2011 Şubat Anneleri

benim ailem de izmirde canım en son yazın ordaydık burdada tek kayınvalidemler var beni huzursuz edip sorun çıkarmaktan başka işe yaramıyorlar ben de evelendik evleneli hep ağladım üzüldüm şimdi de hamileyim ama onlar hep aynı ben kızım için üzülmemeye çalışıyorum biliyosun senin psikolojin bebeğini ömrü boyunca etkileyecek iiki burası var konuşup dertleşiyoz kafa dağıtıyoz

senin durumunda kötüymüş canım psikolojimizden bebişler etkileniyor evet napalım

yaaa ben malesef rüyalarımda hep kızıma bakamadığımı görüyorumm.. yani emerken boğulcak gibi oluyor ya da badisini giydirirken kolunu katlıyorum acıyor filan gibi şeyler..

olur mu öyle şey annesi ona prenssesler gibi bakar .. genlerinde yazılı sein ona zarar gelmeyecek yollları ezebre bildiğini farkedeceksin .ben tecrübeli değilim ama bu işler böyel gidiyor biliyorum :))

yaaa ben malesef rüyalarımda hep kızıma bakamadığımı görüyorumm.. yani emerken boğulcak gibi oluyor ya da badisini giydirirken kolunu katlıyorum acıyor filan gibi şeyler..

canım öyle bişey olmaz merak etme en fazla 1 hafta acemilik çekersin sonra usta olursun bak göreceksin sanki anneligi biliyormussun gibi hissetceksin içini rahat tut herkes öyle diyor :16::16:

olur mu öyle şey annesi ona prenssesler gibi bakar .. genlerinde yazılı sein ona zarar gelmeyecek yollları ezebre bildiğini farkedeceksin .ben tecrübeli değilim ama bu işler böyel gidiyor biliyorum :))

mutlaka öyledir aslındaa.. ama ya ben çok mükemmeliyetçiyim ya çok pimpiriğim ya da çok kendine güvensizim. yani gündüz böyle şeyler söylemiyorum ama gece rüyalarımda görüyorum. alt benlik midir nedirrr :)))

hiç akılna öyle şeyler getirme canım bir bebeğe en ii annesi bakar arkadaşların da dedikleri gibi annelik güdüsü bambaşka en ii şekilde bakcaz inş bebişlerimize

canım öyle bişey olmaz merak etme en fazla 1 hafta acemilik çekersin sonra usta olursun bak göreceksin sanki anneligi biliyormussun gibi hissetceksin içini rahat tut herkes öyle diyor :16::16:

evet bence de öyle olacak inşallahh.. sadece rüyalara söz geçmiyor iştee.. zaten uykusuzluk çekiyorum. gecede 3 kez kalkıp wcye gidiyorum su içiyorum. erkenden de yine kalkıyorum. aralarda da nasıl rüya görmeye fırsat buluyorum hemen rem uykusuna nasıl geçiyorum anlamıyorummm :)))

mutlaka öyledir aslındaa.. ama ya ben çok mükemmeliyetçiyim ya çok pimpiriğim ya da çok kendine güvensizim. yani gündüz böyle şeyler söylemiyorum ama gece rüyalarımda görüyorum. alt benlik midir nedirrr :)))

canım bu zamanlarda saçma rüyalar görmemiz çok normalmiş aldırma sen ben gördüklerimi anlatsam oooo valla unut gitsin bence

hiç akılna öyle şeyler getirme canım bir bebeğe en ii annesi bakar arkadaşların da dedikleri gibi annelik güdüsü bambaşka en ii şekilde bakcaz inş bebişlerimize

inşallah canımm.. kızının adı zeynep mi olacakk?? biz de en başından beri bu ismi düşünüyordukk.. ama şimdi biraz kararsızızz. sanırım doğuncaya kadar da netleşemiicezz..

inşallah canımm.. kızının adı zeynep mi olacakk?? biz de en başından beri bu ismi düşünüyordukk.. ama şimdi biraz kararsızızz. sanırım doğuncaya kadar da netleşemiicezz..

