2011 Şubat Anneleri

bugün hediyemizi aldık inşallah beğenilir,
kızıma da bir sürü şey aldım.pijama zıbın vs
a101 dende nevresim ve battaniye aldım battaniye 7 nevresim 6 lira
kızınn cicilerini sağlıklı güzel günlerde kullansın inş...
ay ben hediye konusunda o kadar berbat durumdayım ki anlatamamm güzel ve değişik bir şey olsun istedim herkes gibi ama istediğim gibi bişi bulamadım geçen gün bişi aldım eve gelince hiççç içime sinmedi yarın yeni bişi almak için çıkcam bakalım inş bulabilirimsempatiksalakcinni
ya bizde uyku seti bakıyoruzz ama bulamıyoruzz ben içinde çok fazla parça olmasın istiyorum(cibinlik,alt açma vs...gibi)baktıklarım hep öyle ve beğenmedim sadece bir tane english home da beğenmiştimm bi daha gidip bakıcam artık

yapılışı: 25 ilmekle başlıyoruz.30 sıra haruşe ördükten sonra 10 sıra kesilirve beyaz iple 4 sıra düz pembe iple 4 sıra ters örüyoruz.9 sıra beyaz 8 sıra pembe olacak sonra kesiyoruz. sen bu kadarını yap dikimini anlatırım yineee

melocum senindemi hep kasığında duruyor ayyy zor oluyor böyle degil mi ? başından beri hep hissettigim yerde yatıyor galiba :)
yarın unutmazsam doktora sorayım bakalım nerde durması gerekiyor diye yarın muayenemiz var kaydirigubbakcemile3

selam arkadaşlar ben dr tetanoz olmayacakmıyız diye sordum ii degil ben hastalarıma yaptırmıyorum dedi kafam karıştı ne yapsam bilmiyorum böle bi şey duyan varmı acaba

Bu arada bebeğinizi nerde hissediyorsunuz kızlar? benim bebeğim 25 haftayı doldurdu bugün. ve göbek deliğimden 3 parmak yukarda vuruşlarını hissediyorum.

Cnm aynen dediğin yerdede hissediyorum, ortadada aşağıdada, muhtemelen üst kısımda ellerini oynatınca alt kısımdada ayaklarını oynatınca hissediliyor
ben bi gayret patiğin diğer eşini örüyom bizi iş yerinde bi görseniz karşımda arkadaşım oğluna hırka örüyo ben patik :hulya:kaydirigubbakcemile3 patron gelmese birazdaha bitiririm heralde

wawww maşallahhh
kızlar bilin bakalım kim burda
popçu yaşar
senelerin müzmin bekarını evlendiriyorum mayıs 2011 de olumunekankayizsmile

Cnm sen ne iş yapıyorsun ??
Aman cnm Allah korusun dikkat et
Var cnm hepsinden bol miktarda, ara ara azalıp artıyor

Cnm işte ben o ağrının oldukça ilerlemiş bir versiyonunu yaşayıp yürüyememiştim, zorlanmaktan eğilip kalkmaktan ve ağır kaldırmaktan oluyormuş
tekrar tşk edrim canım yoktu bişeyi birden kalp krizi geçirmiş tamam yaşlı ama insan çok üzülüyo ananemin yeri bende bi başkadır:a015:

Cnm geçmiş olsun Allah şifa versin Allah mesut etsin cnm, biraz uzanacak yer istersin bi kaç saat sonra 10-15 dk uzanırsın
Gel canım gel :))

güle güle giysin bebegin canım a.s
sağolasın mavicim
ben çıkıyorumm kızlar
kendinize ve bebeklere iyi bakın bol tepikli akşamlar diliyorummm öptümmm hepinizi ))
kendine dikkat et öpüyorum canııımm

benimki sade bildiğin nevresim takımı

selam arkadaşlar ben dr tetanoz olmayacakmıyız diye sordum ii degil ben hastalarıma yaptırmıyorum dedi kafam karıştı ne yapsam bilmiyorum böle bi şey duyan varmı acaba

bazı doktorlar yaptırmıyor ,ama benim doktorumun dediği aklıma yattı
Allah korusun kaza olabilir okulda mutfakta bi aksilik olabilir vurulmak daha mantıklı geldi vuruldum bende

İyi akşamlar fıstıklar,a.s.
Ayy feci yorgunumm, uzandım biraz dinleniyorum, başağrımda had safhada, evde parol falanda yok normalde ağrı kesici almıyorum diye... en azından şu baş ağrısına bir çağre bulabilsem şimdi.
tüm günüm sohbet muhabbet geçti ama kafam bir süre sonra kaldırmıyor böyle ağrı çekiyorum yaşlıda değilim ama ne bilim,
Kağanda bugün sürekli kaçıyor kendisini kovalattırıyor bana yavrucum :))

Son düzenleme:

canım eski usül ama patates dilimleri koyup başını sarıp biraz loş bi ortamda başın rahatlar bende ilaç kullanmak istemediğim için öyle yapıyorumazıcık komik oluyor kağana yakalanmadan yap çocğa kal gelirdelikafadulden

Cnm hemen deniyorum sağolasına.s.Şeniz

merhaba kızlar ayy geçmişte 100 sayfa birikti oku oku bitmedi naparsınız nasılsınız?

melocum nesli sevimli nasıl gidiyor kızlar?
benim bebiş bugün çılgın gibi tepiş tepiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…