tesekkur ederımzumrudu_anka hadi gözün aydınn canımmm.maşallah maşallahh kocaman olmuşşş prensin
selam kızlar, nasılsınız bugün? ben okulda sinir krizi geçirmek üzereydim, neyse ki eve gelip rahatladım biraz. malum bizim şu nöbet durumları, okadar çok şikayet ediyoruz sizler de alıştınız artık) bu hafta listeler yenilendi ve önümüzdeki 1 ay boyunca çift gün nöbet vermişler. kasım ortasına kadar da mecburum tutmaya. haftam o zaman dolacak. ben bir gün tutunca eve nasıl geldiğimi bilemiyordum. itiraz edince değiştirdiler neyse ki.
gerçekten bazen bu idareciler çok düşüncesiz olabilio... aslında erken rapor alabilirsin doktoruna söyleyip.. ben bi önceki hamileliğimde almıştım öle bi trapor..
gerçi bazı idareciler onda bile sıkıntı çıkarıyolar ama..
naz ben bucadayım sen nerdesinn
dillerim_lal yengenle ilgili yorum yaptım da onu oku demiştim güzelim.
valla utanmıyacağım yerdeysem söylüyorum sonrasını düşünmek bile istemiyorum.:)))))
arkadaşlar sizde de mide ağrısı yanma ve gaz oluyo mu?.. ben son bir haftadır özellikle gaz problemi yaşıyorum daaaaohaoldumsmile
dünde kontrole gittim detaylı ult. girdim
çok muhteşemdi yaaa bayıldım onu izlemeye
ama yüzünü profilden bir türlü göstermedi
doktorda cd vermedi o yüzden bir daha ki sefere bakalım tekrar baktıracağım
allahtan eşim foto makinesine çekti görüntüleri özledikçe oradan bakıyorum ama çok tatlı bu benim mi dedim resmen eli sürekli ağzındaydı yine uykudan uyandırdık büyük bir ihtimalleki esnedi yerim ben onun ağzını:asigim:
dillerim_lal süperr kız buuuuuuuuuuuu alkisalkisalkis
ayrıcaaa ben sanaa kötü mü davrandımm kiii bak şimdi de bunu yapıyorumm ===>:uhm: :çok üzgünüm: :gitme:
dilerim_lal bunu senmi salladın yoksa böyle bişey zaten varmıydı? :)
oyy oyy oyy kıyamammm olumunekankayizsmile yok canım senin vurduğun yerde gül biter zatiikaydirigubbakcemile5
arkadaşlar bebeğimin hareketlerini görmek için babamız ne zaman baksa duruyo oğlumuz tık yok
oynuyo şimdiden bizimle
adam göremedi bi türlü hareketlerini
sizdede oluyomu
arkadaşlar bebeğimin hareketlerini görmek için babamız ne zaman baksa duruyo oğlumuz tık yok
oynuyo şimdiden bizimle
adam göremedi bi türlü hareketlerini
sizdede oluyomu
ben salladım tabiki canıııımmmmmm
beğenirseniz devamınıda yaparızzz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?