2011 Şubat Anneleri

günaydın canım banada dün akşam geldi kitapçık çok güzell cdyi merak ediyorum sen izleyebildnmi

aaa bu karpız patik ne kadar kolay gözüküyor bende yapabilirim heralde haruşayı biliyorum sempatikcinii ama kesmeyi bilmiyorum olsun yauu kurcalarımm öğrenirim heralde

ayy nesli çook güzelllll olmuşşş bak heves ettimmm yapabilir miyim acabaa

bana gelen pakette

1- mektup
2- bebeğimi beklerken kitapçığı
3-milupa bebek çorbaları tanıtım kağıdı %30 indirim kuponu
4- nivea ürünleri %25 indirim kupanları
5- philips avent emzirme rehberi kitapçığı.2 tane göğüs pedi krem numunesi
6-nıvea baby pişik önleyici krem şampuan numunesi ve ıslak mendil
7- emziren anneler içn süt artırıcı bitki çayı numunesi 1 tane minnacık

cıkss cd yok

Son düzenleme:

saol canımm kocaman olsunlar artık zamanları dolsunlarda geldinler

bizimde kapımızı açık bırakıyorlar oda yetmezmiş gibi biede üste çıkıyorlar anahtarımız yok diye istedilerde vermedik sanki hala etkisindeyim 2debir kapıya bakıyorum banada bu kar kaldı saolsunlar

bendede gögüs kremi yok cd var bilmiyorumkismile

tünaydınn minik meleklerin güzel annelerikaydirigubbakcemile2nasılsınız?sanırım ben hasta olucamm sesim bi garip kalktığımdann beri... nesli patikler süper olmuşş....

dün gece yine uykut tutmadı halbuki gün içinde ne kadar yorulmuştum

sabah 9 da kursa gittim ordan kayınvalidemle gezmeye gittik akşamda yine kayınvalidem kayınpederim falan eşimin amcasına gittik acayip yoruldum ohh bu gece iyi uyurum dedim ama yok yine uyuyamadım

2 buçukta dayanamadım kalktım ayaklarıma dizlerime kadar duşun telefonundan soğuk suyu yukarı doğru masaj yaparak tuttum.aklınızda olsun bu yöntemle huzursuz bacaklarınız çok rahatlıyo soğuk su kan damarlarınızı genişletiyor hareketlendiriyor ve bacaklar ferahlıyor inanaın yattığınızda ayaklarınız hiç üşümüyor kan dolaşımı sağlandığında sıcak oluyor ve rahatlıyorsunuz

neyse yattım ay bebeğim bir hareketlendi bir hareketlendi fırlayacak karnımdan soğuk suyu yiyince ürperdimi naptıysa eşim taa yanımdan farketti uyandıda eli karnımda uyudum babası sakinleştirdi biraz onu

ya arkadaşlar ben kpss ye girmemiştim o gün çok bulantım vardı şimdi bana sınav giriş kartı gelmiş ama bi geçerliliği olmaz herhalde demi sadece deneme olmuş olur benim için çünkü genel kültür puanım yokk zaten...kararsız kaldım girip girmeme konusundaasempatiksalakcinni

ben de tam tersi durumdayım şuan kafamı koyduğum yerde uyuyasım var böylede çok kötüü ama napalım 3 ay daha çekicez böyle

dün kendime hamile külodu aldımmm şu zamana kadar lastiksiz normal kilotlarla gelmiştim ama artık sıkmaya başladılar...pahalıdır diye düşünmüştüm ama 5 lira diyince şaşırdım bir de sütyen aldım çok hoşuma gitti arkadan birleşik öncen açılıp kapanıyor arkası yüzücü atleti gibi henüz kullanmadım bi yıkayayım demiştim ikisini 20 liraya aldım.memnun kalırsam birdaha alırım dedim.

Son düzenleme:
kızlar ben daha kahvaltı etmedim

kalkayım bir duş alayımmm kahvaltı edeyimm bugün hafta sonu için eskişehire gidicez daha çanta hazırlıcamm gelirim yine görüşürük

hadi canım kolay gele sizee.tez zamanda bekliyoruzz

kızlar ben daha kahvaltı etmedim

kalkayım bir duş alayımmm kahvaltı edeyimm bugün hafta sonu için eskişehire gidicez daha çanta hazırlıcamm gelirim yine görüşürük

afiyet olsunn biz öğlene acıkıcaz nerdeyse ohaoldumsmile .benim annem eskişehirlii 2 sene olcak gitmeyeli çok özledimm oralarıı

slm kıslar nasılsınız

dillerim guzelmiş iç çamaşırı etliktenmi aldın?

merhaba arkşadaşlar bizde park yatağımıza karar verdik sevi bebe nin alıyoruz inşş çok hoşuma gitti bide sevi bebe kalitesi çok ii bikaç ürünün ddaha almıştım inşalalh rahat rahat uyur içinde minik sıpam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…