kızlar bu arada unnado alışveriş sitesinde lansinosh indirimde bakmak isteyen olursa.üyelik ihtiyacınız olursa çağlayan yada ben atabilirim davet
yine ben kızlar azcık gittim uzandım dayanamdım geri geldim.
hastane fiyatları ne kadar da pahalıymış ööle acaba konyada nasıl ki.bizim çrş günü kontrolümüz var o zaman sorıyım bari.şeker yüklemesi de yapılcak o zaman inş bişi çıkmaz
smeyr sen sordunmu canım selçuklu hastanesine ne kadarmş doğum
tombi senin adını her okuduğumda çocukluğumdaki fıstıklı cips aklıma geliyor,geçen hafta hidip aldım ve yedim.ama her gördüğümde canım çekiyor ya çok ilginç
burdaki acıbademde komşumuzun bir tanıdığı doğum yapmış 10000 tl sonra bebeklerin karıştığı anlaşılmış
ve dna testi yapılarak bulunmuş
benim kızım oldukça sağlam tekmeler atmaya başldı arkadaşlar ben çok sert hissediyorum ama sanırım göbüşüm kalın olduğundan dışardan çok belli olmuyor ne yazıkkiii
Saol yasese'cim inş.gidicez
Kızlar ne kadar pahalı hastane fiyatları yaaa ben bizim burda 500tl diye biliyorum oda en fazla ama bu ayki gidişimde bende sorucam artık fiyatları ona görede başka bir hastane araştırıcam doğum için[/QUOT
merhaba canım,
evet özel hastaneler böle maalesef ama en pahalısı da acıbadem
bende kadıköy şifa da yapıcam orda da sezeryan 6600 tl normalde 6300 tl
yani devlet hastaneleri ile kıyaslayınca rakamlar uçuk gerçekten.
geçmişi okumaktan yoruldum valla bu arada
kızlarrrrr ne cok kaynatmışsınız
canım ben selçukluyu bilmiyorum oysa çevremde orda doğum yapan çok oldu ama hiç sormadım bi sorayım ben konya hospitle gidiyorum kendi doktorumda düşünüyorum doğumuda orasıda bildiğim kadarıyla normal 300 sezeryan 400 ama gittiğimde toplamda kaç olur onu araştıracağım başkentde sen öğrenirsen benide bilgilendir orada yenidoğan ünitesi de var..birde farabi hastanesine doğum alanında 1 numara diyorlar aslında orayıda bir araştırmak lazım...benim bi arkadaşımı tıp farabiye sevk etmişti tıp farabiye sevk ediyorsa demekki çok iyi
merhaba canım,
evet özel hastaneler böle maalesef ama en pahalısı da acıbadem
bende kadıköy şifa da yapıcam orda da sezeryan 6600 tl normalde 6300 tl
yani devlet hastaneleri ile kıyaslayınca rakamlar uçuk gerçekten.
geçmişi okumaktan yoruldum valla bu arada
kızlarrrrr ne cok kaynatmışsınız
Bende özelde olucam canım ama sizinkine kıyasla benimki gayet iyi o zaman fiyatı.Büyük şehirde yaşamanın dez avantajı bu olsa gerek
Bende özelde olucam canım ama sizinkine kıyasla benimki gayet iyi o zaman fiyatı.Büyük şehirde yaşamanın dez avantajı bu olsa gerek
burdaki acıbademde komşumuzun bir tanıdığı doğum yapmış 10000 tl sonra bebeklerin karıştığı anlaşılmış
ve dna testi yapılarak bulunmuş
gerçi konyada özel hastanelerin fiyatları 3 aşşağı 5 yukarı aynı oluyo .bende sorcam çrş günü
benimde bi arkadaşım farabide doğum yaptı hastane falan çok güzel ama kız normal doğum yaptı martta yani yani oturmaya başladı o da farabiyi önermiyo aammaann herkes bişi diyo ama bilmiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?