kızlar ben ateşölçer ve hava nemlendiricimide aldım
kızlar doğumu ne kadara yapıyorsunuz
fiyatlar hakkında bilgi verir misiniz ?
mrb arkadaşlar nasılsınız?haftasonu misafirim vardı gelemedimm geçmiş sayfalarıda bitiremedim umarım herşey yolundadır...
biz şimdi doktordan geldikk kızımızı gördük tam 850gr olmuş prenses
ayrıntılıya tekrar girdik bu sefer çok güzel pozlar verdi bize minişim cdmizida hazırladılar...
vee şeker yüklemesi yapıldı çok zorlandım içerken görevli şekerli suyun içine bir iki damla limon sıktı ve daha iyi oldu henüz şeker yüklemesi yapılmayan arkadaşların aklında bulunsun....bi yarım saat sonra falan sonuçlar çıkar herhalde telefonda görüşücez bakalım doktorumla....
kızlar demir ilacını aç mı tokmu içiyoruz.ben tok karna içiyordum yanlışmı
nerden ne kadara aldın canım markası ne
mrb arkadaşlar nasılsınız?haftasonu misafirim vardı gelemedimm geçmiş sayfalarıda bitiremedim umarım herşey yolundadır...
biz şimdi doktordan geldikk kızımızı gördük tam 850gr olmuş prenses
ayrıntılıya tekrar girdik bu sefer çok güzel pozlar verdi bize minişim cdmizida hazırladılar...
vee şeker yüklemesi yapıldı çok zorlandım içerken görevli şekerli suyun içine bir iki damla limon sıktı ve daha iyi oldu henüz şeker yüklemesi yapılmayan arkadaşların aklında bulunsun....bi yarım saat sonra falan sonuçlar çıkar herhalde telefonda görüşücez bakalım doktorumla....
canım ateş ölçeri 89 tl ye , hava nemlendiricisini 100 tl ye 8 taksitle aldım
ben acıbadem maslakta yapıcam sanırım sezeryana 7800 ıstedıler normale 5500
Merhaba kızlar.Hepiniz iyisinizdir umarım.Geçmişi biraz okuyabildim çok birikmiş.Biz de iyiyiz kızçemle bu sabah bayağa bir hareketliyiz tekmeler tekmeler üzerine.C,tesi dr a gittik.21 cm 724 gr olmuş kızım yüzünü yakınlaştırdı dr amcası yuvarlak ağzı burnu minicikti çok güzel görünüyordu kızım bacakları çapraz tutuyordu yine geçen ay gittiğimiz dede öyleydi.özlemişim ama 1 ayda kızımı:) şeker yüklememiz yapıldı 50 grda 142 çıktı sınır 140.3 gün sonra 100 gr da deneyelim dedi bakalım nasıl çıkacak tekrar yaptırmak istemiyordum ama yaptırıcaz mecburen hayırlısı olsun bakalım.Hepinize çok güzel bir gün diliyorum canlarım...
Selam kızlar biz geldik kızımla ama hiç iyi değilim ben gözüm çok fena ya pc'ye bile zor bakıyorum artık.
Sol gözüm seyirme ve batma arası birşeyler oluyor çok acıyor.İç kısmı kızardı iyice
Geçmiş olsun cnm. Neden oldu ki? Alerji falan mı? Çok rahatsız ediciyse bir dr çık istersen. Gözünde makyajın warsada sil belki makyajda yapıyor olabilir.
Selam kızlar biz geldik kızımla ama hiç iyi değilim ben gözüm çok fena ya pc'ye bile zor bakıyorum artık.
Sol gözüm seyirme ve batma arası birşeyler oluyor çok acıyor.İç kısmı kızardı iyice
çok üşüyorum hava çok soğuuk
amiiiinnn inşallah diyelimmKızlar günaydınnn hepinize sizin az kilo aldığınız bebeklerinizin çok kilo aldığı sağlıklı güzel bir hafta hatta kasım ayı diliyorum
kıyamam ya neler aldın baktım ama alamamışsın..bn de kıyafet anlamında herşeyini aldım abartmadanGünaydın kızlar nasılsınız.Biz kızçemle çok yorgunumuz hafta sonu çok yorulduk.
selam elif çok geçmişolsun sana aman dikkat et Allah korusunGünaydınn güzel anneler ve bebişler herkesler iyidir umarım
bende haftasonu sirke gittim üşütmüşüm oralarda midem çok fenaa hatta gece kustum midemden kan geldi midedeki asit midemi tahriş etmiş meğer ondan kan gelmiş korkudan ölecektim az kalsınn
kendinizze dikkat edin üşütmeyinn kızlarr
mikrop mu kaptı acabağııı... dikkat et kendine ya temiz tut fazla da bakma blgisayaraSelam kızlar biz geldik kızımla ama hiç iyi değilim ben gözüm çok fena ya pc'ye bile zor bakıyorum artık.
ısınacağın bişey yok mu canım aman kız sıkı giyinseydin...burada havalar çok güzel güneşli
sıkı sıkıda giyindim ama ayakalrım ısınmıo hava burdada güneşli ama ayaz var dışarda malum doğuya kar yağınca ilk bizi etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?