2011 Şubat Anneleri

Selam canım biz iyiyiz sen nasılsın , bugün bende gönderiyorum hedimi getirdim dükkana
isim konusunda neden olumsuz tepkiler aldınız merak ettim doğrusu

yok kız öle çıkamazkii :))) benim hediye 1 saat sonra kargoya verilcek ohh be kurtuldum

yok kız öle çıkamazkii :))) benim hediye 1 saat sonra kargoya verilcek ohh be kurtuldum

Ne biliyim ya çok baskı kuruyor annem bana sende öyle yan yatardın hep dedi ama hiç bu kadar ona sıkıntı yapmamışım benim el resmen karnımın altında geziyorum dükkanda o kadar aşağıda yani (

aa peki sen tam olarak nerde hissediyorsun onu kafası aşağıda o zaman dimi
Benimki döner yada çıkar diye birşey söylemedi ama keyfi çok yerindeydi bebeğimin uyuyordu gene çok uykucu olacak galiba bu bebiş :))

cnm ters demek kfasının yukarda olması demek bnmki yukarda kafası :) bnde yürürken sızı duyuyorum adım atrken biraz önce bebek sepeti için süs aldım yürüyemedim vallla çağlayancımkaydirigubbakcemile2

Hmm bak öyle olduğunda kafasının yukarda demek olduğunu bilmiyordum yeni birşey öğrenmiş oldum :))
Ben annemlere geçen haftadan beri aşağıda diyordum yok canım anlamassın daha diyorlardı ama dr.da söyleyince inandılar yayılıp yatıyor kızım orada

bebek doğarken ilk kafası cıkıyor ayaklarının yukarda oluyor ters olunca aykalar asağıda oluyor ozamn sezeryana alıor bebeğin boğulma riski falan oluyor..

esraa47, meloni84, mimix, naz0635, nesli81, nurberra, pnrgl, tombii herkese kucak dolusu sevgiler...
Çağlayan ben bana gelen hediyeyi aldım ancak arkadaşa nasıl teşekkür edebilirim. Yani bunu buradan mı yazıcaz? Ben aldığım hediyeyi bugün kargoya veriyorum :))

merhabalar cutieee sana da kucak dolusu sevgiler:)))

Kızlar ya((
benım bır sorunum var....tabı buna sorun denırse..keske her sorun bu kadar küçük olsa..ama moralım bozuldu bır kere napım((
c.tesı gunu esımle bırlıkte alısverıse gıttık ve mınıgıme bırsuru sey aldık..bugun eltım geldı vee cok almıssın ne gerek var dedı.moralım bozuldu..kızlar sız kacar tane zıbın takımı aldınız. Hastane cıkısı olarak 1 tane 10lu takım aldım ..5 tane de alt ust eldıven bere önluk seklınde takım aldım cokmu sızce.

çağlayancım prensesine kocaman maşallahbıdıklar artık hızla büyüyor galiba rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inş....
nasılsınız arkidişlerr

buket111,buseemm,Çağlayan,esraa47,izmirligülşah,kumralperi,melocum,mısra,naz0635,nhlhsn,nur_45,sarişeker hepinizee merhabalar,mutlu sağlıklı haftalar olsun

geçmişi okumaktan vallahi yorgun düştüm kızlar

benim bu sabah şeker yüklemem vardı 50 Gr lık yükleme neticem 75 çıktı.Max değer 140 sanırım.Şu durumda daha önce yaptıranlar var mı aramızda?Bu değer normal gibi gözüküyor doktorumdan henüz telefon almadım bekliyorum.
sizce nasıl?

halt etmiş o iyi yapmışsın canım yenidoan bebek kusuyo musuyo üstü başı değişiyo değişik değişik güzelce giydirirsin işte hiç de çok değil iyi yapmışsın

Burdan yazıcaz ama ne kadar çabuk geldi senin eline daha biz vermedik bile :))
Sen o resmini çek ve ekle hediye topiğine olur mu orayada arkadaş için teşekkürlerini yazarsın bizde görmüş oluruz hem

Hiçte çok değil canım ya alt üst takım olarak artık almazsın sende onları giydirirsin bence seni çekemediğinden öyle moralini bozmuştur
Güzel günlerde kullan hepsini

çağlayancım prensesine kocaman maşallahbıdıklar artık hızla büyüyor galiba rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inş....
nasılsınız arkidişlerr

Saol canım inş.sağlıkla zamanlarda gelsinler inş.
Benim kızçem bugün gene kıpır kıpır maşallah sen nasılsın canım bebişin nasıl

Hoşgeldin canım benim 114 çıktı cumartesi günü dr.iyi dedi seninde iyi çıkmış ama değerlerin canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…