2011 Şubat Anneleri

naz0635 oluyor canım bende de karnım patlıcak gibi :))

ya ne yaparsam yapayım geçiremiorum özellikle akşamları ve bütün gecee böle göbeeemm 2 kat daha büyüyo sanki oturmak bile işkence oluyo... nasıl geçer acaba... bi de diorum bebişm rahatsız olur mu bundan:gitme:

sırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

nasıl geçeceğini burda yazaıyım mı bilemedimm (dillerim_lal'ın tabiriyle lpg tüpünü boşaltmadan geçmez ) :dance:

ya aynen yaaa..önceden de vardı bu problem ama bu kadar değildi..resmen kıvranıyorumm.dr söledim rennie tablet verdi ama pek bi faydasını göremedim..

Kızlar ben geldimmm çıktınızmı yoksaaaaaa geçmişi okumaktan gelemedimki maşallah sizlere

slm canım iyiyiz sen nasılsın

izmirligülşah giremiyormuş kk'ya hepinize çoooooooook slm söylememi istedii kızlarrr

yok canım ben yatağa değil ana kucağına biraz takılmıştım. yatağı içime çok sindi.

güzelim diğer başlıkta cwp yazdın ama görmedin sanırım yatakta anakucağıda pembe gri benimikisi aynı yanii.ben de ana kucağı konusunda tereddütteyim.evde kullanmak için yinede eski tip anakucaklarından almayı düşünüyorum.

kıymayın banaaa yasase bana hareket çektiğin mesajımı diyosun sempatiksalakcinni onu okudum önceki sayfadakini diyosan

şefkat gösterin bana iteleyip kakalamayın bakiimmm zaten akıl uçmuş gitmiş

yasasecim boşalt tüpü diyosun ama körolmayasıca boşalmıyokiii yada çok münasebetsiz zamanlarda boşaltılacağı geliyo oda olmuyooo kaydirigubbakcemile3

valla yediklerimiz yapabilir rezene çayı gaza iyi geliyor şekerim bence onu dene

Son düzenleme:

rezene çayını duymuştum ama bazı bitki çaylarının hamilelere iyi gelmediğini duydum. ben de o yyüzden denesemmi die düşünüorum.. bi de riskli bi hamilelik geçirince her şeyden korkar oldum...

selam kızlar, nasılsınız bugün? ben okulda sinir krizi geçirmek üzereydim, neyse ki eve gelip rahatladım biraz. malum bizim şu nöbet durumları, okadar çok şikayet ediyoruz sizler de alıştınız artık) bu hafta listeler yenilendi ve önümüzdeki 1 ay boyunca çift gün nöbet vermişler. kasım ortasına kadar da mecburum tutmaya. haftam o zaman dolacak. ben bir gün tutunca eve nasıl geldiğimi bilemiyordum. itiraz edince değiştirdiler neyse ki.

canım ne güzel, tekirdağ benim memleketim sayılır. özendim şimdi sana. annen hem sana hem kağana bakar. dinlenirsin biraz. güzel havalarda sahilde yürürsün ohhh.

sen atlatmışsın canım, benim de yaptırmam lazım.bir ara aşı gözümde büyüyordu, şimdi de bu şeker yüklemesi

oda çok hoş canım, emzirme sandalyesi de dahil mi? özellikle ona bayıldım.

bugün herkeste bir melankolilik bir depresif hava hayırdır inşallahhh :gitme:

canım diğer topikte yazdım sana.

selam canım, güle güle kullan. bisikletçiler çarşısı nerde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…