benim kocişte gececii 10da gidiyor sabahlaraaa kadar yanlızımmmm((. ya kızçem bu günlerde sessizleşti birazz annesine mi küstü yoksa senağlama :a015: :çok üzgünüm:
Allah yardımcısı olsun canımgünaydın canlar nasılsınız...cumanız mübarek olsun
ben ii değilim yaa ananem yoğun bakımda dün hastaneye kaldırmışlar drlar kritik demişler durumuna yanınada giremiyoruz
ben de yarın gidiyoruuuuummmBen yarın yeni bir dr gidiyorum canım randevu aldım,bakalım o bu hafta bana yapacakmı bilmiyorum ama bana dr.aç gel demişti seninki neden öyle söylemedi anlamadım daha önce şeker için kan verdin mi sen aç karnına
Prenses iyi teyzesi tepik atıyor içerden annesine sürekli :))
Maşallah canım kocaman olmuş prens'in bakalım bizim minik kızçe ne kadar olmuş yarın öğrenicez inş.
aman dikkat et yaaa...Allah korusun bizde de alarm var ama,insan öyle bir durumda korkar tabikikızlar dün başıma çok kötü bişey geldi korkudan elim ayağım titredi resmen dün akşam saat 8 gibi benim evin dışında ayrı bi kapı daha var onun açılma sesi geldi kapıdaki gözden baktım çünkü eşim geç gelicekti sonra aprt otomatiği kaPalı ama kapıda bi adam var bizim evde genelde sesszdir sonra aprt otomatiği yandı adam hala orda sabit bekliyor evden ses çıkıcakmı diye bende tv sesini açtım kapımı kitledim eşimi aradım ama adam hala orda laf olsun diye eşime nerdesin dedim kendi kendime cevap verdim kapıdaysan markete uğra diye adam hemen gitti ama ben o telaşla balkondan bakamadım kaynım gelip yanımda kaldı allahtan eşimde yoktu evde aman evde oturan hanımlar kapıları sıkı ssıkı kitlemeyi unutmayın
benim de ya aa...hep kasığımdabenim hep kasıklarımda duruyor hatta alta doğru tekmeliyor bazen hemen tuvalete gidiyorumm acıyorda yukarı cıkmayı düşünmüyor galiba :)))))delikafadulden
yaaa..bebeğin sağlıklı olsun da kiloları veririz ben 80leri görücem yarınmrb hanımlar nasılsınız....benim içim çok sıkılıyor bugünn anlamsız bir durgunlukk var üzerimdee ve bir haftada 2 kiloya yakın almışımm napıcamm ben pöffmafoldumben
aynneeeeennn..ama haftaya 29 ekim nöbet yok sonrada nöbetten düşüyoruuuuzzkızlar selam hepinize nasılsınız?
ben iiyim şükür ama yorgunumokulda nöbetim vardı çok yoruldum be yaa sempatiksalakcinni Allahım şu nöbetten bi düşeyim bi ohhh çekicem
kilo verme koçu benim doğumdan sonra veririzben zaten kilolu hamile kalmıştım o kadar dikkat etmeye çalışıyorumm gecelerii kurt gibi acıkıyorum ama yemiyorumm sadece meyve ile idare etmeye çalışıyorum bu zamana kadar hep 1 kilo almıştım ayda ama bugün sabah tartılınca şokk oldumm:2:
tşkler cnm sonradan gördüm :) kızımın birkaç cicisini ekledim diğer topiğe :)))
nur_dan85 fiyatı iyi gibi canımm.ben hapy baby nin mavisini aldım 20 tl ye.
üffff ne güzel patiği bitirecektim patron geldisempatiksalakcinni
sizde bana bişi demiyonuzzz :teselli: :roflol: benneyaptımki
sizde bana bişi demiyonuzzz :teselli: :roflol: benneyaptımki
diğer topik hangisi canım bebişine aldıkların?
Allah yardımcısı olsun canım
ben de yarın gidiyoruuuuummm
aman dikkat et yaaa...Allah korusun bizde de alarm var ama,insan öyle bir durumda korkar tabiki
benim de ya aa...hep kasığımda
yaaa..bebeğin sağlıklı olsun da kiloları veririz ben 80leri görücem yarın
aynneeeeennn..ama haftaya 29 ekim nöbet yok sonrada nöbetten düşüyoruuuuzz
kilo verme koçu benim doğumdan sonra veririz
gülegüle giysinn
ben de çok şey aldım bugünohaoldumsmile
üffff ne güzel patiği bitirecektim patron geldisempatiksalakcinni
bugün hediyemizi aldık inşallah beğenilir,
kızıma da bir sürü şey aldım.pijama zıbın vs
a101 dende nevresim ve battaniye aldım battaniye 7 nevresim 6 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?