2011 Şubat Anneleri

Sağol canım
Demek bugün iki çocuk içinde bir ilk :)
Bizim kız 6 aylıktan itibaren kendi odasında yatıyordu ama büyük beşiklerden almıştık birde şifonyer vardı
aslında bebiş olmasa o yatak daha bizim kızı 2 sene götürürdü ama malum 3 ay sonra bebiş gelecek oda şart oldu:)
Ayyy senindemi görüş günün ne güzelllopuyorumnanaktan

Mrb kızlar nasılsınız.bizim internet apartman internetiydi meger apartmanda ortak internet kullanımı yasakmıs kesmisler sımdı biz bireysel intrnt alana kdr nete grmyrm simdi de ceptn grdm hatta. Beni mrk etmyn hasta falan diilm cok skr öptm hepınzı arada böle ceptn girerm

istanbul avrupa yakasındaki arkadaşlara bir haberim var;
memorial şişli hastanesinde her cumartesi 14:00-16:00 arasında doğuma hazırlık kursları varmış.
9 ekimde başlamış, 13 kasıma kadara her hafta sonu var.
bu haftanın konusu
Gebelikte Cilt Hastalıkları
Uz. Dr. Ahmet Arpacı

İdeal doğum şekli var mıdır?
Op. Dr. Figen Taşer Güney

Ağrısız doğum
Uz. Dr. Nerime Soybir

ben yarın gidiyorum bir aksilik çıkmazsa. ist. dışındaki arkadaşlarla bilgileri paylaşırım akşama

burada ataşehir memorialde hamilelik yogası kursu haberini paylaşmıştı bir arkadaş, kusura bakmayın adını hatırlamadım. ona bakarken bu haberi gördüm, süper oldu)

fatmacım birşey sorayım sana; bebek bezi alırken yeni doğan için 1 numara mı 2 numara mı uygun sence? kızında nasıl kullanmıştın? indirimdeyken bir-iki paket alayım dedim ama karar veremedim hangisini alacağıma

kızlar belki siz bilirsiniz tecrübelisiniz

sağlık ocağından süt kuponu ne zaman veriliyordu fatma-şenay

Canım hayırlısı ile git bakalım.Ben de bugün uzmanlar ve buğdaya hanım hakkında birçok olmsuz şey duydum ve araştırdım nette bu konu ile ilgili birçok şey okudum.Kafam karıştı.Arkadaşımın biride atakent nilgün hnm dedi benim büyük görümcemde daha önce ona gitmiş hiç ters davranmadı bana dedi sen acaba iyi gününe denk gelmedinmi ama yinede sana öyle davranmaması gerekirdi.Offf bilemiyorum bakalım ne olacak sen bir git yarın güzel haberlerini bekliyorum hayırlısı ile canım...

kızlar belki siz bilirsiniz tecrübelisiniz

sağlık ocağından süt kuponu ne zaman veriliyordu fatma-şenay

selam canım benim de ilk tecrübem)
ama melocum senin için netten şunu buldum;meslektaşıma olsun o kadar yardımım)
kasım başında sağlık ocağına gidicem aşı için, yine sorup yazarım sana doğrusunu.

""7. aydan sonra her ay 1 kupon olmak üzere toplam 6 tane kupon veriyor sağlık ocagı ve her kupon 12 lt süt değerinde anlaşmalı marketen alınıyor.""

Son düzenleme:

ne güzelmis afiyet olsun bebislerede göbislerede:icecream:

sevinç bebişin adını ne koyuyosunnn

valla canım babasında isim hakkı daha dün gece sordum :) karar vermemiş dahaa :))))

:sm_confused: ilaçtan başka bişi.. kafayı sıkıp yatıcan karanlık odada. kağanda gamyoncuiremsu mu istiyoo.

ben hamileliğimden önce mandalinayıtek tük yiyerek kışı bitirirdim.şimdi neredeyse bir oturuşta 10 tane yiyorum dururkan canım istiyor Allahtan mevsimi.sanırım mandalina aşeriyorum:CüvCüv:

valla kız bende mandalinaya feci sardımm.2 kilo aldım bi haftada kıymetli bitmesin pazara kadar diye idareli yiyorumm.yarın bidaha alırımm

günaydınnnnn bugün nöbetçi benim heralde :)))

bende bendeeeeeee kız bende sana özendim iş yerine elişi getirdim kimse olmazsa yapıcam :teytey:

bende bendeeeeeee kız bende sana özendim iş yerine elişi getirdim kimse olmazsa yapıcam :teytey:[/QUOTE]

:hulya::hulya:çok ayıp iş yerinde ohaoldumsmile :lepi::lepi:

bende bendeeeeeee kız bende sana özendim iş yerine elişi getirdim kimse olmazsa yapıcam :teytey:

:hulya::hulya:çok ayıp iş yerinde ohaoldumsmile :lepi::lepi:[/QUOTE]

bilmiyorumkismile çok mu ayıp ki bilmiyorumkismile

amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bananee lülülülülülü laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…