Günaydin kizlar, seker yüklemesi yapacak olanlar sakin olun streste sekeri etkiliyo, hem biraz rejim kötü degil 3 kilo verdim bile ben =)
park yataklara bakıyorum kızlar ama sankı besıkler daha cok ılgımı cekıyor bırde ınternetten olmuyor gıdıp yerınde arastırmalıyım sanırım
günaydınnn minik meleklerin güzell anneleriiopuyorumnanaktan
Ne rejmi yapıyorsun kız sen 3kg da iyi vermişsin hani bende bu hafta yeme düzenimi tamamen değiştirdim bakalım sonuç ne olacak 1 ay sonunda
aslinda rejimde yapmiyorum diger topige yazdim beyazlari hayatimdan cikardim okadar beyaz ekmek makarna pirtinc yok hepsi tam tahilli sekeri cikoyu tamamen cikardim hayatimdan, ve her ögün et yemegi olsun makarna sebze yemegi olsun bolca yiyorum valla ama karbonhidrati azalttigim icin kilo vermen normal dedi diyetisyenim kaydirigubbakcemile2
günaydın hatunlar ben geçmişe dalınca yazamadım da her topiğe bakmaya çalışıyorum farklı neler yazılmış diye hediyelerde ulaşıyor oooh oooh ne güzel hepsi çok güzeller zaten buradki güzel annelerden de böyle güzel şeyler çıkardı
bu aksam foruma gıtmeyı dusunuyorum gecende gordum orda cok cesıtlı bebek magzaları var fakat ben bebek esyalrından hıc anlamıyorum nasıl yapıcaz bakalım kızlar hamıleyken nasıl dıyetler uyguluyorsunuz kı?
aslinda rejimde yapmiyorum diger topige yazdim beyazlari hayatimdan cikardim okadar beyaz ekmek makarna pirtinc yok hepsi tam tahilli sekeri cikoyu tamamen cikardim hayatimdan, ve her ögün et yemegi olsun makarna sebze yemegi olsun bolca yiyorum valla ama karbonhidrati azalttigim icin kilo vermen normal dedi diyetisyenim kaydirigubbakcemile2
kızlar emzık bıberon ısını halleden var mı?
çok şükür iyiyiz çağlayan teyzesi kızımla babamızı bekliyoruz buarada kızıma karpuz patikten başladım şimdi kırmıızı krem yapıcam üzerinede gülşahın örneğini verdiği yelekten yapıcam kadınlar kulübü hatırası olsun:hulya:sen ve kızçen nasılsınız bakalımmkaydirigubbakcemile3
Dr.banada sebze ağırlıklı beslen dedi.Bende 3 gündür dikkat etmeye çalışıyorum kaçamaksız tatlı isteyince canım meyve yiyorum işte ama 3 gündür baya bir kendimi toparladım böylesi daha güzel galiba kızımda pek bir hareketli 3 gündür zaten oda sevdi galiba bu şekli :))
karpuz patik nasıl canım resmi varmı bakabilirmiyim
mimix utanma canım bende sendenım ama bebiş erken gelırse dıye artık dustum telasa
Cnm bende oğlumda yatmıştım, tam 4 ay, hemde hiç kalkmadan, oturmama bile izin vermiyordu doktor, ama sonunda Allaha şükür oğlumu kucağıma aldım inş. sende bebeğine zamanında sağ sağlim kavuşursun ve bu yaşadıkların geçmişte bir anı olarak yerini alır, doktorunun dediklerine uy yeter cnm:1hug:
çok şükür iyiyiz çağlayan teyzesi kızımla babamızı bekliyoruz buarada kızıma karpuz patikten başladım şimdi kırmıızı krem yapıcam üzerinede gülşahın örneğini verdiği yelekten yapıcam kadınlar kulübü hatırası olsun:hulya:sen ve kızçen nasılsınız bakalımmkaydirigubbakcemile3
esimde bende okadar rahatiz ki, hic bebisin giyecek bi donu yokalalim edelim demiyoruz hep su kontrolden snra bu kontrolden snra diyorum, ama aslinda cidden úfaktan baslamak lazim hem bi anda almakta zor olur :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?