Merhaba hoşgeldin aramıza,ayy sorma beni buranın demirbaşı ilan ettiler zaten artık :))
Şaka bi yana tabii işimden dolayı ben burdayım sürekli cevap alamama konusuna gelince bazen arada msj yazarsın kaynar gider kimsenin kasıtlı olarak yaptığı birşey yoktur
Liste için
Yaşın
Hamiş Kaldığın Kg
Bebeğin Cinsiyeti
Belliyse Adı
Yaptırdıysan Üçlü test sonucu
eklemişken yatağı da ekleyeyim dedim ama yatak bunun kırmızı grilisi..
ohh nihayet forum düzelmiş
neyse bende bu arada ütümü falan yaptımmm geldiimm
ayy yoruldum ama baştan iyiydiide sonlardaki bir iki gömleğin ütü kalitesi için bişi diyemeyeceğim sempatiksalakcinni
siz nassınız bakimmm
Canım bu yataklar falan küçük birşey değil bizdede var bunun aynısı standartlar bunlar buda çok güzelmiş
merhabalar hoşbulduk en çok senin ismini görünce ve listeyi senin oluşturduğunu anlayınca sana yazdım canım:))
hamiş kaldığım kilo:55
şu anki kilom 65(
cinsiyeti:kız
amniyo sentez yaptırdım çok şükür temiz çıktı
şimdi şeker yüklemesi yaptırıcam
yardımların için teşekkürler
sevgiler:))
yok canım ben yatağa değil ana kucağına biraz takılmıştım. yatağı içime çok sindi.
bende bu park yataklara pek sıcak bakmıyorum.hala tam olarak ne işe yaradığını anlayamadım ama forumda park yataklarıyla ilgili bir başlık vardı ordan biraz okudum
ben park yatak düşünmüyorum yatak odamda kaldığı müddetçe minik sallanabilir sepet gibi beşik alıcam odasına geçtiğindede mobilya bir yatak düşünüyorum
herkese merhaba kızlar,sanırsam bende 2 msj sonra resim ekleyebilecem,aldıklarımı göstereuim istiyorum ha bide göbüşümükaydirigubbakcemile3
pardon canım ya o tangoydu karıştırdım ikinizi
ok ok sorun yok:))
ayy yoruldum ama baştan iyiydiide sonlardaki bir iki gömleğin ütü kalitesi için bişi diyemeyeceğim sempatiksalakcinni
siz nassınız bakimmm
Hoşgeldin canım bizde kızımla iyiyiz ama o iki gündür aşağıda gezinmeyi tercih ediyor.
Nasıl gönlüne göre ev bulabildin mi.
siz nassınız bakimmm
merhabalar hoşbulduk en çok senin ismini görünce ve listeyi senin oluşturduğunu anlayınca sana yazdım canım:))
hamiş kaldığım kilo:55
şu anki kilom 65(
cinsiyeti:kız
amniyo sentez yaptırdım çok şükür temiz çıktı
şimdi şeker yüklemesi yaptırıcam
yardımların için teşekkürler
sevgiler:))
canım biz ev alcaz ev alıncaya oda açamam sepet beşikler içinde 6 aya kadar kullanılabilio dediler kurdum evde aynı beşik bi farkı yok bence çokta kullanışlı olacak
Bir kızçe daha geldi ne güzel.Ama eksik var listede ben yazmayı unuttum özür dilerim
son satın ve muhtemel doğum tarihinde lazım canım verirsen onlarıda
kızlar az önce sordum ama gümbürtüye gitti sanırım sorumu tekrarlamak istiyorum sizlere:))hatta dün eşime sööledim bööle bööle diye hemen bana niye soruyosun arkadaşlarına sorsana internetten dedi o bile alıştı valla size :))
kızlar bişi sormak istiyorum size benim göğüslerim çatlamadı ama sanki kepek gibi dökülüyo resmen.resmen deri değiştiriyorum.bebe yağı kullanıyorum aslında ama aklıma geldikçe şimdi bu dökülmeler nerden çıktı anlmadım normalmi sizce
canım bencede küçük değil normal boyutlarında çok güzel iyi günlerde kullansın bebişin bu arada aramıza hoşgeldina.s.
çağlayancım benim oğlumda hep aşağıda kasıklarıma vuruyo bu kontrolde sorucam doktora neden acaba? bu arada ev bulamadık canım bulduklarımız oturulacak gibi değil oturulacak gibi evlerede 750 tl kira istiyorlar napıcam şaşırdım vallahi:uhm:
sende hoşgeldin canım bizlerde iyiyiz dinlen biraz bebişinide yorma
canım sende hoşgeldin aramızaa.s. allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?