2011 Şubat Anneleri

kızlar doğumu ne kadara yapıyorsunuz
fiyatlar hakkında bilgi verir misiniz ?

cnm ben Lüleburgaz oturuyorum. Ewimizin hemen karşısında dewlet hastanesi war orda bedawa :) Özel medikent hastanesi war burada da normal 500 sezeryan 800. Eğer kalmak gerekirse gece başına 100 tl ekleniyor. Fakat Tekirdağ Çerkezköyde yine özel güven hastanesnde normal 200 sezeryan 400 we 3 geceye kadar yatak ücreti alınmıyor.

Merhaba cnm. Biz iiz sizinde ii olmanıza çok sewindim. Ne güzel kızın kocaman olmuş. Ben de geçen hafta gitmiştim o zmn 935 gr dı oğlum. Bize yüzünü kapatmıştı we uğraşlarımızı rağmen hiç ii pozunu yakalayamamıştık. Sen ne güzel cdsini almışsın her daim bakarsın artık:)
inş şeker yüklemende normal çıkar.

biz iyiyiz canım sen nasılsın maşallah prensese kocaman olmuşne çabuk büyüyorlar artık demiinş. sonuçlarda ii çıkar ben 1saatte almıştım sonuçları şekerli sudanda çok bulanmadı midem

ben acıbadem maslakta yapıcam sanırım sezeryana 7800 ıstedıler normale 5500

kız bu ne böyleee acıbademi ihaleyle mi satıyorlarr. maşallahh. :)))))

canım ateş ölçeri 89 tl ye , hava nemlendiricisini 100 tl ye 8 taksitle aldım

çok güzel cnm güle güle kullanın.
hazell inşallah bu sefer güzel çıkar cnm.

Elacım gözünaydın canım kızçe kocaman olmuş dr amca dediğine göre ercan bey'e mi gittin.Nasıldı memnun kaldın mı :))

Selam kızlar biz geldik kızımla ama hiç iyi değilim ben gözüm çok fena ya pc'ye bile zor bakıyorum artık.
Sol gözüm seyirme ve batma arası birşeyler oluyor çok acıyor.İç kısmı kızardı iyice

Geçmiş olsun cnm. Neden oldu ki? Alerji falan mı? Çok rahatsız ediciyse bir dr çık istersen. Gözünde makyajın warsada sil belki makyajda yapıyor olabilir.

Geçmiş olsun cnm. Neden oldu ki? Alerji falan mı? Çok rahatsız ediciyse bir dr çık istersen. Gözünde makyajın warsada sil belki makyajda yapıyor olabilir.

Saol canım bilmiyorum ki cumartesi gününden beri böyleyim bugünde geçmezse yarın gözdr.gidiyim diyorum makyaj arada yapıyordum ama bugün falan hiç yapmadım zaten acıyor diye ama çok feci birşey

geçmiş olsun canım bugünmü oldu gözündeki şikayetler

canım evet neden olduki acaba mikrop felanmı kaptı ki fazla kaşıma sakın ve doktora git bence daha da kötü olmadan aman aman
benim eltiminde hamilelikte gözü aynı o şekilde olmuştu mikrop kapmış sanırım bayağı bir çekmişti acısını yani
sende zaman kaybetmeden görün derim

imp bayağı pahallı değilmi yaaa bana çok uçuk geldi fiyatı...

Kızlar günaydınnn hepinize sizin az kilo aldığınız bebeklerinizin çok kilo aldığı sağlıklı güzel bir hafta hatta kasım ayı diliyorum
amiiiinnn inşallah diyelimm
Günaydın kızlar nasılsınız.Biz kızçemle çok yorgunumuz hafta sonu çok yorulduk.
kıyamam ya neler aldın baktım ama alamamışsın..bn de kıyafet anlamında herşeyini aldım abartmadan
selam elif çok geçmişolsun sana aman dikkat et Allah korusun
mikrop mu kaptı acabağııı... dikkat et kendine ya temiz tut fazla da bakma blgisayara

ısınacağın bişey yok mu canım aman kız sıkı giyinseydin...burada havalar çok güzel güneşli

sıkı sıkıda giyindim ama ayakalrım ısınmıo hava burdada güneşli ama ayaz var dışarda malum doğuya kar yağınca ilk bizi etkiliyor

selam kızlar...okuldan geldim, sınav yaptım bebeleri.özellikle 8ler döküldü.hepsini de okulda okudum yarın da bir kısmını daha yapıcam.
sabah kalktığımda boğazım kötüydü,hala da yutkundukça acıyor .ıhlamur kaynatacağım az sonra.

diyet yapmaya devam ediyorum umarım işe yarar çarşamba şeker yüklemesine gireceğim,sabah erkenden.
moon cum dinlen kendini yorma fazla emi?
az sonra yine yemek olayına gireceğim kızlarrrr...isteyen akşama gelebilir.

sıkı sıkıda giyindim ama ayakalrım ısınmıo hava burdada güneşli ama ayaz var dışarda malum doğuya kar yağınca ilk bizi etkiliyor

biz size oranla daha iyiyiz o zamanşaka bi tarafa canım artık kış fena gelmeye başladı çok ama çokdikkat etmemiz gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…