evet inşallah canım sağlıkla gelsin de yanına bi tane daha arıyoz ama ona daha karar veremdik
zeynep benim ve eşimin eskiden beri düşündüğü kızım olunca koycam dediği bi isim öyle ortak olunca hiç düşünmedik bile hatta eşimin tarafı kızıyo bize sormadılar die :9:

evet inşallah canım sağlıkla gelsin de yanına bi tane daha arıyoz ama ona daha karar veremdik
zeynep benim ve eşimin eskiden beri düşündüğü kızım olunca koycam dediği bi isim öyle ortak olunca hiç düşünmedik bile hatta eşimin tarafı kızıyo bize sormadılar die :9:

:)) biz de önceden beri hep zeynep diyorduk. bir de benim adım da z ile başlıyor eşim senin adına benzesin filan diyordu. yanına biz de isim aradık uzun zaman şimdi aklım çok karışıkk..
SİMLA MISRA AHSEN AZZE ELA bi sürü isim düşündüm şimdiye kadarr :)

:)) biz de önceden beri hep zeynep diyorduk. bir de benim adım da z ile başlıyor eşim senin adına benzesin filan diyordu. yanına biz de isim aradık uzun zaman şimdi aklım çok karışıkk..
SİMLA MISRA AHSEN AZZE ELA bi sürü isim düşündüm şimdiye kadarr :)

hımm çok değişiklermiş canım
ben zeynep sude yada zeynep ela düşünüyorum eşim de zeynep bera yada zeynep azra bizde kararsızız

hımm çok değişiklermiş canım
ben zeynep sude yada zeynep ela düşünüyorum eşim de zeynep bera yada zeynep azra bizde kararsızız

suud'e benim yıllarca kullandığım nickimdi. çok sevdiğim bir isimdir aslında ama internette rumuz olarak kullandığım bir şeyi kızıma koymak istemedim ben :) şimdi başka şeyler düşünüyoruz. ahseni de eşim anlamından dolayı çok sevdi. hatta göbeğime öyle seslenmeye başladı. simla yı da ben eskiden beri severdim. ooff neyse artık vercez bi karar eninde sonunda:)

ben çıkmalıyımm herkese iyi geceler diliyorumm..

bu arada maslak acıbademde doğum yapmış ya da yapacak varsa lütfen bana ulaşabilir miii??????

hoşgeldin canım
ben bi kısa kollu diz altı önden karına kadar düğmeli gecelik (40 tl) , bide sabahlık-kısa kollu önden düğmeli pijama (40 tl) aldım bunları hastaneye götürcem ondan çok para saymadım penye hepside ne kokoş ne de spor ama evde giyceklerim spor

canım ben böyle bişi aldım genelde spor pijaöaları sevdiğim için bunu 40 liraya eminönünden almıştım. altı düz griEki Görüntüle 115573

güle güle bebişlerinizle güzel günlerde kullanın inş kızlar...ne güzel içinize sinen şeyler bulmuşsunuz hemde 40tlye...ben bi kaç sordum hep sabahlıklı şeyler 3haneli fiyatlara:53: kesin lazımmı şu sabahlık acaba??:49:

güle güle bebişlerinizle güzel günlerde kullanın inş kızlar...ne güzel içinize sinen şeyler bulmuşsunuz hemde 40tlye...ben bi kaç sordum hep sabahlıklı şeyler 3haneli fiyatlara:53: kesin lazımmı şu sabahlık acaba??:49:

canım ben de hiç sabahlık giymem bi çeyizimde vardı saten ama annem zorla aldırdı hastanede falan kalkınca giyersin kesin al dedi nerdesin bilmiyorum ama ankarada koray var kaliteli pijamalar yarı fiyatına yıkadımda kuruyo dikiş mikiş olcak temiz olsun onlarda die yoksa koyardım resmini çekip

