kızınn cicilerini sağlıklı güzel günlerde kullansın inş...bugün hediyemizi aldık inşallah beğenilir,
kızıma da bir sürü şey aldım.pijama zıbın vs
a101 dende nevresim ve battaniye aldım battaniye 7 nevresim 6 lira
nesli sen karpuz patikten örüyordun demi...bende örcem ondann geçende gülşah sayılarını vermişti ama ben o zaman not etmemişim sayılarını şimdide kaçıncı sayfada olduğunu bulamıyorum rica etsem sen yazar mısın?:hulya:
yarın unutmazsam doktora sorayım bakalım nerde durması gerekiyor diye yarın muayenemiz var kaydirigubbakcemile3melocum senindemi hep kasığında duruyor ayyy zor oluyor böyle degil mi ? başından beri hep hissettigim yerde yatıyor galiba :)
Bu arada bebeğinizi nerde hissediyorsunuz kızlar? benim bebeğim 25 haftayı doldurdu bugün. ve göbek deliğimden 3 parmak yukarda vuruşlarını hissediyorum.
ben bi gayret patiğin diğer eşini örüyom bizi iş yerinde bi görseniz karşımda arkadaşım oğluna hırka örüyo ben patik :hulya:kaydirigubbakcemile3 patron gelmese birazdaha bitiririm heralde
kızlar bilin bakalım kim burda
popçu yaşar
senelerin müzmin bekarını evlendiriyorum mayıs 2011 de olumunekankayizsmile
kızlar dün başıma çok kötü bişey geldi korkudan elim ayağım titredi resmen dün akşam saat 8 gibi benim evin dışında ayrı bi kapı daha var onun açılma sesi geldi kapıdaki gözden baktım çünkü eşim geç gelicekti sonra aprt otomatiği kaPalı ama kapıda bi adam var bizim evde genelde sesszdir sonra aprt otomatiği yandı adam hala orda sabit bekliyor evden ses çıkıcakmı diye bende tv sesini açtım kapımı kitledim eşimi aradım ama adam hala orda laf olsun diye eşime nerdesin dedim kendi kendime cevap verdim kapıdaysan markete uğra diye adam hemen gitti ama ben o telaşla balkondan bakamadım kaynım gelip yanımda kaldı allahtan eşimde yoktu evde aman evde oturan hanımlar kapıları sıkı ssıkı kitlemeyi unutmayın
Kızlar ,güzel,tatlı anneler hepinize Tünaydın.
Ben ancak girebildim bugün.
Sizlere bişey sormak istiyorum bende dün akşam başlayan özellikle karnımın sağ tarafında sızı şeklinde ağrılar oldu bu sabahta sağ ayağım kasıldı kramp şeklinde sanki.Sizlerde yaşıyormusunuz merak ettim aynı sıkıntıları?
hepinize sevgiler
günaydın güzel anneler minik melekleri hepinizi oğluşumla kocaman kocaman öpüyoruz biz bugün oğluşumuzu gördükkk 670 gr 31 cm olmuş çok sağlıklı dedi herşeyi iyi gidiyormuş çok şükürepeyde hareketliydi yine herzamankli gibi doktor teyzemiz artık alışverişe başlamak lazım dedi kocaman olmuş bu yakışıklı dedi bende dayanamayıp yine bişeeyler aldım ama babamızda bu sefer istedi yoksa aldırmazdı klava:
baaaane baaanee, kösede oturabilecegimide sanmiyorum ofiste bile yarim saatte bir kalkip voltami atiyorum yoksa tutulup kaliyorum akannehir hele geceleri cok zor olmaya basladi sizlerdede öyle mi kizlar magnezyumu aldigim halde sag kalcamdan ayagima kadar tutulup kaliyorum cok aciyooo bilmiyorumkismile
ayrica yarin arabaya bolca yastik battaniye koycam esimi önden göndercem kaloriferleri acsin arabanin arada kestiririm arabada yerimseniben
tekrar tşk edrim canım yoktu bişeyi birden kalp krizi geçirmiş tamam yaşlı ama insan çok üzülüyo ananemin yeri bende bi başkadır:a015:
Allah mesut etsin cnm, biraz uzanacak yer istersin bi kaç saat sonra 10-15 dk uzanırsınohh canima degsin tek basina üsümek sıkıcı oluyodukaydirigubbakcemile3
ne cok uyuyo benim kizim dogumdan snrada inadima uyumaz biliyorum ben basima gelecegi ahanda böyle dolanacam sempatiksalakcinni
buarada kizlar yarin kardesimi nisanliyoruz kiz tarafi buraya 1,5saat uzaklikta bide orda sonuna kadar oturcaz ben ne halt etcem yarin öfff eyvahedigeldismile
ii geceler arkadaşlar..
Dünden bu zamana 50 sayfa birikmiş oku oku ancak bitirdim. Umarım herkes iidirr.. Yeşimcim bebeğine maşallahh kocaaaaaaaman olmuş
Ctesi bende ayrıntılıya giricem. 2. Şeker yüklememide ptesiye erteledim. inş bu sefer yüksek çıkmaz.
Burcuuu tekirdağ pazarına gelesim geldi walla :)
cnm aynen benimde 165 çıktı we dr 100 gr istedi. Ptesi tekrar edilcek. inş bu kez normal çıkar sonuçlarımız.
sağolasın mavicimgüle güle giysin bebegin canım a.s
kendine dikkat et öpüyorum canııımmben çıkıyorumm kızlar
kendinize ve bebeklere iyi bakın bol tepikli akşamlar diliyorummm öptümmm hepinizi ))
kızınn cicilerini sağlıklı güzel günlerde kullansın inş...
ay ben hediye konusunda o kadar berbat durumdayım ki anlatamamm güzel ve değişik bir şey olsun istedim herkes gibi ama istediğim gibi bişi bulamadım geçen gün bişi aldım eve gelince hiççç içime sinmedi yarın yeni bişi almak için çıkcam bakalım inş bulabilirimsempatiksalakcinni
ya bizde uyku seti bakıyoruzz ama bulamıyoruzz ben içinde çok fazla parça olmasın istiyorum(cibinlik,alt açma vs...gibi)baktıklarım hep öyle ve beğenmedim sadece bir tane english home da beğenmiştimm bi daha gidip bakıcam artık
selam arkadaşlar ben dr tetanoz olmayacakmıyız diye sordum ii degil ben hastalarıma yaptırmıyorum dedi kafam karıştı ne yapsam bilmiyorum böle bi şey duyan varmı acaba
benim kocişte gececii 10da gidiyor sabahlaraaa kadar yanlızımmmm((. ya kızçem bu günlerde sessizleşti birazz annesine mi küstü yoksa senağlama :a015: :çok üzgünüm:
İyi akşamlar fıstıklar,a.s.
Ayy feci yorgunumm, uzandım biraz dinleniyorum, başağrımda had safhada, evde parol falanda yok normalde ağrı kesici almıyorum diye... en azından şu baş ağrısına bir çağre bulabilsem şimdi.
tüm günüm sohbet muhabbet geçti ama kafam bir süre sonra kaldırmıyor böyle ağrı çekiyorum yaşlıda değilim ama ne bilim,
Kağanda sürekli kaçıyor kendisini kovalattırıyor bana yavrucum :))
canım eski usül ama patates dilimleri koyup başını sarıp biraz loş bi ortamda başın rahatlar bende ilaç kullanmak istemediğim için öyle yapıyorumazıcık komik oluyor kağana yakalanmadan yap çocğa kal gelirdelikafadulden
Cnm hemen deniyorum sağolasına.s.Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?