• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

kızlar bu ara benim belimde adet sancısı gibi bel ağrısı oluyo dra sormak aklıma gelmedi.
ama 2 gündür sürekli oluyo nedendirki

slm gözdecim bebişe aldıklarınız hayırlı olsun bedne renk boyama işinden korkuyorum ya gerçi şuana kadar aldıklarım hepsi mavi beyaz:) yıkama olayını 32 33.haftalarda falan düşünüyom inşallah nasip olursa ama renklileri ayrı yıkayayım bari her ihtimale karşı üzülürüm yaa boyarsa

bide cnm bugün bnmde belimde aynı regl ağrısı gibi bel ağrısı oldu ahtta kasıklarımda da çok hafifi vardı ama belim tam regl ağrısıydı her gün yeni bişiler oluyo hayırlısyla vaktimiz gelsede sapğıkla doğsalar

ben bugün hamile kaldığımdan beri ilk defaa bir fincan süt içtimmm:87:

neee
ben hergün 1 bardak içtiğim hald kendme kızıyorum:47:
mutlaka iç caım mtlaka
dişlerinden olursn ilerde
kemiklerinden yiyor bebiş bak enden dmesi

benim tırnaklarım 2 yeayrılıyor okadar kaşar süt vs tükettiğim halde
bendeyoğurttan iksindim hiç yemiyorum yaylşa çorbası dşında
ha bide ayran oda dışarda yersek:26:

Manikcim Allah başka dert vermesin canım boya nedirki üstüne başka renk sür düzelsin :)

Son düzenleme:
fatmacım tiroidin ne durumda? yakında tahlil yaptırdın mı? benim hipotiroidim var ve ilaca başlamadan önce tırnaklarım ayrılıyordu, kırılıyordu. ilaca başladığımdan beri geçti

günaydın kızlar ben dün oğlumu görmeye gittim kocaman olmuş 1kilo 232 gr büyümüş oğlum 3 hafata 500 gr almış ben hiç kilo almamışım çok sevindim oğlum azcık koca kafalıymış sezeryan olma ihtimalim varmış 10 şubat gibi bende istiyorum sezeryan:))):52:

gözünaydın fadimecim:71:

bende bugün bebişime komilinin bebe sabununu aldım ilk yıkarken kullanıcam %100 zeytinyağlı
minicik cildi yumuşasın kuzumun.ha birde bugün dalin detrjan ve yumuşatıcımızı aldk:)

kızlarrrrr :52::52: çok mutluyummmm...kızımın ihtiyaçlarını epeyce tamamladık bu resimdekilerin hepsini 100tl ye aldıkçok uyguna geldiğini düş
ünüyorum dün bübsten den bahsetmiştiniz ben de gidip aldım hemen,külot şeklinde hasta bezi aldım hastane için
göğüs kremi lansinoh aldım
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...at-anneleri-bebislerimize-neler-aldik-31.html

melocum guzel gunlerde kullanın canım

Son düzenleme:
hadi kızlar ben çıkıyorum geçmişi anca okudum sizlerlesohbet edemedik anca hazırlanıp yatarım
iyi geceler hepinize
öptümmmm mucakkkkk:70:

slm gözdecim bebişe aldıklarınız hayırlı olsun bedne renk boyama işinden korkuyorum ya gerçi şuana kadar aldıklarım hepsi mavi beyaz:) yıkama olayını 32 33.haftalarda falan düşünüyom inşallah nasip olursa ama renklileri ayrı yıkayayım bari her ihtimale karşı üzülürüm yaa boyarsa

bide cnm bugün bnmde belimde aynı regl ağrısı gibi bel ağrısı oldu ahtta kasıklarımda da çok hafifi vardı ama belim tam regl ağrısıydı her gün yeni bişiler oluyo hayırlısyla vaktimiz gelsede sapğıkla doğsalar

canım valla bende renkleri ayırdım pembeleri bi attım sırf beyaz yada onun gibileri bi attım bide kırmızıları attım ama kendi kendini boyamış bu elbise bide başka bi zıbının kolunu allahtan o kadar.ama yanarım yanarım en çok para verdiğim markalı dediğim ürünün boyamasına yanarım valla :)
en iyisi ucuzymuş :)

kzılar odamızı pembeye boyadık komple sonunda uçuk pembe olmadı ama napalım artık.Kızlar valla üstüne başka renk sür gitsin demesi kolay koçiş burnundan soluyodu dahada bişey diyemedim hem bi oda için boyacımı aranır diyo hemde olmadı deyince geriliyo napıyım yani.Neyse mobilyalarım beyaz artık onlar gelince daha açık gösterir odayı diye ümit ediyorum.Ama oda boyayacaklara benden tavsiye katalogta baktığınız renkten daha kkoyu oluyo boyayınca ona göre seçin derim :kkk:

İyi akşamlar kızlar

3-4 gündür girip yazamıyorum... umarım herkes iyidir. Biz bugün benim eksiklerimi almak için alışverişe çıktık ama sadece bir gecelik aldık hafta içi halletcem artık...

Sonra bebişimin eksiklerini alalım ozaman dedik ve aldık baya birşey hemen hemen herşey tamam kıyafet yönünden ama:))) artık zaman daraldı

herşeyi tamamlamak lazım degil mi? :32:

İyi akşamlar kızlar

3-4 gündür girip yazamıyorum... umarım herkes iyidir. Biz bugün benim eksiklerimi almak için alışverişe çıktık ama sadece bir gecelik aldık hafta içi halletcem artık...

Sonra bebişimin eksiklerini alalım ozaman dedik ve aldık baya birşey hemen hemen herşey tamam kıyafet yönünden ama:))) artık zaman daraldı

herşeyi tamamlamak lazım degil mi? :32:

ben bugün itibariyle bebeğin tüm eksiklerini bitirdim sadece benim ihtiyaçlarım kaldı
giderek ağırlaşıyoruz.çantayı da 30 a girdikten sonra hazırlayıp koyacağım.izin aldığım haftalarda da vakit geçirmek adına şekerleri yapmayı düşünüyorum

manikcim mobilyan açık renkse birbirini tamamlayacaktır canım
ben evlendiğimde aynı şeyi yaşamıştım yatak odası çok koyu pembe olmuştu sonra halı perde krem olunca daha gözüm alışmıştı

ben bugün itibariyle bebeğin tüm eksiklerini bitirdim sadece benim ihtiyaçlarım kaldı
giderek ağırlaşıyoruz.çantayı da 30 a girdikten sonra hazırlayıp koyacağım.izin aldığım haftalarda da vakit geçirmek adına şekerleri yapmayı düşünüyorum

valla canım bende en kısa zamanda halletcem herşeyi inşallah...

en sonda şekerleri hallederiz daha giysiler yıkancak ütülenecek mis gibi sonra da çantamı hazırlarım artık

Manikciğim koyu olsun artık bence eşyalar beyaz olcağı için güzel olur diye düşünüyorumm

kzılar odamızı pembeye boyadık komple sonunda uçuk pembe olmadı ama napalım artık.Kızlar valla üstüne başka renk sür gitsin demesi kolay koçiş burnundan soluyodu dahada bişey diyemedim hem bi oda için boyacımı aranır diyo hemde olmadı deyince geriliyo napıyım yani.Neyse mobilyalarım beyaz artık onlar gelince daha açık gösterir odayı diye ümit ediyorum.Ama oda boyayacaklara benden tavsiye katalogta baktığınız renkten daha kkoyu oluyo boyayınca ona göre seçin derim :kkk:

birkaç gün sonra gözün iyice alışır canım, mobilyaları da gelip süsleyince içine siner inşallah. hem zaten o odada senin için dünyanın en güzel varlığı olacak, gözün boya moya görmez emin ol.

adet sancısına benzeyen ağrı çeken arkadaşlar 27.haftadan itibaren Braxon-Hicks adı verilen rahmi doğuma hazırlayan adet ağrısına benzer belde yada kasıkta bir ağrı oluyrmuş
bu ağrı normal bi ağrı yani erken doğum habercisi falan değil ben de daha olmadı kitapta okumuştum içiniz rahat olsun :49:

aaa kimsecikler yok nerdesiniz kızlar yarın iş var tabi sizlere dimi ben bugün geç kalkatım nasıl yatcam bilmiyorum yine

Back
X