2011 Şubat Anneleri

Günaydin kizlar, seker yüklemesi yapacak olanlar sakin olun streste sekeri etkiliyo, hem biraz rejim kötü degil 3 kilo verdim bile ben =)

Ne rejmi yapıyorsun kız sen 3kg da iyi vermişsin hani bende bu hafta yeme düzenimi tamamen değiştirdim bakalım sonuç ne olacak 1 ay sonunda

park yataklara bakıyorum kızlar ama sankı besıkler daha cok ılgımı cekıyor bırde ınternetten olmuyor gıdıp yerınde arastırmalıyım sanırım

Aslında en iyisi gidip yerinde incelemek böyle pek olmuyor gibi

günaydınnn minik meleklerin güzell anneleriiopuyorumnanaktan

Günaydın canım nasılsın...

günaydın hatunlar ben geçmişe dalınca yazamadım da her topiğe bakmaya çalışıyorum farklı neler yazılmış diye hediyelerde ulaşıyor oooh oooh ne güzel hepsi çok güzeller zaten buradki güzel annelerden de böyle güzel şeyler çıkardı

bu aksam foruma gıtmeyı dusunuyorum gecende gordum orda cok cesıtlı bebek magzaları var fakat ben bebek esyalrından hıc anlamıyorum nasıl yapıcaz bakalım kızlar hamıleyken nasıl dıyetler uyguluyorsunuz kı?

Günaydın canım,bu hediye çekilişinin böyle güzel bitmesi ve herkesin memnun olması benide çok mutlu etti,çok güzel bir iş yaptık forumdaki güzel anneler olarak.
Artık bir daha yaparsak sanırım bundanda kalabalık bir katılım olur.
Bunda bile 30 anne katıldı

ordakiler sana yardım eder canım,sende içine sineni alırsın artık.
Rejim değilde yeme şeklimi değiştirdim ben işte tamamen 3 gündür çikolata beyaz ekmek ,hamurişi diğer çeşitli zararlı gıdalardan yiyip içmiyorum

Dr.banada sebze ağırlıklı beslen dedi.Bende 3 gündür dikkat etmeye çalışıyorum kaçamaksız tatlı isteyince canım meyve yiyorum işte ama 3 gündür baya bir kendimi toparladım böylesi daha güzel galiba kızımda pek bir hareketli 3 gündür zaten oda sevdi galiba bu şekli :))

Son düzenleme:
çok şükür iyiyiz çağlayan teyzesi kızımla babamızı bekliyoruz buarada kızıma karpuz patikten başladım şimdi kırmıızı krem yapıcam üzerinede gülşahın örneğini verdiği yelekten yapıcam kadınlar kulübü hatırası olsun:hulya:sen ve kızçen nasılsınız bakalımmkaydirigubbakcemile3

karpuz patik nasıl canım resmi varmı bakabilirmiyim

bende bebegimi besleyemem korkusu vardi acik konusmak gerekirse hala var ama diyetisyenim korkma o gereken herseyi aliyo dedi bakalim
kızlar emzık bıberon ısını halleden var mı?

ciksss hicbiseyi halletmedim daha üst bas bile almadim ayhh utandim sincik :kedi:

mimix utanma canım bende sendenım ama bebiş erken gelırse dıye artık dustum telasa

esimde bende okadar rahatiz ki, hic bebisin giyecek bi donu yok alalim edelim demiyoruz hep su kontrolden snra bu kontrolden snra diyorum, ama aslinda cidden úfaktan baslamak lazim hem bi anda almakta zor olur :hulya:

kızlar öyle böyle 6. ayda dolduruyoruz yaaaa
artık3, trimestere giriyoruz en heyecanlı bölüm olacak sanırıminşallah bizim bebişler çok sabırlı olurlar acele etmezler yerlerini çok sevsinlerde hemen gelmek istemesinler kuzucuklar ben onu özlemeyede razıyım yeterki zamanında gelsinde

günaydın herkese...

bu dediklerin sabah sbah negüzel moral oldu bana,şenaycım senin de öyle şükür kaçgündür yok umarım olmaz bidaha...

hediyemi arkadaşıma rica ettim sipariş verdi kendi zevkim olsun isterdim ama olmadı, yarım elma gönül alma maksat güzel bir paylaşım..sağlık olsun hepinizi öpüyorum...

Herkese günaydın. Nasılsınız güzel annişler.

canım ben oğluşuma yaptım çok güzel oldu. Kızımda kıskanmsın diye onada yapmak istiyorum. Ama sayılarını bir türlü ayarlayamadım. Kızım 5,5 yaşında. Eğer örhü işinden anlıyorsan bana yardım edermisin. Denedim ama olmadı.

kızlar emzık bıberon ısını halleden var mı?

esimde bende okadar rahatiz ki, hic bebisin giyecek bi donu yok alalim edelim demiyoruz hep su kontrolden snra bu kontrolden snra diyorum, ama aslinda cidden úfaktan baslamak lazim hem bi anda almakta zor olur :hulya:

imp canım bakıyorum 25+5 olmuşsun ufaktan başla derim ben başladım artık oda şundan dahada ağırlaşmadan çarşıya çıkabilirken bakıyorum çünkü biliyorsun herşey anney bakıyor
artık riskli zamanlara giriyoruz allah korusun birşey oldu yatak istirahati felan gerekti o zmaan hiç bakamayız en azından ilk başta gerekli olanları almak lzaım birkaç tane sonradan kullanılacaklara sonradan da bakılır
biberon konusuna hala karar veremedim oda neden herkes farklı bir markayı öneriyor kullanarak anlayacağız sanırım ama bir tane şimdilik almak lazım memeden dde kesilsin istemiyorum o yüzden çok düşünerek almak istiyorum bibereonu ilk başta bir tane alacağım bazı çocuklar kabul etmeyebiliyormuş deneye deneye doğruyu bulacağız herhalde

Son düzenleme:
ins kızlar Allah saglıklı sıhhatlı kucagımıza almayı nasıp etsın bebıslerımızı kıyafetmıs esyaymıs sorun degıl ama ıste hamılelıkte ınsan tam bır dısı kusa donuyor yuvayı donatmak ıstıyor

Ben geldiiiiimmm.... Sabahtan şeker yüklememi yaptırmaya gittim... 9:30 da açlık kan şekeri için kan verdim sonra 50gr glukozlu suyu içip 10:30'a kadar bekledim ve tekrar kan verip hemen iş yerimize geldim.
Bu aradaaaaa iş yerine gelir gelmez kızımın cici hediyesini aldııııkkk....
Nur_45 teyzemize çooookkk çoook teşekkür ediyoruz kızımla :) Sanki içimi okumuş gibi bir hediye almış bize.Geçenlerde bende keşke böyle bir hediye gelse de ömrü boyunca saklayabilsem demiştim.opuyorumnanaktan Kızım: Nur teyzecim benim süslü bir kız olacağımı tahmin edip bana böyle cici,süslü bir hediye aldığın için en sevinçli tekmelerimi atıyorum annemin karnına kaydirigubbakcemile3

çalışan arkadaşlar ben son 3 haftaya kadar çalışmak istiyorum doktorumuz ne zaman bize son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu verecek daha zamanı var gerçi sormamız mı gerekir doktora yoksa o söylermiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…