2011 Şubat Anneleri

Elacım gözünaydın canım kızçe kocaman olmuş dr amca dediğine göre ercan bey'e mi gittin.Nasıldı memnun kaldın mı :))

Sağol canım.Evet kocaman olmuş kızım.Evet Ercan bey e gittik memnun kaldım iyiyidi canım.Çok beklmedende işlerimizi hallettik...

tombi senin adını her okuduğumda çocukluğumdaki fıstıklı cips aklıma geliyor,geçen hafta hidip aldım ve yedim.ama her gördüğümde canım çekiyor ya çok ilginç

kızlar bu arada unnado alışveriş sitesinde lansinosh indirimde bakmak isteyen olursa.üyelik ihtiyacınız olursa çağlayan yada ben atabilirim davet

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine ihmal etme git dr a rahatlarsın....

Kızlar saol'un geçmiş olsun dilekleriniz için galiba mikrop kaptırdım yarın'a kadar geçmesse zaten kesinlikle gidiyorum dr.çok zor bir durummuş gözümün bir tanesi yokmuş gibi hissediyorum kendimi.

Melocum aldıklarımın resmini çekmedim canım bu akşam çekersem yarın eklerim inş.
Elacım memnun kalmana sevindim canım,sanada sordumu daha önce hangi dr.şimdi neden diye :))

seninkide uzun olacak o zaman benim 874gr 35 cm sence benim ki nasıl
normal gibi di mi senin?benim uzun olabilir ailem uzun genelde eşimde.
kızlar aralık bebekleri bile doğmaya başlamışş bizim halmiz ne olucak acebaa
evetttt...arkadaşım bugün doğum yaptı
sorma çalışıyorum kız nasıl ütü koyıyım ayaklarıma evde olsam battaniyenin altında ohh mis gibi ısınırdım

ayyyy kıyamam canım benim yaaa..

dr.yarın için randevu aldım en erken 16:30'a verebiliriz dediler yaaa benim gittiğim dr.lara nedense acayip derecede talep oluyor inş.yarın gidene kadar daha kötü olmaz gözüm

kızlar doğumu ne kadara yapıyorsunuz
fiyatlar hakkında bilgi verir misiniz ?

Canım ben muhtemelen HRS'de yapıcam orayı yaklaşık olarak 2000-2200'e ayarlayacağız.Kendi doktorum ve ekibi gelecek inşallah.Bebeğin ilk muayeneleri+refakatçi ücreti falan dahil. epidural normal yada sezeryan için bu fiyat.
Ayrıca akay hastanesine sordum orası da 1800 fiyat verdi.
Bayındır,medicana v.s. bunlarda genelde 1800-3000 arası. daha fazlasını hiç duymadım.

ben acıbadem maslakta yapıcam sanırım sezeryana 7800 ıstedıler normale 5500
Wooowww bu ne yaaaa :) çocuğu altınla kaplayıp mı veriyolarmış
benim düşündüğüm hastane hacettepeli bir prof.'un özel hastanesi gayet lüks biyer.Orayı bile 2200 'e ayarlıyoruz. HRS Ankara Kadn Hastalklar ve Doum Hastanesi - Tp Bebek Nasl Yaplr hastane burası.

Bide hanımlar aldığınız fiyatlara neler dahil mutlaka sorun.Sonra süpriz çıkmasın karşınıza.
Şöyleki mesela bazen özel hastaneler 800 falan diyorlar ama bebeğin ilk muayenesi topuk kanı v.s. denilen şeyler bu fiyata dahil olmyor ve o tetkikler nerden bakarsanız 600 lira falan tutuyor yani hastaneden çıkışınız yine 1400'ü buluyor... O yüzden verilen fiyatlara bebeğin ilk muayenesinin,refakatçi ücretinin dahil olup olmadığını.Kaç gecelik konaklamayı kapsadığını falan mutlaka detaylı şekilde sorun.

ben de imp arkadaşım gibi maslak acıbadem de sezeryan olacaım ama sigorta karşılayacağı için fiyat kısmı pek umrumda değil

yine ben kızlar azcık gittim uzandım dayanamdım geri geldim.
hastane fiyatları ne kadar da pahalıymış ööle acaba konyada nasıl ki.bizim çrş günü kontrolümüz var o zaman sorıyım bari.şeker yüklemesi de yapılcak o zaman inş bişi çıkmaz
smeyr sen sordunmu canım selçuklu hastanesine ne kadarmş doğum

maalesef canım bu hastahaneye gıttıgım ıcın ılk sımdı hıc bır hastaneyı begenmıyorum cunku cok luks cıtayı yuksellttık sımdı dusurmek zr gelıyor resmen goze gore gore soyucaklar

ben ben ben ben bennnn.geliyomm.sen şimdi diyet programına da uyarsın ne güzell kilosuz yemek yemek.

kızlar bu arada unnado alışveriş sitesinde lansinosh indirimde bakmak isteyen olursa.üyelik ihtiyacınız olursa çağlayan yada ben atabilirim davet

bana gönderinnnn.size ahmet bana eziyett.... davetttt.

kızlar aralık bebekleri bile doğmaya başlamışş bizim halmiz ne olucak acebaa

hadi be canım naptı bu bebişlerr yaaa daha kasım 1 .

sorma çalışıyorum kız nasıl ütü koyıyım ayaklarıma evde olsam battaniyenin altında ohh mis gibi ısınırdım

offf offff evde olup yatıp tv izlemek varr.ama ama ama bis çalışıyoss .gerçi 3 gün kaldın evde yaptınmı diye sorunn cevap :

dr.yarın için randevu aldım en erken 16:30'a verebiliriz dediler yaaa benim gittiğim dr.lara nedense acayip derecede talep oluyor inş.yarın gidene kadar daha kötü olmaz gözüm

hadi canım geçmiş olsunn.polenlerdendir yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…