2011 Şubat Anneleri

İyi akşamlar kızlar
Çok kötü ani stres dolu bir gün geçirdim
Sabah okulda ilk ders bir öğretmen arkadaşla idareci arasında kavga çıktı
öğretmen cinnet geçirdi müdür yardımcısına bıçak çekmiş
biz öğretmenler odasındaydık nasıl bir bağırış oldu ödüm koptu sonra polis çağırıldı bir sürü olay bizleri derse yollamadılar sinirlerim boşaldı benim ağlamaktan mahvoldum eve yolladılar beni 1 saat kadar dinlenip okula geri gittim ama dersim bitene kadar can korkusuyla geçti saatler polis sürekli kapıda bekledi çok kötüydü çoook
hala etkisindeyim yarın okulda napacağım bilmiyorum hatta sevk alıp gitmemeyi bile düşünüyorum
:58::5:
Geçmişi okuyacağım şimdi

cnmm çok büyük geçmiş olsun iiki odaya falan dalmamış kıyamam yaa
insanlar her an tetikte sinirler hemen geriliyo çok zor zamanlardayız ya cidden
olmazsa evde dur cnm madem içinde bi korku oluyo rahat edemezsin sevk al dinlenmişte olursunn

İyi akşamlar kızlar
biz öğretmenler odasındaydık nasıl bir bağırış oldu ödüm koptu sonra polis çağırıldı bir sürü olay bizleri derse yollamadılar sinirlerim boşaldı benim ağlamaktan mahvoldum eve yolladılar beni 1 saat kadar dinlenip okula geri gittim ama dersim bitene kadar can korkusuyla geçti saatler polis sürekli kapıda bekledi çok kötüydü çoook
hala etkisindeyim yarın okulda napacağım bilmiyorum hatta sevk alıp gitmemeyi bile düşünüyorum
Geçmişi okuyacağım şimdi

ay canım allah korusun...:53: geçmiş olsun...

bu arada hediyen ulaşmış.. hediyeleşme topiğinede yazdım ama yine yazayım...ne kadar zevkli bir hatunsun sen maşallahhh :nazar: :nazar: :nazar:

İyi akşamlar kızlar
Geçmişi okuyacağım şimdi
geçmiş olsun canım ya onun stresi yeter insana bencede sevk alma imkanın varsa al hem dinlenirsin hem uzak kalmış olursun....
buarada canım hediyeleremiz geldi çokk ama çok teşekkür ediyoruzz:71:

kızlar ben kaçıyorum akşam çaya gidiyoruz.geçen söz verip de gidemediğim arkadaşa.kızcağız doğurcak ben hala gitcem.hadi öptm hepinizi

sedacım geçmiş olsun inşallah ablanın sonuçları temiz çıkar sende kötü düşünme iyi düşün herşey iyi olsun

fatmacım sanada çok geçmiş olsun bencede yarın sevk al gitme okulda olaylar biraz durulsun etkiler şimdi seni

çağlayancım iznin hayırlı olsun canım bol bol dinlen çok sevindim senin adına bencede o müdüreye fazla güvenme sen raporunu al

burcucum kağan paşamız iyileş çok şükür kendine kağana ve bebişine dikkat et canım

senacım sende çalışırken zorlanıyosun artık çok zor oluyo neden izne ayrılmıyosun canım doğumdan sonra zaten bırakıcaksın işini

bebişlerini gören anneler gözünüz aydın maşallah:nazar: bebişlerimizde kocaman olmuşlar yaramazlar

bende yine grip oldum yatıyorum:2:

bu arada fatma bugün gitti kardeşim senin aldığın kapı süsünden almak için beyazı yine bitmiş yaaa:(( artık doğuma kadar gitcek gelcekler sanırım :)
özel sipariş verseydi kardeşin 1 hafta sonra gelip alırım deseydi ben özel sipariş istemiştim benim için yaptırmışlardı

ayy canım geçmiş olsun ööle bi imkanın varsa olaylar yatışana kadar evde kal hem sinirlein de düzelir biraz

yarın gitmemek için tek çarem sevk
zaten çocukların canına minnet
bizimki meslek lisesi olduğu için öğretmen hastalansa falan oleyyyyy diye bağırır çocuklar

Herkese iyi geceler arkadaşlar. Geçmiş olsun mesajlarınız için çok teşekkürler.

