2011 Şubat Anneleri

geçmiş olsun caglayan inşallah önemli birşey degildir nazar değmişte oabilir

kızlar bu arada unnado alışveriş sitesinde lansinosh indirimde bakmak isteyen olursa.üyelik ihtiyacınız olursa çağlayan yada ben atabilirim davet

bende üye olmak istiyorum mail adresimi göndereyim sana melocum bu arada geçmiş olsun dileğin için teekkür ederim

en sonunda gittim gaviscon aldım eczaneden ısrarla kullanmayacaktım ama dayanamdım mide yangınıma
geçti hemen bişey yediğimde yanıyo ama sanırım çok tahriş ettim midemi ısrarla içmedim şu şurubu bişey var gibi

kızlarr bu arada bende burda bi özel hastanye gidiyorum doktorumu çok seviyorum ve burda dogum yapmayı düşünüyorum en son gittiğimde sormuştum 375 tl dedi normal sezeryanda 400 tl demişti ama 2011 de fiyat değişirmi bilmiyorum dedi

bende kararsızım şu anda boşu boşuna para vermek hiç istemiyorum açıkçası
devlet hastanesine bile gidebilirim her an sonucta normal olursa ebe olacak doktorum olmayacak doğumda hem devlet hastanesinde baş ebe de tanıdık henüz karar vermiş değilim

ben de imp arkadaşım gibi maslak acıbadem de sezeryan olacaım ama sigorta karşılayacağı için fiyat kısmı pek umrumda değil

e tabi sağlık sigortası ödüyorsa problem yok isterse 20,000 desinler :)

amerikan acıbademden daha beter canım 10.000 falan tutuyo herşey dahil sezeryan

off offf offf valla eşim zaten özelde doğuma çok laf ediyo bide 10.000 falan duysa bırak doğurma der
"Devlet hastanesinin suyu mu çıktı?" "devlette doğuranların canı yok mu? " "özelde de olsa devlette de olsa doğum yine doğumdur" faln diyor eşim.
Ne gerek var onca para vermeye özel hastaneye diyor.

ben içiyorum ve bi sürü arkadaşımız içiyor die biliyorum

amaaaaan canım dr git birşey olmamıştır ama yinede bi git yaaa ben korktum burda

ay canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bende düşmekten çok korkuyorum yaa tatlı bişler ye oynar yavrucak korkmuştur o da.

ayy canım benim eşimde senin eşinin fikrinde ve aynı şeyleri oda bana söylüyor ama ben illaki kendi doktorum deyince adam bişey demedi ama

maşallah yaaaa...
21 cm doğrumu minyon olacak o zaman.benimki son kontrolde 30 cm ve 546 gr dı

tşkr ederiz teyzesi.DR söylemedi ben ultrason kağıdından baktım yanlış bakmadım sanırım.Annesi ve Babası da çok uzun boylu değil yavrumun:))))

tşkr ederiz teyzesi.DR söylemedi ben ultrason kağıdından baktım yanlış bakmadım sanırım.Annesi ve Babası da çok uzun boylu değil yavrumun:))))

ama senin gördüğün belki crl değeridir canım yani baş popo mesafesi hatta bence ööle

Yok canım sormadı bende söylemedim o sormayınca.Eski tahlil kağıtlarıma baktı anlamıştır zaten:)))

Ay canım geçmiş olsun.Korkmuştur bebeğinde.Ama yine de bir dr a görün isersen için rahat etsin.

valla arkidişler ben bir daha gittiğimde iyice ayrıntıları konuşcamm
extradan masraf çıkarmasınlar da.bizimki de sgk anlaşmalı epidural içinde 400 demişti içisi içinde

canım dr a git bir görün için rahat etsin allah korusun sonradan bir sorun çıkmasın çok dikkat et kendinede bebişinede

çağlayancım sanada çok geçmiş olsun canım umarım önemli bişey değildir

bu arada bende doğum yapacağım hastaneye karar verdim dr. da orda zaten bende özel pendik şifa hastanesinde yapıcam

selam kızlar nasılsınız..ben biraz gerinim..okuldan geldim..6 saat dersin üstüne ev işleri sinirimi bozdu. hafta sonu evde değildim tüm işler kaldı..şu an yemek yemeliyim ama yemek yok..alışverişe çıkmak lazım..ve çok yorgunum..bu ev işleri ve yemek yapma derdi sinirlerimi bozuyor..şu an inadına oturuyorum..sanki biri gelip yapacak;:)))))))))))))offffffff ne zor iş ya..çalışmak ve hamile olmak..keşke annem yanımda olsa..sıcak yemeğimi hazırlardı şimdi:)))))))))))

ayy canım benim eşimde senin eşinin fikrinde ve aynı şeyleri oda bana söylüyor ama ben illaki kendi doktorum deyince adam bişey demedi ama

aynen bende kendi doktorum girsin istiyorum doğuma ayrıca devlet hastaneleri hakkında anlatılanlar gözümü korkuttu.
bide eğer normal doğum olursa devlette epidural isteyemem diye düşünüyorum.Orada çatır çatır doğurturlar.Ama özelde normalde olsa epidural yaparlar.

ayyy canım yaa geçmiş olsun tatlı birşey yesene bakalım o zaman belki hareket ediyor oda korkmuştur muhtemelen ve uykuya dalmış olabilir tatlı birşeyler yersen bak hemen hareketlenir.

Yok canım sormadı bende söylemedim o sormayınca.Eski tahlil kağıtlarıma baktı anlamıştır zaten:)))

Canım ya kıyamam...Senin ayağın uğurlu geliyordur :)))

:))
İnsan öylede çok kötü hissediyor kendini yaa.Aynı hastanedeki dr.git bugüne kadar sonra pat diye değiştir.Seninle ilgili birşeyler söyledi mi ben günümü iple çekiyorum bakalım neler diyecek bu seferde diye bekliyorum
Kesin ayağım uğurlu geliyor canım ercan bey'dede beklemiştim bir dünya :)))

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar inş.önemli birşey çıkmaz yarın akşam gidicez bakalım kızçeyle çocukluktan bu yana gittiğimiz dr.bu arada normal göz muayenesinide çıkarmış olucaz aradan iyi oldu bir bakıma bizim için

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…