fatmacım birşey sorayım sana; bebek bezi alırken yeni doğan için 1 numara mı 2 numara mı uygun sence? kızında nasıl kullanmıştın? indirimdeyken bir-iki paket alayım dedim ama karar veremedim hangisini alacağıma
kızlar belki siz bilirsiniz tecrübelisiniz
sağlık ocağından süt kuponu ne zaman veriliyordu fatma-şenay
şaka yavru şaka örgüye devam bende bitirdim patikleri süslemesi kaldııı
günaydın herkese...
ya hediyeleri konuşmusunuz ben evde yatıyorum biliyosunuz dahada almadım, gezip alacaktım sözde ama şu şşartlarda netten sipariş vericem sağlık olsun napayım...
kızlar şu karpuz patiği merak ediyorum...resmi yokmu?
arkadaşlar bugün migrosta gördüm çantası ve içindeki ürünlerle birlikte 45 tl. ama kararsız kaldım. sizce nasıl uygun mu? çantasında kararsız kaldım bir büyük birde önde gözü var. yanlarıda cepli biberon falan koymak için..
kızıma bugün istikbalden genç odası aldık artık beşiğini kardeşi kullanacağı için
Imageshack - puzzlegenc2k.jpg - Uploaded by matrix77
nasıl sizce?
beşiğimizde fıstık yeşili uyumlu yani
günaydıın güzel annelerr herkes iyidir umarım.:lepi:
mide yanmasından çok şikayetçiyim dün sayesinde iki kez yemek yedim çıkardım yaa üşüttüm sanırım ..
herkese iyi hafta sonlarıı a.s.a.s.
güzelmiş nurdan civilimdede var bunlarda 49 tl ye ama markaları farklı hangi marka daha iyi onu bilemyorum ama bende alıcam bu çantadan aralık aında alıcma ama daha erken
aa çok güzelmş takım kızının seçmesi ayrı bi güzellik zaten kızın kaç yaşındaydı bu arada fns :uhm:
günaydın canım
midem benimde çok ekşiyor hemen bir rennie çiğniyorum kızımdada sürekli kullanmıştım bir zararı yok
kızım 4 yaşını bitirecek aralıkta u odayı sürekli istiyordu biz 3 kapılısını aldık ama yeni bebekte gelince anca olur diyeyerimseniben
ayy nasıl sevinmiştir yeni yatagım oldu diyee :dance: güle güle kullansın inşallah
fatmacım kızının odası hayırlı olsun mutlulukla kullansın inş vay be şimdiki çocuklar 4 yaşında oda ister oldu biz nereye gösterilse oraya kıvrılırdık şimdi bebeğe alacağımız oda takımını bizimkide beğenmez yenisini istermiş az biraz büyüyünce.Bende bak kardeş yapar b odayı ona veririm diye tehtid ederim artık napıyım:)
KIZLARRRR HEPİNİZE KOCAMANN GÜNAAYDINNN...
Bugün benim forumda son günüm,tabi geçici olarak.biliyosunuz malum yarın taşınıyorum,bugün pc yi ,modemi kolilicez,ve gittiğim yerde eve internet alana kadar uzunca bir zamanda aranızda olamicam,zaten yerleşme falan haftaları bulur,inşallah bu süre zarfında hepiniz sağlıkla sıhhatle kalırsınız bebeklerinizle beraber...
döndüğümde hepinizi bıraktığım gibi miniklerinizle sağlıklı görmeyi istiyorum lütfen lütfen lütfennn
kendinizi yormayın,canınızı hiç birşeye sıkmayın,strese girmemeye çalışınki,hepimiz şubat ayında günümüz geldiğinde sağlıkla doğurabilelim.dualarınızıda minik kızımdan ve benden esirgemeyin.
hepinizi özlicem,bebeklerinize ve kendinize çok iyi bakın.
özleyin beni anacım byeeee.
mapuci hadi rasgelsin işin kendini çok yormamaya bak.Yeni evin sana şans ve mutluluk getirsin inş.Seni bekleyeceğiz ama geldiğinde okumak zorunda kalacağın sayfalardan sorumlu değiliz:)
KIZLARRRR HEPİNİZE KOCAMANN GÜNAAYDINNN...
Bugün benim forumda son günüm,tabi geçici olarak.biliyosunuz malum yarın taşınıyorum,bugün pc yi ,modemi kolilicez,ve gittiğim yerde eve internet alana kadar uzunca bir zamanda aranızda olamicam,zaten yerleşme falan haftaları bulur,inşallah bu süre zarfında hepiniz sağlıkla sıhhatle kalırsınız bebeklerinizle beraber...
döndüğümde hepinizi bıraktığım gibi miniklerinizle sağlıklı görmeyi istiyorum lütfen lütfen lütfennn
kendinizi yormayın,canınızı hiç birşeye sıkmayın,strese girmemeye çalışınki,hepimiz şubat ayında günümüz geldiğinde sağlıkla doğurabilelim.dualarınızıda minik kızımdan ve benden esirgemeyin.
hepinizi özlicem,bebeklerinize ve kendinize çok iyi bakın.
özleyin beni anacım byeeee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?