canım ben de hiç sabahlık giymem bi çeyizimde vardı saten ama annem zorla aldırdı hastanede falan kalkınca giyersin kesin al dedi nerdesin bilmiyorum ama ankarada koray var kaliteli pijamalar yarı fiyatına yıkadımda kuruyo dikiş mikiş olcak temiz olsun onlarda die yoksa koyardım resmini çekip

benimde bi tane var ama emin ol hastaneye giyilmez:17: ölee bişi hastane için gerekli diyosun yani..ben izmitteyim ankara uzak maalesef...bende hiç alasım yok sonra giymem diye ama.. bakalım belki rast gelir...bedenini nasıl aldın pijamanın? ben şimdi 7 aylıgım gayet göbüşlüyüm yani,saran bişi alayım dimi? şu halimden daha inik olurum heralde dimi?? inşallah... nasipse...:52:

benimde bi tane var ama emin ol hastaneye giyilmez:17: ölee bişi hastane için gerekli diyosun yani..ben izmitteyim ankara uzak maalesef...bende hiç alasım yok sonra giymem diye ama.. bakalım belki rast gelir...bedenini nasıl aldın pijamanın? ben şimdi 7 aylıgım gayet göbüşlüyüm yani,saran bişi alayım dimi? şu halimden daha inik olurum heralde dimi?? inşallah... nasipse...:52:

canım internetten de bak sipariş verirsin
2.ci 3.cü çocuk düşünüyosan yıkar kaldırır ozaman tekrar kullanırsın yada misafirlere felan verirsin :-) (annem beni öyle kandırdı da benimde bi sürü pijamam vardı almıcaktım )

ben normalde small yada xs giyiyordum o yüzden m beden aldım tabii göbüşün olmıcak ozaman sende ona göre alabilirsin canım

Ben herkesin forumda izin verilen sınırlar dahilinde topik açabileceğini düşünüyorum kızlar, bunun bir problem sayılmasına üzüldüm gerçekten, yazdıklarının içeriğinden çok yazdıkları tavır hoşuma gitmedi,herkes bu dönemlerden geçiyor ki yakın geçmişte böyle bir tecrübe yaşamış anneler olarak onlardan biraz daha anlayış beklerdim açıkçası şaşırdım bu yazılanlara, neden rahatsız olduklarına gelince topiklerini bulamadıklarını söylemişler fakat kullanıcı paneline bastıkları zaman birşeyler yazıp yorum yaptıkları konulara yeni yazılan yorum olup olmadığını görebilirler,
Belkide bunu bilmiyorlardır, olabilir insanlık hali herşeyi bilmek zorunda değiller ama en azından bu konuda ne yapabiliriz diye sorup öğrenebilirlerdi
:19:
ii hadi geçmişler olsun canımm.

kız nolmuş senin müdürene böylee.hadi gözün aydınn.ama sen yinede eşeğini sağlam kazığa bağlaa.
kesin rüyasında ak sakallı dede sen çektirdin kadına bende sana çektircem dedi de korkusundan böyle yaptıı.ayyy bizimkilerin rüyasına da girse yaa şöyle 5-10 tane ak sakallı dedeciklerr. :43:

tünaydın bu arada kıslarrr

Cnm valla bazı cins insanların yapmayacağı şey yok, eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım bencede, ÇAĞLAYANCIM dikkatli ol sen rapor al gerekirse
Günaydın güzel anneler. Günlerdir uyuyamadıgım uykuyu 2 serum ve bir iğne sonucunda çok güzel uyudum:67:
Cnm şimdi iyi olduğuna sevindim
slm kızlar günaydın hepinize.
çağlayancım hadi gözün aydın canım sanırım geçen günkü tartışma müdirene yaramış canım.
burcucum sana face den msj attım canım
evridiki canım iyi olmana sevindim.çok zor gerçketen yaa insn bitkin düşüyo.bu arada 34. haftaya başlamışsın hadi gözün aydın.
Sağolasın cnm öpt
kızlar ıslak mendil şimdiden alsak kurur mu sizce??????
Cnm paketin ağzı açılmadığı sürece kurumaz, ki ben marmarisin sıcağında bir dolu ıslak mendil depo etmiştim, hiç biri kurumadı
kızlar günaydınnnn:92:

