- 18 Haziran 2010
- 1.017
- 171
- 123
- 43
slm cnmm
Kanamanın azalmasına çok sewindim. Sen yinede çok ama çook dikkatli ol we ani hareketler yapma. inşş kanaman hiç ama hiç olmaz.
kızlar çok sağolun güzel dilekleriniz için....,
burcucum kendimi kötühisedersem hiç gitmicem yada kanamam olursa...
3 gündür kanamam yoktu onun için gittim,...işyerindeki pozisyonum itibariyle hemen bırakamıyorum,onlarrızorr durumda bırakmakistemiyorum ama bebeğim herşeyden önemli...onlarda anlayışla karşıladılar...yatarak yazıyyorum biraz bozuk oluyor ksura bakmayın..
kızlar çok sağolun güzel dilekleriniz için....,
burcucum kendimi kötühisedersem hiç gitmicem yada kanamam olursa...
3 gündür kanamam yoktu onun için gittim,...işyerindeki pozisyonum itibariyle hemen bırakamıyorum,onlarrızorr durumda bırakmakistemiyorum ama bebeğim herşeyden önemli...onlarda anlayışla karşıladılar...yatarak yazıyyorum biraz bozuk oluyor ksura bakmayın..
mucizecim geçmiş olsun iyi olmana sevindim dinlen bol bol enerji topla
saat 12 gibi memleketten annemle ablam gelecek heyecanla bekliyorum valla annem geçen hafta burdaydı ama ablamı görmeyeli aylar oluyor çok özledimm
iyi olmana sevindim, umarım artık hep böyle gider canım.
kızlar bu arada hediyem geldi; çoook beğendim. Nuryasemin çok teşekkür ederim.
Hoşgeldin cnm, hediyeleşme olayına bu sefer ben katılamadım , güle güle kullansın kuzucuk cicilerini
benimde hediyemmm geldii hihoyyyt hediye topiğine yazdım ama bide buraya yazayım dedim.. çağlayancım teşekkür ederim hediyen ve güzel dileklerin için olumunekankayizsmile kızımda teşekkür ediyor teyzesi opuyorumnanaktan resimleri koydum hediye topiğine kızlar..
bu arada bende gönderdim bugün hediyemi.. yarın elinde olur arkadaşımınnn :kedi: umarım beğenir..baya dolaştım.. kaalıcı, kullanışlı bişey olsun istedim.. bakalım beğenecek mi CADIARZU
ıyıyım canım saol sen nasılsın yatak besık arayıslarındayım kac gundur kafam takılı
günaydın anneler
bende yarın 2, tetonoz aşımı olacagım...haftaya şeker yüklemesi ver korkuyorum
Günaydın kızlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?