Kullanıcı panelinde profil düzenleme kısmını tıkla orada en altta çizelge kısmı var linki kopyalayıp oraya yapıştır.
ekledim bakalım bu da deneme mesajım bakalım olmuş mu
Olmuş :)
Burcu hoşgeldin.
burcuu hoşgeldiinnn
nasılsınız kaan cığın babasıyla hasret giderdimi.,,
sen nasılsın?ne çok soru sordum dimi
Evridiki; çook teşekkürler canıma.s.
Canımcım hoşbuldukŞeniz Kağan hep babası ile yapışık aynı yerde durmak istiyor, eğer farklı odada olurlarsa kazara hemen baba baba diye diye evi arıyor babasını bulana kadar :))
Bu arada eşimde kağanın bu davranışlarından bi havalarda anlatamam :)) kıskanmıyosun dimi deyip duruyor :)) bende mahsustan kıskanıyo numarası yaptım iyice keyiflendi :))
Ay ne diyim kağanla babası zaten iki çocuk, karnımdakide bi çocuk etti 3 çocuk :))
Yarında ben ve kağan doktora çıkıcaz, benim dikiş yerimdeki hassasiyet fln hepsini anlatıcam, kağanında maalesef bugünde devam eden yeme problemi doktora götürülme nedeni...
Sen nasılsın cnm, bebiş nasıl
Olmuş :)
Burcu hoşgeldin.
Hoşbulduk canımm nasılsın bebişko nasılŞeniz
kıyamam ben ona özlüyor tabikii
bizde iyiyiz yarın doktora gidicez inşalah bi aksilik çıkmazsa malum daha cinsiyetini bilmiyoruz heyecanla bekliyoruz işte
valla tüm resmi olmayan ve anti-tıbbi yöntemlerde kız çıkıyor
aslında benimde gönlümden kız geçiyor hele babamız severken bile kızım diyor
ama içim razdıda gelmiyo ya erkekse üzülür beni istemiyolar falan diye düşünür diye senaryolar yazıyorum..
kızlar selam..
nasılsınız,ben daha iyim knamam çok azaldı çook şükür, bugün işe gittim toparladım ama tembelliğe alıışmışım geldim hemen yattım,kayınvalidemler bizde kalıyorlar sağolsunlar...haftada birgün gidicem işe evden çalışıyorum diğer günler Allahım inşallah kanamam olmaz....,,
buarada pek içime sinmesene hediyemi netten seçtim inş.beğenilir...
Burcu cnm eşinin işi nedir_?
kızlar selam..
nasılsınız,ben daha iyim knamam çok azaldı çook şükür, bugün işe gittim toparladım ama tembelliğe alıışmışım geldim hemen yattım,kayınvalidemler bizde kalıyorlar sağolsunlar...haftada birgün gidicem işe evden çalışıyorum diğer günler Allahım inşallah kanamam olmaz....,,
kızlar selam..
Cnm eşim subay, gemimizde marttan beri tersanede,bu yüzden elimiz kolumuz bağlı çok sık görüşemiyoruz,bu durum en az ocak 15e kadar sürecek gözüküyor maalesef
Cnm geçmiş olsun, kanaman varken işe gitmeyebilsen keşke...
ay şu "öyle bir geçer zamanki" dizisindeki osmana içim parçalanıyo
o baba olacak adama amca olacak adama da sinir oluyorummm pööff yaaa
anladım cnm gerçekten çok zor bir durum ama yapacak bişi yok. Benimde eşim astsubay. Asker eşi olmak çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?