kızımı gördüm geldim 2300 olmuş 44 cm çok güzel dudakları vardı el salladı bize yavru kuşum nst ye de girdik sancı felan çıkmadı duruşuda iyiymiş:64:
Oyy kuzucum maşallah sana, gözün aydın cnm
günaydın canım hay maşallahhhh kocaman olmuş miniğin,sancın felan olmamasıda çok güzel hadi hayırlısı

Bu arada EVRİDİKİ çok geçmiş olsun,bende 1 buçuk haftadır ishal sorunu yaşıyorum,magnezyum ve kan hapı kullanmama bağlıyorum inş.. öyledir
Cnm magnezyum ishale çevirebilir ama kan hapının etkisi tam tersidir katılaştırır

kızlar şuan pelvis bölgesi ve kasıklarım acıyor yerimden kalkamıyorum neden olabilir bi bilginiz var mı

Cnm benimde ağrıdı bugün rahim büyümesine yordum ağrın geçmedi ise yada fazlaysa dr una haber ver mutlaka
slm kızlar:) ya oğlumun şampuanlarını kremlerini almamıştım ben daha,bugün çıktım biraz baktım da mustela alan varmı aranızda ya da bi yakını kullanan fln,kısacası üründen memnunmu millet merak ediorum,azcık fiyatlı sanırım ama tamamen doğal fln diolar,bilemedim napsamm.. bide chicco nun bakım setini buldum 200ml şamp,200 ml bebe yağı,bi de 100ml di sanırım pişik önleyici krem var 30 tl fiyat uygun sanırım dimi? ne dersiniz?
Cnm chicconun çantalı setini almıştım tek şampuanı bitti herşeyi duruyor memnunum, 500 ml lik ürünlerden alacaksan bitirip bitiremeyeceğini düşün cnm çünkü bir kullanım ömrü var süresi dolunca açılmış olan ürünü atmak gerekiyor, kozmetik sonuçta, bide ben bebeyağı kullanmadım hiç değiştirebilirsen bebe losyonu al o gerkli oluyor
diyeti boşlayınca hemen şeker çıkıyo benim şimdi öğlen 1.saate baktım 135 çıktı :5: dün akşamda 1.saat 155 .çıkmıştı :47: :47: ben bu şekeri döverimm. :57: :41: :57: :41:

doktor dicek ki boşlamışsınn :43: ve karar verdim sezeryan olacağım doktorumla konuşup 38.hafta dolduğunda.
Cnm aman dikkat et, çok kaçamak yapma
selammmm ben geldimm nasılsınızz

bugün hastaneye gittim dün söylemiştim idrar enfeksiyonu yüzünden gidecektim ama akşam sancım olunca sabashın köründe düştüm yllara idrar tahlili yaptırdık malesef benim candostum beni terk etmemiş tekrar antibiyotik verdi nst girdim sancı çıkmadı şükür ama çok güzeldi 25 dk oğlumu dinledim nst aletini hiç sevmedi ikide bir tepikleyip bozuyordu hemşirede gülme krizine girdi bu aleti bukadar düzelttiğimi hatırlamıyorum diyodu oğluşum 1900 gr 44 cm olmuş bizden bukadar havadisleer