Akşam üzeri doktorum aradı ishal kesilmediyse hemen gel serum baglayacagız dedi.

Eşim gelince hemen gittik. 2 serum bagladılar bir de iğne vurdular.

Doktorum bebegime de baktı. Maşallah keyfi yerindeydi. Bu arada 21150 gr. olmuş.

Şimdi biraz daha iyiyim. Pazartesiye kadar da raporluyum. Toparlarım inşallah...

ayy canım yazmıştım sana benimki serumla geçti diye aynısı olmuş seninde bununla geçmiş olsun
kız sen zaten 49 kilosun bebişin 21 kilomu olmuş:)
fazladan basmışsın 1 e bende espri patlatayım dedim:1:

cnmm çok büyük geçmiş olsun iiki odaya falan dalmamış kıyamam yaa
insanlar her an tetikte sinirler hemen geriliyo çok zor zamanlardayız ya cidden
olmazsa evde dur cnm madem içinde bi korku oluyo rahat edemezsin sevk al dinlenmişte olursunn

dalardım ben duramam aslında ama ordan bir arkadaş durdurdu nerey gidiyorsun bu halinle otur yerine dedi bana aklım başına geldi sonra
aslına bakarsan 3 haftadır haftasonlarımda dolu çok yoruldum hem ruhen hem bedenen yarın gitmesem azcık dinlenmiş olurum hem

ay canım allah korusun...:53: geçmiş olsun...

bu arada hediyen ulaşmış.. hediyeleşme topiğinede yazdım ama yine yazayım...ne kadar zevkli bir hatunsun sen maşallahhh :nazar: :nazar: :nazar:

sağolasın canımmm
Allah korudu vallahi
Adam nasıl bağırıyor koridorda bu okulda erkek yokmu bitane beni öldürecek diye:18:

bitanem beğendiğin bişey varsa söyle hemen sanada yolarım canımmm
sağol :38:

geçmiş olsun canım ya onun stresi yeter insana bencede sevk alma imkanın varsa al hem dinlenirsin hem uzak kalmış olursun....
buarada canım hediyeleremiz geldi çokk ama çok teşekkür ediyoruzz:71:

alacağım ya kesin kararımı verdim
beğenmene çooook sevindim canım
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah:nazar:

sedacım geçmiş olsun inşallah ablanın sonuçları temiz çıkar sende kötü düşünme iyi düşün herşey iyi olsun

fatmacım sanada çok geçmiş olsun bencede yarın sevk al gitme okulda olaylar biraz durulsun etkiler şimdi seni

çağlayancım iznin hayırlı olsun canım bol bol dinlen çok sevindim senin adına bencede o müdüreye fazla güvenme sen raporunu al

burcucum kağan paşamız iyileş çok şükür kendine kağana ve bebişine dikkat et canım

senacım sende çalışırken zorlanıyosun artık çok zor oluyo neden izne ayrılmıyosun canım doğumdan sonra zaten bırakıcaksın işini

bebişlerini gören anneler gözünüz aydın maşallah:nazar: bebişlerimizde kocaman olmuşlar yaramazlar

bende yine grip oldum yatıyorum:2:

evet canım etkileniyorum çok hassasım artık bu tür olaylara karşı
yarın gitmemek en iyisi
geçmiş olsun sende hastaymışsın bol bol c vitamini al dinlen

Son düzenleme:
özel sipariş verseydi kardeşin 1 hafta sonra gelip alırım deseydi ben özel sipariş istemiştim benim için yaptırmışlardı

bizimki meslek lisesi olduğu için öğretmen hastalansa falan oleyyyyy diye bağırır çocuklar

ayy canım yazmıştım sana benimki serumla geçti diye aynısı olmuş seninde bununla geçmiş olsun

dalardım ben duramam aslında ama ordan bir arkadaş durdurdu nerey gidiyorsun bu halinle otur yerine dedi bana aklım başına geldi sonra
aslına bakarsan 3 haftadır haftasonlarımda dolu çok yoruldum hem ruhen hem bedenen yarın gitmesem azcık dinlenmiş olurum hem

sağolasın canımmm
Allah korudu vallahi
Adam nasıl bağırıyor koridorda bu okulda erkek yokmu bitane beni öldürecek diye:18:

yarın gitmemek en iyisi

nuryasemin geçmiş olsun canım...dinlenmeye çalış bol bol:16:

sağolun kızlar yatıyorum bol bol vitamin almaya çalışıyorum inşallah hemen atlatırım havalar çok kötü sizlerde dikkat edin kendinize sakın şifayı kapmayın

sağolasın canımmm
Allah korudu vallahi

yarın gitmemek en iyisi

sağol canım benim almış kadar oldun :9: söylemen yeter :54: :54:

bir sıkıntınız yoksa nst ye 36 haftadan sonra bağlanır takmayın kafanıza.

