Selam kızlar biz geldik kızımla ama hiç iyi değilim ben gözüm çok fena ya pc'ye bile zor bakıyorum artık.
Sol gözüm seyirme ve batma arası birşeyler oluyor çok acıyor.İç kısmı kızardı iyice
kızlar bu arada unnado alışveriş sitesinde lansinosh indirimde bakmak isteyen olursa.üyelik ihtiyacınız olursa çağlayan yada ben atabilirim davet
ben de imp arkadaşım gibi maslak acıbadem de sezeryan olacaım ama sigorta karşılayacağı için fiyat kısmı pek umrumda değil
amerikan acıbademden daha beter canım 10.000 falan tutuyo herşey dahil sezeryan
tüm güzel annelere güzel bebişlerine merhabalar
işler yoğundu yaklaşık 1 saattirde geçmişi okumaya daldım
hepinize sağlık dolu güzel bir hafta diliyorum
benim sol bacağımda geçen haftadan beri geçmeyen sanki kramp girmiş ama asla geçmeyen bir ağrı var.
Sizlerde de varmı böle bişey kızlar?
Bugün doktoruma söyledım bana magnesium diasporal şase verdi.bunu içen var mı aranızda?
kızlar ühühühühühü
ben az önce düştüm merdivenden 3 basamak kaydım ve popomun üstüne düştüm karnımda bir sancı yok ama popom acıyor merdivenin kenarına vurdum sanırım birşey olmamıştır inşallah ondan öncesinde bebişim oynuyordu ama şimdi oynamıyor moralim bozuldu vallainsan canı acıdığı için değil bebği için çok endişeleniyor inşallah birşey olmamıştır yaaaa
yok artık başkada birşey demiyorum ben buna hem o kadar para ver hemde bebğini bulama yok böyle birşey yaaa çok uçuk bir rakam valla insanın doğurası gelmez bu rakamı duyunca o hep içimde kalsın ben almayayım derim yani
kızlar ühühühühühü
ben az önce düştüm merdivenden 3 basamak kaydım ve popomun üstüne düştüm karnımda bir sancı yok ama popom acıyor merdivenin kenarına vurdum sanırım birşey olmamıştır inşallah ondan öncesinde bebişim oynuyordu ama şimdi oynamıyor moralim bozuldu vallainsan canı acıdığı için değil bebği için çok endişeleniyor inşallah birşey olmamıştır yaaaa
yok artık başkada birşey demiyorum ben buna hem o kadar para ver hemde bebğini bulama yok böyle birşey yaaa çok uçuk bir rakam valla insanın doğurası gelmez bu rakamı duyunca o hep içimde kalsın ben almayayım derim yani
kızlar bu arada unnado alışveriş sitesinde lansinosh indirimde bakmak isteyen olursa.üyelik ihtiyacınız olursa çağlayan yada ben atabilirim davet
e tabi sağlık sigortası ödüyorsa problem yokisterse 20,000 desinler :)
off offf offf valla eşim zaten özelde doğuma çok laf ediyo bide 10.000 falan duysa bırak doğurma der
"Devlet hastanesinin suyu mu çıktı?" "devlette doğuranların canı yok mu? " "özelde de olsa devlette de olsa doğum yine doğumdur" faln diyor eşim.
Ne gerek var onca para vermeye özel hastaneye diyor.
maşallah yaaaa...
21 cm doğrumu minyon olacak o zaman.benimki son kontrolde 30 cm ve 546 gr dı
tşkr ederiz teyzesi.DR söylemedi ben ultrason kağıdından baktım yanlış bakmadım sanırım.Annesi ve Babası da çok uzun boylu değil yavrumun:))))
Kızlar saol'un geçmiş olsun dilekleriniz için galiba mikrop kaptırdım yarın'a kadar geçmesse zaten kesinlikle gidiyorum dr.çok zor bir durummuş gözümün bir tanesi yokmuş gibi hissediyorum kendimi.
Melocum aldıklarımın resmini çekmedim canım bu akşam çekersem yarın eklerim inş.
Elacım memnun kalmana sevindim canım,sanada sordumu daha önce hangi dr.şimdi neden diye :))
dr.yarın için randevu aldım en erken 16:30'a verebiliriz dediler yaaa benim gittiğim dr.lara nedense acayip derecede talep oluyor inş.yarın gidene kadar daha kötü olmaz gözüm
kızlar ühühühühühü
ama senin gördüğün belki crl değeridir canım yani baş popo mesafesi hatta bence ööle
kızlar ühühühühühü
ayy canım benim eşimde senin eşinin fikrinde ve aynı şeyleri oda bana söylüyor ama ben illaki kendi doktorum deyince adam bişey demedi ama
kızlar ühühühühühü
Yok canım sormadı bende söylemedim o sormayınca.Eski tahlil kağıtlarıma baktı anlamıştır zaten:)))
Canım ya kıyamam...Senin ayağın uğurlu geliyordur :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?