evlerede 750 tl kira istiyorlar napıcam şaşırdım vallahi:uhm:

sende hoşgeldin canım bizlerde iyiyiz dinlen biraz bebişinide yorma

canım sende hoşgeldin aramızaa.s. allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin

canım biz ev alcaz ev alıncaya oda açamam sepet beşikler içinde 6 aya kadar kullanılabilio dediler kurdum evde aynı beşik bi farkı yok bence çokta kullanışlı olacak

güle güle kullanınnn sonrada oyun parkı olarakta kullanılıyor galiba onlar işte dediğim gibi pek bilgim yok görmedimde yakınımda kimsede o yüzden bi fikir beyan edemedim.benim yatak odam küçük o yüzden ufak tefek bişi almayı düşünüyorum ama daha dolaşmadım bellide olmaz ölçüp biçip gezdikten sonra nasıl bişi alırım hiç belli olmaz

önce sepet istiyordum mesela ondan caydım onun gibi ama daha işlevsel kullanıldıktan sonra katlanıp saklanan beşikler var onlara gitti aklım yani habire değişiyo ffikrim

Bir kızçe daha geldi ne güzel.Ama eksik var listede ben yazmayı unuttum özür dilerim
son satın ve muhtemel doğum tarihinde lazım canım verirsen onlarıda

son SAT ın 28/04/2010
tahmini doğum tarihim 02/02/2011 canımm

evet canım yaaa bi kızçe daha geliyorr
Allahım hepimize sağlıkla sıhhatle vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin valla heyecanla bekliyorum:)

Benim bazen meme ucumda oluyor ama senin bahsettiğin gibi hiç olmadı canım dr.gidince bir sor istersen neden olduğunu

Bende sorucam iki gündür hep orda ve yürürken beni çok zorluyor ,ev içinde kiralar çok yüksekmiş canım ya 750tl bir askeri ücrete tabi burada istanbulda yaşamak gerçekten zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…