benim ilk gebeliğimdede 39. haftada sadece 1 kez nst ye bağladılar beni oda dr um değil başka hastanede bir ebe yani

çağlayancığım gözün aydın canım ne güzel izne ayrılıyormuşsun darısı bize
eve internet bağlat artık yalnız bırakma bizi

Kızlar sabah kağanı dr a götürdük, iyileşmiş burnu akıyor sadece o da geçer bi kaç güne dedi dr, bende iyiyim antibiyotikler bitti, dr oğlumu büyük zannetti kızlar, ağzını aç kağan diyor :)) ne anlasın çocuk ağzını açmaktan, annem kağan daha 19 aylık dedi, kadın 2.5 yaşında sanmış :))) maşallah oğluma, kızlar kağan kayu izlicekmiş pc den ona açıcam öpüyorum sizi çıkıyorum şimdi:71:

yeniden geçmiş olsun burcucum
sizdedemi caillou hastalığı var yoksa bizim evimizin bir parçası oldu kayu
hatta kızım sürekli kardeşimizn adı rozi olsun diyor:60:

kızlar ıslak mendil şimdiden alsak kurur mu sizce??????

yok cnım kurumaz ben 10 tane falan stok yapıp öyle kullandım kızımda 3 ayda dayanır 5 ayda ağzını açık bırakma yeterki:9:

kızlar günaydınnnn:92:

kızımı gördüm geldim 2300 olmuş 44 cm çok güzel dudakları vardı el salladı bize yavru kuşum nst ye de girdik sancı felan çıkmadı duruşuda iyiymiş:64:

maşallah canım
herşeyin yolunda olmasına sevindim:nazar:

sağol canım benim almış kadar oldun :9: söylemen yeter :54: :54:

bak gerçekten ağız ucuyla söylemiyorum beğendiğin bişey varsa hemen yollarım canım

kızlar çok öncede konuşmuştuk bu konuyu ama hatırlamıyorum

narı çok seviyorum ben malum tamda mevsimi..bir iki günde bir yiyordum ama son günlerde hergün yiyorum neredeyse..hamilelikye narın bir zararı olurmu bi bilgisi olan varmıı.?

bende çok yiyorum canım
ne zararı olacak bol bol kan yapar işte

:16:tamam canım.Pazartesi günü gidip 1 haftalık rapor alıyorum kendimi ne olur ne olmaz diye garanti altına almak için

Nasılsın bu arada babanız geldimi.Kızçem nasıl :21:

doğum izninde olduğun için doğum doktorunun rapor vermesi yasl olarak yasak bu saatten sonra 15 ocağa kadar rapor almak istiyorsa başka bir bölümden yada aile dr undan almaya çalış canım boşuna para verme özel hastaneye gidip dr una çünkü sana veremeyeceğini söyleyecektir!

lal cim geçmiş olsun inşallah kötü birşey çıkmaz canım

mavi3 geçmiş olsun canım

ay bizim hediyemizz geldiii fatma teyzemizee çokkk teşekkür ediyoruz...bize çok güzel şeyler göndermiş fotolarını hemen eklicez mi yoksa beklicez mii

mucakkkk:38::16:

kızlarr benimde hediyem geldiiakşam akşam yorgunlugun üstüneee cok iyi geldicok mutlu oldu dilerimlal sedacımm cok cok tesekr ediyoruz kızımlaa sana

