çok sağol canım aynen anlattıklarını şuan ben yaşıyorum inşallah senin gibi bende güzel bir haber alırım ev sahipleri gerçekten çok insafsız sadece ceplerini düşünüyorlar vallahi canım 550 ye kadar tamam diyorum onu bile bulamadım iyi dileklerin içinde çok teşşekkür ederim sana opuyorumnanaktan
özel msj attım onada bir bak istersen,ev aradığım dönem çok işime yaramıştı o site,bir bak kira fiyatlarına metre karesine
evet bende kaçar arkadaşlar
gideyim bi ekmek alayım ütü masasıda hala duruyo hiçte utanmıyo ben gideyim kendi kendime yerime demiyo terbiyesiz yaa sempatiksalakcinni
yine gelirim akşama kendinize iyi bakın
kızlar ben kaçtım çamaşır dağınıklık falan derken yoruldum biraz belim ağrıdı öptm sizi kendinize ii bakın akşam yine bi ara uğrarım hadi çaavvvv
gideyim bi ekmek alayım ütü masasıda hala duruyo hiçte utanmıyo ben gideyim kendi kendime yerime demiyo terbiyesiz yaa sempatiksalakcinni
herkese iyi akşamlar
kızlar bebişimin cicilerini yükledimgamyoncuiremsu
bende yeni kayıt oldum bana da herkes birbirini tanıyor gibi geliyor. ama sağolsun arkadaşlar yazdıklarıma cevap veriyorlar..
eklemişken yatağı da ekleyeyim dedim ama yatak bunun kırmızı grilisi..
mrb kızlar eşimde basur var uzun zamndır ama 2 gündür çok ağrı yapıyo kocişim kıçının üstüne oturamıyor dün doktora gittik hortum sokup bakacaklarmış :)) genel anestezimi olsam diyo bende kızdım o zamn ben hep anestezili dolanayım dedim bu erkeklerin canı ne kadar tatlı birde bana normal doğum yap diyo küçücük hortumdan korkuyor ya ben ne yapayım işallah hayırlı haberler duyarım kötü bişey çıkmaz allah onları başımızdan eksik etmesin işallah bebeklerimizle güzel mutlu bi ömür geçirirz işallah
kızlar az önce sordum ama gümbürtüye gitti sanırım sorumu tekrarlamak istiyorum sizlere:))hatta dün eşime sööledim bööle bööle diye hemen bana niye soruyosun arkadaşlarına sorsana internetten dedi o bile alıştı valla size :))
kızlar bişi sormak istiyorum size benim göğüslerim çatlamadı ama sanki kepek gibi dökülüyo resmen.resmen deri değiştiriyorum.bebe yağı kullanıyorum aslında ama aklıma geldikçe şimdi bu dökülmeler nerden çıktı anlmadım normalmi sizce
kızlarrrrr birden düşünürken aklıma geldi biraz geriye gittim
bundan aylar önce daha 1 aylık 2 aylık hamişken burda karnımızın üzerine kumandamı koymadık ultrason resimlerindeki küçücük fasülyelerimizi bir bebeğe benzetmeyemi çalışmadık şimdide bebeklerimizin tepiklerini dışarıdan bile görebiliyoruz.ne güzel zaman geçiyor bebeklerimiz büyüyor ve biz birsürü şeyler paylaşıyoruz.inşallah bebeklerimizin ilk dişini ilk ateşini hatta hatta ilk hıçkırığını bile burdan paylaşacağız.birden böyle hüzünlendim ben yine yauuuuu
ya kızlar ben her g eçen gün başka bir paranoyaklaşıyorum
şimdi bebeğim okadar hareketliki dolanıp duruyo ayyy kordon mordon dolanırmıki diye aklıma geliyo çok korkuyorum.aklımada gelmediki sağlık ocağında sorayım sizin bir bilginiz varmı
aklıma getirmemeye çalışıyorum artık
sürekli endişelenecek bişiler çıkıyo yaaa valla ne zormuş
Kızlar ben geldimmm çıktınızmı yoksaaaaaa geçmişi okumaktan gelemedimki maşallah sizlere
dillerim _lal sana şu hareketi yapıyorummm ====> kaydirigubbakcemile3 delikafadulden bu da kendine gelmen için =======> :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?