2011 Şubat Anneleri

kızlar bu arada unnado alışveriş sitesinde lansinosh indirimde bakmak isteyen olursa.üyelik ihtiyacınız olursa çağlayan yada ben atabilirim davet

melocum ben istiyorum şimdi özelden mail adresimi atıyorum sana davet yollarmısın

Saol yasese'cim inş.gidicez

Kızlar ne kadar pahalı hastane fiyatları yaaa ben bizim burda 500tl diye biliyorum oda en fazla ama bu ayki gidişimde bende sorucam artık fiyatları ona görede başka bir hastane araştırıcam doğum için

burdaki acıbademde komşumuzun bir tanıdığı doğum yapmış 10000 tl sonra bebeklerin karıştığı anlaşılmış
ve dna testi yapılarak bulunmuş

benim kızım oldukça sağlam tekmeler atmaya başldı arkadaşlar ben çok sert hissediyorum ama sanırım göbüşüm kalın olduğundan dışardan çok belli olmuyor ne yazıkkiii

canım ben selçukluyu bilmiyorum oysa çevremde orda doğum yapan çok oldu ama hiç sormadım bi sorayım ben konya hospitle gidiyorum kendi doktorumda düşünüyorum doğumuda orasıda bildiğim kadarıyla normal 300 sezeryan 400 ama gittiğimde toplamda kaç olur onu araştıracağım başkentde sen öğrenirsen benide bilgilendir orada yenidoğan ünitesi de var..birde farabi hastanesine doğum alanında 1 numara diyorlar aslında orayıda bir araştırmak lazım...benim bi arkadaşımı tıp farabiye sevk etmişti tıp farabiye sevk ediyorsa demekki çok iyi

tombi senin adını her okuduğumda çocukluğumdaki fıstıklı cips aklıma geliyor,geçen hafta hidip aldım ve yedim.ama her gördüğümde canım çekiyor ya çok ilginç

hihihihi Melocum çok tatlısın
Tombii evet yaa ama bu benim oyuncak kocaman bir ayım var onun adı hihihih ..gördüğünüz gibi kocaman oldum ama oyuncaklara devam

bu arada geçmişi okumaktan halen kimseye merhaba diyemedim

burdaki acıbademde komşumuzun bir tanıdığı doğum yapmış 10000 tl sonra bebeklerin karıştığı anlaşılmış

ağzımmm açık kaldıııı

benim kızım oldukça sağlam tekmeler atmaya başldı arkadaşlar ben çok sert hissediyorum ama sanırım göbüşüm kalın olduğundan dışardan çok belli olmuyor ne yazıkkiii

bizim sur sağlam desene :)))))))))))))))

tombii kız yerim seni tombiiii.hoşgeldinn.

gerçi konyada özel hastanelerin fiyatları 3 aşşağı 5 yukarı aynı oluyo .bende sorcam çrş günü
benimde bi arkadaşım farabide doğum yaptı hastane falan çok güzel ama kız normal doğum yaptı martta yani yani oturmaya başladı o da farabiyi önermiyo aammaann herkes bişi diyo ama bilmiyorum artık.

Bende özelde olucam canım ama sizinkine kıyasla benimki gayet iyi o zaman fiyatı.Büyük şehirde yaşamanın dez avantajı bu olsa gerek

Bende özelde olucam canım ama sizinkine kıyasla benimki gayet iyi o zaman fiyatı.Büyük şehirde yaşamanın dez avantajı bu olsa gerek

evet valla çağlayan sana katılıyorum.bende gidip ailemin yanındamı doğum yapsam diyodum ama istanbuldan bu haberleri alınca vazgeçtim hemen şimdi.
bu arada geçmiş olsun canım hamilelikle alakalı gözde yanma kuruluk olması normalmiş bide senin işin sürekli pc başında olunca belki seninki daha da yoğun oluyo olabilr

aynen çağlayan evime çok yakın bir özel hastanede olucam hatta doktorlar dizisinin falan bazı bölümleri orada çekildi normal 400 sezeryan 700müş sadece doğum ayrıntılar yok

tüm güzel annelere güzel bebişlerine merhabalar
işler yoğundu yaklaşık 1 saattirde geçmişi okumaya daldım
hepinize sağlık dolu güzel bir hafta diliyorum

benim sol bacağımda geçen haftadan beri geçmeyen sanki kramp girmiş ama asla geçmeyen bir ağrı var.
sizlerde de varmı böle bişey kızlar?
bugün doktoruma söyledım bana MAGNESİUM DİASPORAL ŞASE verdi.Bunu içen var mı aranızda?

kızlar ühühühühühü
ben az önce düştüm merdivenden 3 basamak kaydım ve popomun üstüne düştüm karnımda bir sancı yok ama popom acıyor merdivenin kenarına vurdum sanırım birşey olmamıştır inşallah ondan öncesinde bebişim oynuyordu ama şimdi oynamıyor moralim bozuldu vallainsan canı acıdığı için değil bebği için çok endişeleniyor inşallah birşey olmamıştır yaaaa

yok artık başkada birşey demiyorum ben buna hem o kadar para ver hemde bebğini bulama yok böyle birşey yaaa çok uçuk bir rakam valla insanın doğurası gelmez bu rakamı duyunca o hep içimde kalsın ben almayayım derim yani

aman valla canım bende bilmiyorum ama kendi dr mu tercih ediyorum hayırlısı bakalım...ama ist. oranla bizim burası çook iyi baksana 5000lerden 10000lerden bahsedilio uçuk fiyatlar yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…