İyi akşamlar kızlar
Geçmişi okuyacağım şimdi

hiiiii :104:e şeyleri hep haberlerde duyardıkk.sende şahit olmuşsunnn:30: neyseki ucuz atlatmışsınızz bunla geçmiş olsun

kızlarr benimde hediyem geldiiakşam akşam yorgunlugun üstüneee cok iyi geldicok mutlu oldu dilerimlal sedacımm cok cok tesekr ediyoruz kızımlaa sana

sabahtan beriii çatladık bizde acaba gittimi evde buldumu ulaştımı falan diye.rica ederiz ne demek inşallah beğenmişsindir:71:

sedacım beğenmem mi bayıldıımmm cok şirinşeyler bn kızıma daha elbise almamıştım ilk elbisesini sen aldın teysesi kayınvalşdem almış kargoyuu hepbareber cıkk onlarda cok beğendiii

sedacım beğenmem mi bayıldıımmm cok şirinşeyler bn kızıma daha elbise almamıştım ilk elbisesini sen aldın teysesi kayınvalşdem almış kargoyuu hepbareber cıkk onlarda cok beğendiii

ayy çok sevindikkk.bizde çok beğenerek aldıkk.erken almıştık arada çıkarıp çıkarıp sevdik delirmiş gibi :37: güle güle sağlıklı günlerde giysin inşallahhhh prenses kızınnn

benim ilk gebeliğimdede 39. haftada sadece 1 kez nst ye bağladılar beni oda dr um değil başka hastanede bir ebe yani

çağlayancığım gözün aydın canım ne güzel izne ayrılıyormuşsun darısı bize
eve internet bağlat artık yalnız bırakma bizi

yeniden geçmiş olsun burcucum
sizdedemi caillou hastalığı var yoksa bizim evimizin bir parçası oldu kayu
hatta kızım sürekli kardeşimizn adı rozi olsun diyor:60:

yok cnım kurumaz ben 10 tane falan stok yapıp öyle kullandım kızımda 3 ayda dayanır 5 ayda ağzını açık bırakma yeterki:9:

maşallah canım
herşeyin yolunda olmasına sevindim:nazar:

bak gerçekten ağız ucuyla söylemiyorum beğendiğin bişey varsa hemen yollarım canım

bende çok yiyorum canım
ne zararı olacak bol bol kan yapar işte

doğum izninde olduğun için doğum doktorunun rapor vermesi yasl olarak yasak bu saatten sonra 15 ocağa kadar rapor almak istiyorsa başka bir bölümden yada aile dr undan almaya çalış canım boşuna para verme özel hastaneye gidip dr una çünkü sana veremeyeceğini söyleyecektir!

lal cim geçmiş olsun inşallah kötü birşey çıkmaz canım

mavi3 geçmiş olsun canım

mucakkkk:38::16:

ne kadar içten olduğunu.. ne kadar içten söylediğini biliyorum canım.. sağolasın :69: :54: .. nur arkadaşımızda güle güle sağlıklı mutlu iyi günlerde kullansın canım...

ayyyyyy...fatmacım çok geçmş olsun ya gitme....en azından yarın.Allah korusun bi ara gebzede bir öğretmen öğretmeni öldürmüştü o zamandan beri ben de korkar oldum

sedacım ablana da çok geçmiş olsun canım inşallah kötü bişey çıkmaz

kızlar nar konusu geçmiş ben de kaç gündür teedirgin tedirgin yiyordum şekeri artırır mı felan diye tam tersi düşürmeye yardımcı olur diyor internet sayfalarında :)) mutlu oldum en azından sevdiğim birşey yasak değil diye .....

hediyelerini alan arkadaşşlar güle güle kullansın .. ben katılamadım hediyeleşmeye çünkü bazen acil ihtiyaçlarımı almam bile çok zor oluyor okul ev arası gidip geliyorum.kızım için bir kere çıkabildim alışverişe listem de evdeydi aklıma gelenleri ve gözüme hoş gelenleri alıp çıktım .sırf kendimi tatmin etmek için:)))bir ara sağlam bir gezmem lazım sanırım .hem kendimin de çok ihtiyacı var ...

kızlar nar konusu geçmiş ben de kaç gündür teedirgin tedirgin yiyordum şekeri artırır mı felan diye tam tersi düşürmeye yardımcı olur diyor internet sayfalarında :)) mutlu oldum en azından sevdiğim birşey yasak değil diye .....

bende hep faydalarını okudum hamileler için zararlı diye bişi okumadım ama yinede aklım takıldı.aslında yakında doktora gidecek varsa bi sorsaa yaaa

Back
X