- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
Elacım gözünaydın canım kızçe kocaman olmuşdr amca dediğine göre ercan bey'e mi gittin.Nasıldı memnun kaldın mı :))
Selam kızlar biz geldik kızımla ama hiç iyi değilim ben gözüm çok fena ya pc'ye bile zor bakıyorum artık.
Sol gözüm seyirme ve batma arası birşeyler oluyor çok acıyor.İç kısmı kızardı iyice
Sağol canım.Evet kocaman olmuş kızım.Evet Ercan bey e gittik memnun kaldım iyiyidi canım.Çok beklmedende işlerimizi hallettik...
maşallah yaaaa...
21 cm doğrumu minyon olacak o zaman.benimki son kontrolde 30 cm ve 546 gr dı
aman esram ayakalrını üşütme...sıcak su torbası ya da olmadı ütü ısıtıp koy.
normal gibi di mi senin?benim uzun olabilir ailem uzun genelde eşimde.seninkide uzun olacak o zamanbenim 874gr 35 cm sence benim ki nasıl
evetttt...arkadaşım bugün doğum yaptıkızlar aralık bebekleri bile doğmaya başlamışş bizim halmiz ne olucak acebaa
sorma çalışıyorum kız nasıl ütü koyıyım ayaklarıma evde olsam battaniyenin altında ohh mis gibi ısınırdım
kızlar aralık bebekleri bile doğmaya başlamışş bizim halmiz ne olucak acebaa
normal gibi di mi senin?benim uzun olabilir ailem uzun genelde eşimde.
evetttt...arkadaşım bugün doğum yaptı
ayyyy kıyamam canım benim yaaa..
kızlar doğumu ne kadara yapıyorsunuz
fiyatlar hakkında bilgi verir misiniz ?
Wooowww bu ne yaaaa :) çocuğu altınla kaplayıp mı veriyolarmışben acıbadem maslakta yapıcam sanırım sezeryana 7800 ıstedıler normale 5500
selam kızlar...okuldan geldim, sınav yaptım bebeleri.özellikle 8ler döküldü.hepsini de okulda okudum yarın da bir kısmını daha yapıcam.
sabah kalktığımda boğazım kötüydü,hala da yutkundukça acıyor .ıhlamur kaynatacağım az sonra.
ayyyyyyyy kıyamammm döktünmü sınıfıı.kazık mı sordun kıs yoksa onlar mı tembell :))))
diyet yapmaya devam ediyorum umarım işe yarar çarşamba şeker yüklemesine gireceğim,sabah erkenden.
moon cum dinlen kendini yorma fazla emi?
az sonra yine yemek olayına gireceğim kızlarrrr...isteyen akşama gelebilir.
kızlar bu arada unnado alışveriş sitesinde lansinosh indirimde bakmak isteyen olursa.üyelik ihtiyacınız olursa çağlayan yada ben atabilirim davet
kızlar aralık bebekleri bile doğmaya başlamışş bizim halmiz ne olucak acebaa
sorma çalışıyorum kız nasıl ütü koyıyım ayaklarıma evde olsam battaniyenin altında ohh mis gibi ısınırdım
dr.yarın için randevu aldım en erken 16:30'a verebiliriz dediler yaaa benim gittiğim dr.lara nedense acayip derecede talep oluyor inş.yarın gidene kadar daha kötü olmaz gözüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?