naz0635 oluyor canım bende de karnım patlıcak gibi :))
valla haklısınız kızlar benim ütü masam pek ehli diilll.tembel tembel koyduğun yerde duruyoo
ben ekmek almaya gitmiştim diilmi ama naptım
markete gittim bir marketi turladımmm iki tane bişi aldım güzel güzel eve geldim kapıyı açtım içeri girdim bi bakttım anaaaaa ekmek yok sempatiksalakcinni
eeee akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş geri çıktım markete gittim ekmeği aldım geldim
hey allamm yaaaaa yaşlanıyorummu neeee
lülülülülülü:sm_cool:
aman napim valla kafamı kaldı iki gündür kendim yazıp kendim oynuyom valla kafada kalmadı haliyle
naz06335 bende daha yanma falan yok ama gaz problemi var o zaten vardı ayaklı lpg tüpü gibiyim sölemesi ayıpplaelaelaelaelae hatta bazen sancı yapıo kıvrandırıyo yaniii
dillerim _lal sana şu hareketi yapıyorummm ====> kaydirigubbakcemile3 delikafadulden bu da kendine gelmen için =======> :mymeka:
nasıl geçeceğini burda yazaıyım mı bilemedimm (dillerim_lal'ın tabiriyle lpg tüpünü boşaltmadan geçmez ) :dance:
Kızlar ben geldimmm çıktınızmı yoksaaaaaa geçmişi okumaktan gelemedimki maşallah sizlere
herkese selam arkadaşlar
bebişleriniz iyidir inşallah
geçen hafta doktor kontrolumuz vardı
25.haftadayız çabuk geçiyor zaman artık
sabırsızlıkla bekliyoruz oğlumuzun gelmesini
o da yerinde hiç durmuyor maşallah
ayyy çok güldümmmmmm:mymeka: canım bende acısı geçsin die :teselli:
yok canım ben yatağa değil ana kucağına biraz takılmıştım. yatağı içime çok sindi.
izmirligülşah giremiyormuş kk'ya hepinize çoooooooook slm söylememi istedii kızlarrr
kıymayın banaaa yasase bana hareket çektiğin mesajımı diyosun sempatiksalakcinni onu okudum önceki sayfadakini diyosan
şefkat gösterin bana iteleyip kakalamayın bakiimmm zaten akıl uçmuş gitmiş
yasasecim boşalt tüpü diyosun ama körolmayasıca boşalmıyokiii yada çok münasebetsiz zamanlarda boşaltılacağı geliyo oda olmuyooo kaydirigubbakcemile3
valla yediklerimiz yapabilir rezene çayı gaza iyi geliyor şekerim bence onu dene
Hatunlarrr selam a.s., ay 2 sefer kustum yine yaa, ben böyle arada kusucam sanırım doğum sonuna kadar artık sağlıkla gelsinde bebiş gerisi hikaye olacak, kağancıma grip aşısı yaptırdım marmaristen sonra tekirdağ soğuk geldi yoksa bu sene yaptırmıcaktım,
2 gündür yediğim kadar tüm hamileliğim boyunca yememişimdir sanırım biraz abarttım aman olsun ya canım istedi yedim oh yarasın bebeğime :))
Kağanı sallamadığım ve kaldırmadığım için olsa gerek bel ağrım bitti gözüküyor, ama bacağımdaki olduka hafiflemiş olmasına rağmen zorluyor biraz
Bugün kağanıda aldık atte gittik hem oğlana hem bize yaradı kafamız dağıldı sohbet muhabbet
Akşam üstü dönüncede koltukta sızıp kalmışım neyseki annem vardı kağanın yanında yoksa uyuyamazdım
Kocamı özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim... bunu benden artık sık sık duyarsınız :) eşleri yanında olan hanımlar çok şanslısınız kaç aydır eşim evde değil en çok 3-4 gün kaldı yanımda... kağancım düğün resimlerimize bakıp baba diyor ağzına götürüyor resmi öpüyor sanırım... onada zor yavrucum özlüyor babasını
günaydın kızlar...bende dr dan geldim şeker yüklemesi yapıldııı(ne iğrenç bişidiii o)saat 2 de sonuçlarımı alcam.bugün dr babamızda görsün die beni bidaa ultrasyona aldı bugünde görmüş oldum kızımııı....
bebek odası, bebek odaları, bebek mobilya, bebek odası takımları, bebek mobilyası, gen odası, gen odaları, gen mobilya, gen odası takımları, gen mobilyası kızlar bu sitedeki okyanus bebek odasını bizde oğlumuza aldık lütfen bakın fikireriniziğ söyleyin bu arada kusura bakmayın pat diye daldım yazdım böyle heycanlandım da : ) uzun zamandır yazamıyorum şimdi geçmişi okuycam öpüyorum hepinizi
bugün herkeste bir melankolilik bir depresif hava hayırdır inşallahhh :gitme:
arkidişler bir de ben baby2go anakucağı- oto koltuğu aldım ama gözüme çok ufak geliyor. aldığımdan beri doksan defa başına gidip bakıyorum küçük mü diye.. bilen gören varsa yorum bekliyorum. fiyatı70tl bisikletçiler çarşısından aldık o yüzden uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?