Merhaba herkese :)
Yarın ayrıntılı ultrasona girecegiz :)
Fatmacım kızının odası hayırlı olsun. Biz de oda alalı çok oluyor ama bir türlü oglum orada yatmıyordu. Bu gece kendisi orada yatmak istedi. Oglumunda odasında ilk gecesi :)
Merhaba canım hoşgeldin nasılsın .
Cumartesi günleri drlar saat 3'e kadar çalışıyorlar ya bende erkenden gidicem belki şeker testinide yapar diye.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3O haliyle nasıl bu adam doğum yaptırdı ki ablam ve arkadaşları çok met ettiler bakalım ne olacak bundan da memnun kalmassam zaten artık çocuğumu başka illerde doğurmaya karar verdim
kızlar belki siz bilirsiniz tecrübelisiniz
sağlık ocağından süt kuponu ne zaman veriliyordu fatma-şenay
kızlar belki siz bilirsiniz tecrübelisiniz
sağlık ocağından süt kuponu ne zaman veriliyordu fatma-şenay
selam canım benim de ilk tecrübem)
ama melocum senin için netten şunu buldum;meslektaşıma olsun o kadar yardımım)
kasım başında sağlık ocağına gidicem aşı için, yine sorup yazarım sana doğrusunu.
""7. aydan sonra her ay 1 kupon olmak üzere toplam 6 tane kupon veriyor sağlık ocagı ve her kupon 12 lt süt değerinde anlaşmalı marketen alınıyor.""
sevinç bebişin adını ne koyuyosunnn
İyi akşamlar fıstıklar,a.s.
Ayy feci yorgunumm, uzandım biraz dinleniyorum, başağrımda had safhada, evde parol falanda yok normalde ağrı kesici almıyorum diye... en azından şu baş ağrısına bir çağre bulabilsem şimdi.
tüm günüm sohbet muhabbet geçti ama kafam bir süre sonra kaldırmıyor böyle ağrı çekiyorum yaşlıda değilim ama ne bilim,
Kağanda bugün sürekli kaçıyor kendisini kovalattırıyor bana yavrucum :))
ben hamileliğimden önce mandalinayıtek tük yiyerek kışı bitirirdim.şimdi neredeyse bir oturuşta 10 tane yiyorum dururkan canım istiyor Allahtan mevsimi.sanırım mandalina aşeriyorum:CüvCüv:
günaydınnnnn bugün nöbetçi benim heralde :)))
bende bendeeeeeeekız bende sana özendim iş yerine elişi getirdim kimse olmazsa yapıcam :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?