çağlayancımmmmüdüren şok etmiş sen dahil hepimizi çok sevindim iyice dinlenirsinn bu fırsattan istifadse
burcuuukağancık iyileşmiş sonunda çok sevindim umarım birdaha hastalanmaz yakışıklı kuzu
Cnm sağolasın, ben oğlumda çok çektim idrar yolu iltihabından, ben dr una bişi sormanı istiyorum belki sana faydası olabilir, ben kağana antibiyotik verirken antibiyotiğin etkisini azaltmasın diye kan ilacını antibiyotik süesince kesiyorum,geçen hafta kendim antibiyotik alırkende kan ilacımı o süre için almadım, belkide antbiyotiği alırken kan ilacını kesmelisin, ama kan değerini bilmediğim için dr una sor diyorum belkide değerin düşük olabilir bu yüzden antibiyotik kullanılan süre için kesmede diyebilir, bide her gün aynı saatte alınan antibiyotiğin etkisi daha etkili oluyor böyle kullan
kızlar geceden beri sanırım sağ kaburgamın altında ayak var ve sıkıştırıyor beni ne yatabiliyor ne uyuyabiliy

orum.çok kötüyüm:26::50:
ne yapsam bilemedim ama ayak olduğuna eminim.çünkü tam çapraz tarafında kafası var:5:
Cnm evin içinde biraz yürürsen pozisyon değiştirebilir belki ben öyle yapıyorum rahatsız olunca
çağlayancım sezeryan olmak bişey değil de Allah korusun çocuk ölüp kalıyomuş anne karnında aşırı şeker geçişinden,en büyük korkum o.bunu yaşayanlar var çevremde 8aylık Allahım korusun
az önce ölçtüm 2.saat 117 çıktı benimde
Cnm Allah korusun ya, aman dikkat et sen yinede az kaldı
Merhaba kızlar

ben bugun hiç iyi değilim yaa gece çok sancım oldu uykudan uyandım kasıklarımda belimde

bir ağrıki sormayın dogurcam sandım çok korktum oo geçti uykuya daldım ama tekrar

bir sancı uyandımm...

şuan iyiyim ama korka korka olursa bidaha dr gitcem sancının ne oldugunu bilmemek te kötü :((
Cnm doğum sancısı olsaydı geçmzdi, ama dr una söyle bi baksın ultasonla böbrek flnda yapar Allah korusun
mavi cim çok geçmiş olsun
zaman geçtikçe bende korku arttı ALLAHIM CÜMLEMİZİN BEBEĞİNİ KORU YARABBİM SAĞ SAĞLİM KUCAĞIMIZA VER.
aminnnnnnn cnm

kızlar bunu gormusmuydunuz??
sızce bu gercekmı?:30:[/QUOTE]
Görmüştüm cnm, çocuk değilde cüce fln da olabilir diye düşünmüştüm
saol canım bebişe sıkıntı yaratmasında ben razıyım malesef iltihabın çok yan etkileri var en önemlisi erken doğum sonra gelişim geriliği gibi gibi birsürü şey saydı doktor umarım bunların hiç biri olmaz bebişimiz zamanında sağlıkla gelir
Allah korusun cnm, kötü düşünme, idrar yolu enfeksiyonu hamişlikte çok yaygın
yaa kızlar benim 20 lik dişlerimin hiçbiri çıkmamıştı 3 tanesini operasyonla aldırmıştım.1 tane kalmıştı artık çok korkttuğum için de onu aldırmamıştım dr da çıkması imkansız tamamen dönük demişti ama şimdi damağımı yarmış ve çıkmaya başalmış.çok acıyo yaaa.aksi gibi sürekli o tarafta yemek falan yiyiorum ayy napcam ben
cnm çok zordur diş ağrısı ya keşke hamilelik bitince olsaydı, ama korkmuyorsan eğer ve ameliyat gibi bir işlem değilse yaptırabilirsin aslında, dr una bi sor istersen cnm
serlam kızlar ben geldim

markete gittim yemeklik bişiler aldım koydum ocağa.rüyamda gazoz görmüştümya onuda aldım ama yarısını içebildimm öggg ağzımın içi hep tatlı oldu rüyamda tadı daha güzeldi :37: neyse içmedim demem

canım koraydan bahsetmişsin ankarada nerde birde fiyatı nasıldı...ben bi gecelik+sabaklık 2 tanede pijama takımı aldımda bi gecelik ve sabahlık daha almayı düşünüyorum o yüzden merak ettim fiyatını...

Back
X